numerologi, tema for januar 2019, hvad skal jeg lære i januar 2019, forudsigelse

2019.01 – Januar numerologisk set

Numerologisk prognose for januar 2019 - Hvad kan jeg forvente, og hvad skal jeg være opmærksom på denne måned?

Januar og numerologi

Vi er gået ind i et nyt år, en ny måned et nyt kapitel. Jeg håber du havde en god nytårs aften i går, og at du fik afrundet 2018 på en dejlig måde i tråd med hvad du ønskede dig af aftnen.

Vi er nu klar til at tage hul på det nye år, men også en ny og frisk måned.

Jeg vil i dette blogindlæg forsøge at give en beskrivelse af hvad der ligger i de numerologiske energierne i denne januar måned 2019.

Numerologi er en transformerende rejse. Billedet forestillier Strandgræs
få beregnet nyt navn med numerologi, Numerolog i Fredericia i J
Få beregnet nyt navn med numerologi af numerolog med kontor i Fredericia i Jylland. Online numerologiske sessioner tilgængelig.

Numerologi – forståelse for hvordan energierne spiller sammen.

Hver eneste århundred, år, måned og dag oplever vi at energierne skifter, og nye temaer står klar til at blive taget op. Det er en del af vores energetiske cyklus. Det understøtter at vi som mennesker kan opnår en læring. Og at verden som helhed kan flytte sig hen mod højere bevidsthed og vibration.

Hver måned går vi igennem de samme dagsvibrationer. Men fordi de skal sammenkobles med månedensenergien og årsenergien, vil de stadig opleves som vidt forskellige.

Der ud over bygger vi, som mennesker vores opfattelse på de erfaringer vi har gjort os. Dette gør at vi heletiden flytter os mentalt. Og at det som vi engang opfattede på en bestemt måde, vil synes helt anderledes, når vi har en større erfaring at basere vores opfattelse på.

numerologi, tema for januar 2019, hvad skal jeg lære i januar 2019, forudsigelse

Januars numerologiske energi generelt

Januar er altid den første måned i et hvert år. Og derfor vil vi hver eneste år opleve denne måned som igangsættende. Januar kommer med en stor energi. Den vibrerer altid med nye begyndelser og det er en måned, som er god til at sætte intentionen for resten af året.

I januar bliver vi hvert år støttet i at tænke originale tanker og der ligger en stor skaberkraft i energierne. Det er en måned som virkelig gerne vil skubbe os i gang, så vi får mest muligt ud af det nye år.

Januar vil gerne hjælpe dig til at stå stærkt i dig selv. Der er en fantastisk energi, som virkelig understøtter dig i dette. Det gør også at du vil kunne mærke en tendens til ikke at være så fleksibel, som det nogle gange kan være nødvendigt at være. Vær opmærksom på din situation,  hvis du mærker at du pludselig er mere stædig end du plejer. Og analyser dig frem til om det er hensigtmæssigt for dig, eller om det måske vil være mere fordelagtigt at tage lidt distance til situationen og måske endda starte forfra. Husk at det ikke altid er den stædige, som er den stærkeste.

Den numerologiske verdenscyklus 

Hvert eneste år er en del af en større numerologisk skæbnecyklus, som strækker sig over 9 år. I år er vi i det 3. år. Overordnet set handler det om ambitioner, om at gå fra lærling til mester i eget liv, og om ekspansion. 

Når jeg tolker energierne i januar, kan det ikke gøres uden at se det i relation til det år vi står i. 

Hvis du ikke allerede har læst det, kan jeg anbefale dig at se mit blogindlæg om 2019’s energi.

numerologi, numerolog Zoey Elinor, Den klassiske numerologi

Numerologisk analyse af Januar 2019

Fordi vi i år befinder os i et 3’er år, så kommer januar ikke kun med det beskrevne overfor om fx igangsættelse og styrken. Men også med et stort tema om stabilitet og fundament.

Hvad der er stabilt for den ene, er måske angstprovokerende for den anden. Vi må hver især ind og mærke efter, hvad der er vigtigt for os. For nogle ligger et godt fundament i blot at have tag over hovedet. Andre har brug for at vide at alt er på deres pladser i skuffer og skabe. Mens andre igen ser familien som deres kerne og fundament, og er ligeglade med boligsituationen.

Det du skal have fokus på er, hvordan du skabet et godt og solidt fundament for dig selv. Det skal være dit trinbræt til resten af året.

Du vil kunne opleve at du føler dig forkert eller fremmet. Det er helt naturligt, det ligger i månedens energi. Men hvis du oplever disse følelser, så vid at vi alle kollektivt gennemgår dem. Vær åben og tal med dine kære om det. Jo mere vi taler sammen, jo nemmere forstår vi hinanden, og jo bedre kan vi hjælpe os selv og vores næste.

Du vil kunne mærke en sprudlende kreativitet og du kan virkelig få nogle originale ideer. 2019 kommer til at handle om at sætte retning på dit liv. Det er derfor vigtigt at du tager disse ideer alvorligt. Med alvorligt mener jeg ikke at du skal gå igang med hver en ide du måtte få. Men skriv dem eventuelt ned, og tag så dem allesammen op til overvejelse, analyser på dem, og se hvilke der giver mening for dig at gå videre med.

Der er noget rebelsk over energien, noget spontant og nysgerrigt.

numerologi, numerolog Zoey Elinor, Den klassiske numerologi
Få beregnet nyt navn med numerologi af numerolog med kontor i Fredericia i Jylland. Online numerologiske sessioner tilgængelig.
numerologi, numerolog Zoey Elinor, Den klassiske numerologi

Numerologisk tema om lederskab

Der ligger et stort tema i januar om at tage lederskab. Lederskab for egne handlinger og ambitioner, men også lederskab i den breder forstand, som i sportsklubben eller skolebestyrelsen. Når det handler om selvledelse, så er det selvsagt at du skal holde dig på egen banehalvdel. Tage ansvar for din egen retning og din egen vej for at nå dine mål. Når det handler om ledelse i den bredere forstand, så er det vigtigt at du er opmærksom på at du får uddelegeret opgaverne, og at du viser tillid til dem du uddelegerer til. Der er så meget kraft på energierne i denne måned, at der kan være en tendens til at kamme over og næsten blive en martyr.

Vær dog ikke bare for det. Det må aldrig holde dig tilbage fra at tage action. Ha’ det blot i baghoved som en kærlig reminder til dig selv. Og husk at den, der tør sige undskyld og starte forfra altid er den stærkere. 

Den ugenlige energiprognose

Hvis du vil vide mere om hvilke energier, der er fremtrædende de forskellige dage, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Hver søndag udsender jeg en ugentlig energiprognose for den kommendede uges energier.

Jeg bruger selv prognosen til at planlægge mine aktiviteter de forskellige dage. Sådan, at jeg ved at energien støtter op om mit dagsformål. 

Numerologi og Kærlighed

Januar 2019 har rigtig mange dage, hvor vi vil opleve en skøn og dejlig underliggende kærlighedsenergi. Sådan en kærlighedsenergi kan komme til udtryk som mange ting.

Helt lavpraktisk betyder det, at der vil blive undfanget en masse dejlige nye babyer i denne måned. Så kollektivt kan vi glæde os til september, hvor disse nye liv vil melde deres ankomst.

Numerologi og orakelkort tapper ind i den samme energi, og derfor kan kortene fortælle om om hvad vi skal lære denne måned.

Hvad siger kortene om energien i januar? 

En af de måder jeg arbejder på, med det spirituelle er, at jeg ofte trækker engle- og orakel kort. 

Det er en måde at komme i kontakt med de guide vi alle sammen har rundt om os. Man giver sine guider et talerør i form af de beskeder, der er skrevet ind i korterne. 

Jeg tolker kortene ud fra billederne og de tekster som hører til de enkelte sæt, og ud fra de numerologiske energier, som er fremherskende i januar. Tolkninger er altid subjektive, og vil variere fra menneske til menneske.  Jeg videregiver hvad jeg finder mest interessant og så håber jeg, at det også resonerer med dig.  

Jeg har valg at tække tre kort for denne måned. Kortene er fra sættet “The Spirit Animal Oracle” af Colette Baron-Reid. Når man vælger et sæt orakelkort, synes jeg det er vigtigt at man sætte sig ind i hvordan forfatteren har tænkt at kortene skal bruges. I dette tilfælde har Colette Baron-Reid valgt at der er forskellige beskeder i kortene alt efter om de er trukket retvendt eller på hovedet. Når de er trukket på hovedet er det ikke nødvendigvist negativ, men skal mere ses som at universet giver os et ekstra kram, fordi der er noget vi er udfordret på. 

Der ud over laver jeg et 3 korts oplæg, som forfatteren også selv bruger. Her er kort nummer 1, et anker kort. Det vil sige at de efterfølgende 2 kort skal tolkes i relation til ankerkortet. 

Lad os se hvad de siger om januar 2019. 

orakelkort af colette baron-reid sat i relation til de numerologiske energier i januar måned, numerologi Zoey Elinor, the spirit animal oracle

Orakelkort: Butterfly Spirit

Det første kort jeg trak er “Butterfly Spirit – Transformation is beautiful”. Sommerfuglen er altså vores ankerkort. Det er trukket med billedet på hovedet.

Beskeden handler om transformation, men at det ikke behøver at være så voldsomt eller negativt, som du måske går og forestiller dig lige nu. Du skal huske på at forandring er det eneste konstante der findes. Hvis ikke vi tager aktive valg, vil vi stadig forandre os.

Når vi skal overføre det på januars energi, så handler det i høj grad om at den nye måned og det nye år komme med en masse muligheder. Hvis du vælge ikke at tage aktivt stilling til dit liv og dine mål, så tager du også et valg. Du skal ikke være bange for selv at sætte retning på dit liv.

Orakelkort: Otter Spirit 

orakelkort af colette baron-reid sat i relation til de numerologiske energier i januar måned, numerologi Zoey Elinor, the spirit animal oracle

Det næste kort jeg har trukket er “Otter Spirit – You are never alone”. 

Odderne er kærlige dyr, og de skal minde os om fysisk kærlighed. Kortet er trukket retvendt. Det er et meget smukt kort, som viser dyrenes omfavnelse.

Januar har mange dage med en stærk kærlighedsenergi. Når odderkortet kommer er det med til at minde os om, at disse dage skal bruge ikke bare i hovedet, men også med fysiske kærtegn. Det betyder ikke nødvendigvis hed sex. Men også at vi husker at kramme vores venner når vi mødes. At vi ser vores næste i øjnene, når vi taler sammen.

Når vi sætter odderne i relation til sommerfuglen, så handler det om de valg vi skal tage. At vi selv vælger vores lykke. At vi ikke må holde os tilbage fordi vi er bange for at blive afvist. Men at vi faktisk vil blive mindet om alle de mennesker, som også holder af os, når vi tør vise at vi holder af andre.

orakelkort af colette baron-reid sat i relation til de numerologiske energier i januar måned, numerologi Zoey Elinor, the spirit animal oracle

Orakelkort: Swan Spirit 

Det sidste kort i oplægget er “Swan Spirit – Time for a deep dive”. Dette kort er også trukket retvendt.

Svanekortet kommer med en smuk besked om, at der er viden og skatte dybt ned i vandet, som vi ikke har nået endnu.

Svanen kan med sin lange hals, nå dybt ned under overfladen, og det er også det du skal. Det kan synes svært at skulle igennem endnu en omgang selvudvikling nu hvor vi lige er komme ud af 2018. 2018 stod virkelig i selvudviklingens tegn.

Men kortet skal også ses i relation til ankerkortet, sommerfuglen. Den transformation du står overfor er smukkere end du måske kan se lige nu. Du må ikke være bange for at tage din udvikling til disse nye dybder. Der ligger et stort potientiale for udvikling i januar måned. Og du må bruge alle dine nye indsigter til at stå stærkt i dig selv, et tema som januar virkelig støtter op om.

Hvor skal jeg lægge mit fokus i januar?

Og hvad betyder månedens temaer så for dig? Januar er virkelig en måned, hvor du kan opnår store ting. Det er en måned hvor der virkelig bliver sat skub på handling og igangsættelse. Overvej nøje hvad du gerne vil opnå, og går så målrettet efter det. Det en en måned, hvor du med fordel kan lægge planer, ikke kun for denne måned, men i et større perspektiv. Hvad ønsker du at går med hele dette år? Og også på den længere bane.  

Når vi går ind i et nyt år, har du muligheden for at vaske tavlen ren, starte på en frisk. Januars energi vil virkelig gerne skubbe dig mod nye højder og hjælpe dig på vej til at blive endnu mere dig. 

I hele 2018 har der ligget et tema om indre arbejde. Du er ikke længere den du var for et år siden. Du har helt sikkert fået en masse indsigter i hvem du er og hvad du ikke ønsker at være. Januars energi vil gerne hjælpe dig til at rykke endnu mere.

Jeg ønsker dig en fantastisk januar måned. Der bliver power på! 

numerologi, numerolog, Zoey Elinor, Fredericia, Erritsø,

Den ugenlige energiprognose

Hvis du vil vide mere om hvilke energier, der er fremtrædende de forskellige dage, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Hver søndag udsender jeg en ugentlig energiprognose for den kommendede uges energier.

Jeg bruger selv prognosen til at planlægge mine aktiviteter de forskellige dage. Sådan, at jeg ved at energien støtter op om mit dagsformål. 

6 kommentarer til “2019.01 – Januar numerologisk set”

  1. Pingback: 2019 Uge 02 - Numerologisk set - Zoey Elinor

  2. Pingback: 2019 Uge 03 - Numerologisk set - Zoey Elinor

  3. Pingback: 2019 Uge 04 - Numerologisk set - Zoey Elinor

  4. Pingback: 2019 Uge 05 - Numerologisk set - Zoey Elinor

  5. Pingback: Numerologi VIDEO: ugens numerologiske energier. Numerolog Zoey Elinor

  6. Pingback: Numerologisk prognose for uge 10 - forudsigelse af hver dags dagsenergi

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *