Fotografering i eget hjem. Fotografen kommer hjem til jer.

Mommy and Me

Mor-datter fotografering

I VORES HJEM, I VORES RAMMER.
Gæsteindlæg af Sanne Liv, mor til lille Sara på 16 mdr.

mommy and me, mor datter fotografering, familie fra Vejle

Af Sanne Liv

En Mor-Datter fotografering er den ultimative gave man kan give sig selv og sit barn.

I det hele taget er billeder af generationer altid en gestus, som ikke kan sammenlignet med noget materialistisk. Læs her om Sannes oplevelser med at have besøg af fotografen. 

 

Zoey har taget nogle fantastiske mor-datter billeder med elementer fra vores eget hjem. Det er så personligt, som det kan blive, samtidig med at det var sjov og ballade i de store matchende candyfloss tylskørter til mor og datter.

 

Prinsesse drømmen bliver til virkelighed. Få en mor-datter fotografering i eget hjem

Sara kunne løbe frem og tilbage som hun ville. Hun legede med sit legetøj, betragtede fotograferingen udefra, så lidt tegnefilm og kom så tilbage og var med, når hun havde lyst. Det fik mig som mor til at sænke skuldrene helt, og nyde den her fotografering til fulde. For lad os være helt ærlige, en mor og datter-dag med en tumling kan være nok så skøn, men afslappende er ikke det første ord, der normalt popper op…

“Det var derfor alt værd at Zoey var god til at guide mig igennem shootet, på hvordan jeg skulle stå for at tage mig allerbedst ud.”

Det er lørdag og jeg har glædet mig til dagen. Vi har aftalt med Zoey, at hun kommer hjem til os med sine matchende tylskørter til mor og datter.

 

Vi skal have taget billeder i vores hjem, og jeg har faktisk ikke ryddet op.


Jeg er ellers perfektionist, men da fotograferingen oprindeligt skulle have været udendørs, så havde jeg ikke en gang nået at være rundt med støvsugeren

Mor datter fotografering, vær prinsesse for en dag. fotografering i eget hjem

Da Zoey kommer med sit udstyr bliver det hurtig lige meget. Hun har en afslappet og positiv energi omkring sig, og det bliver hurtigt en fordel at vi er hjemme i egne rammer.

Da Sara jo bare kunne tulle rundt som hun ville, opstod der flere skønne øjeblikke, som da hun kom løbende for at få et kram eller da hun ret insisterende ville kravle op på stolen selv. Der blev taget det sødeste billede, da Sara i sin sejrsglæde satte sig til rette på stolen.

 

Fotografering i eget hjem. Fotografen kommer hjem til jer.

Zoey er entusiastisk, kreativ og hurtig til at omstille sig, og en af de ting jeg er mest glad for, her bagefter fotograferingen, er de spontane øjeblikke, der er blevet til fantastiske billeder.

Det er efter min mening noget helt særligt, at situationerne er mere ægte end opstillet og samtidig er så flotte, at jeg vil hænge dem på væggen. Det var vigtigt for mig, at det ikke bare ligner, men at vi også havde det super skægt på dagen – og det havde vi.

 

Mor løfter datter op i armene og de griner sammen

Faktisk ville Sara slet ikke have tylskørtet på i starten, og der var plads til at vente til, at hun selv ville være med. Zoey skaber rum til leg og udfoldelse og Sara fik lov til at kigge i den spændende kuffert med alt mulig dullegrej. Imens fik jeg lagt make-up og sat hår -og følte mig som prinsesse for en dag.

Da jeg fik det store tylskørt på, fangede det straks Saras opmærksomhed og så skulle hun også have sit på. Der stod vi så og grinede og vippede skørtet frem og tilbage som en klokke.

Mor-Datter Fotografering med spontane øjeblikke

Under fotograferingen var der udover de spontane øjeblikke, når Sara deltog, også de der billeder, hvor håret bliver rettet og man tager sig allerbedst ud. Jeg er ingen model og jeg havde i for vejen en del billeder, hvor Sara ser topnuttet ud og jeg ligner… en mor der ikke har sovet i et år.

mommy and me, mor datter fotografering, familie fra Vejle

Jeg havde dertil erhvervet mig poser under øjnene, men alligevel desperat holdt fast i min ungdom med acneudbrud på højre kind, så jeg følte mig udfordret på den del. Det var derfor alt værd at Zoey var god til at guide mig igennem shootet, på hvordan jeg skulle stå for at tage mig allerbedst ud. For lets face it, de autentiske billeder skal også være smukke, når de skal hænge i vores hjem og gemmes for evigt.

Familie fra Vejle fik taget smukke prinsesse billeder sammen i deres eget hjem
Få en fantastisk fotografering, giv dig selv den smukkeste gave.

Tak fordi du læse med.

Jeg håber det har rørt noget i dig.  Hvis du kender andre som kunne få glæde af indlægget, så husk at del det med dem.
Jeg vil også blive rigtig glad hvis du lægger en kommentar herunder. 

Magisk dag til dig 
Kærligst Zoey 

 

Share this post

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *