Februar 2019, Hvad kan jeg lære af energien, numerologisk energi, prognose

2019.02 – Februars numerologiske energier

Med februars kommen, går vi ind i den sidste vintermåned. Utålmodigheden er sikker over mange af os. Vi har rykket stort her i januar og vi er klar til at gå videre ind i foråret. 

“Åh kunne man ikke bare lige springe, februar over” hører jeg mig selv sige, år efter år. Men det kan vi ikke. Det skal vi ikke. Februar kommer med indsigter vi ikke må miste. Der er læring til os, som vi ikke kan undvære. Og i år også med et kæmpe boost af flow og manifestation. 

Numerologi og Februar 

Jeg vil i dette blog indlæg komme ind på, hvad du skal være opmærksom på i februar i år, 2019. Jeg gennemgår hvilke energier der ligger til os kollektivt, og hvordan du får mest ud af dem.   

Når jeg gennemgår energierne i mine blogindlæg, så er det altid de kollektive energier jeg tager udgangspunkt i. Det er de energier vi alle sammen står i på samme tid. Ud over disse, kan man numerologisk også udregne de individuelle energier, som du står i lige nu. Men da de jo er individuelle kræver det en personlig session hos en numerolog. 

Ønsker du at lærer dig selv og dine numerologiske energier bedre at kende, kan jeg varm anbefalde dig et Sjæls Essens Forløb. Du kan læse meget mere om der her: 

Den naturlige udvidelse af den kollektive bevidsthed

Hvert år består af de samme måneder og de har hver år de samme grundenergier. Som kollektiv masse udvider vi hele tiden vores bevidsthed, og det gør vi gennem gentagelser af temaer. Men energierne spiller også sammen, og hvert års energi skal derfor også tolkes i relation til månedsenergier. Netop fordi vi som kollektiv skal opnår større forståelse og udvidelse.  

numerologi og transformation
Få beregnet nyt navn med numerologi af numerolog med kontor i Fredericia i Jylland. Online numerologiske sessioner tilgængelig.

Den numerologiske energier i februar generelt

Numerologisk tema – Samarbejde og balance  

Februar måned kommer hver eneste år, som den anden måned i året. Hvor januar var udadvendt og frembrusende, står 2-tallet for mere indadvendt arbejde. Det store tema i februar er nemlig hvert år samarbejde og balance. 

Vi skal altså som kollektiv hver februar, lærer noget om at samarbejde og om at finde balance. 

Mere specifikt betyder, det at du skal arbejde på at finde din egen plads i de samarbejder og relationer du indgår i. Det kan for eksempel være at du skal arbejde med din work-life-balance, eller at du skal arbejde med dig selv i forhold til de dynamikker der er i for eksempel din familie. 

Numerologi: Januar vs Februar 

Når man ser på en specifik måned, er det altid spændene at se den i relation til det som vi netop har være i gennem, da vi jo hele tiden bygger oven på tidligere erfaringer. 

Hvordan oplevede du januar? 
Rent numerologisk har januar virkelig været en måned hvor tingene var speedet op. Den var udadrettet, energisk og igangsættende. 

Du har sikker fået en masse indsigter om hvad du vil arbejder med i løbet at det næste år. Du har fået sået nogle frø metaforisk set. Nu skal de holdes ved lige. 

Februars energier lægger nu op til pleje, moderskab, omsorg for alle dine nye spæde ideer. Det er en tid hvor du kan udvikle videre. Hvor du skal vandene frøene så at sige.

Selvomsorg: 

Selvomsorg er også et stort tema i februar. Vi har ofte så meget fart på i januar, at vi kan komme til at glemme os selv en smule i processen. Derfor vil februars energier gerne støtte dig i, at du får taget en dyb vejrtrækning og kommer helt hjem i dig selv. 

Hvis du er vant til at negligere dig selv, og bare kører på med omsorg for andre, kan det godt opleves ubehageligt at skulle stoppe op. Det kan være grænseoverskridende at skulle tage sig af sig selv. 

Februar vil gerne hjælpe dig med, at du får defineret dig selv. At du bliver klar på hvem du er, og hvad der er godt og støttende for dig. Er det nyt for dig, kan det virke overvældende. Men du er godt støttet af energierne i denne måned. Du står meget stærkt. 

numerologi, numerolog Zoey Elinor, Den klassiske numerologi
Numerologi er en transformerende rejse. Billedet forestillier Strandgræs

Den numerologiske energi i februar 2019 

Men selvom februar kommer med et indadvendt tema, betyder det bestemt ikke at du behøver lukke dig om dig selv. I år er det nærmere tværtimod. Det år vi befinder os i, har stor indflydelse på hvordan vi oplever den specifikke måned. I år er vi i 2019 som er et 3er år. 

Læs mere om energien i 2019

Februar i 2019

Når februar optræder i et 3er år, så bliver månedens energier mixet med masser af kommunikation, frihedstrang, nysgerrighed og impulsivitet. Rent numerologisk sker det på grund af de sammenlægninger, man laver mellem måneden og året. 

Energierne vil gerne støtte dig i at være i flow og hjælpe dig til manifestation af de ting du har sat i gang. 

Energierne vil gerne støtte dig i at lave nye konstellationer af relationer. Det kan for eksempel være at du pludselig møder nogle nye venner eller at der kommer omrokering på din arbejdsplads. 

Universet kaster bolde op i luften, som det ønsker at du griber, fordi det afføder nogle nye muligheder til dig. Muligheder som er i tråd med det, du ønsker dig.  

Hvordan får jeg mest ud af februar? 

Nu står du med alle disse informationer om, hvad energierne gerne vil have dig til at tage hånd om. Så skal du også finde en konstruktiv måde at bruge dem. 

Målet for måneden er at du finder gode og nærende måder at være i dine relationer, og skaber balance i det du foretager dig. Det skal du bl.a. gøre gemmen nysgerrighed, at være impulsiv og have fokus på nuet. 

Det kunne for eksempel være ved at udføre mindfuldness meditationer. Men det vil også være lige så sandsynligt, at du finder det gennem et roadtrip fra Frederikshavn til Aabenraa. Eller måske ved at spille en masse håndbold i den lokale hal, og være sammen med dine naboer. 

Det er der vigtigt er at du øver dig i at mærke efter hvad der er rigtig for dig. Og øver dig i at tage nogle chancer. Turde stole på dine impulser, og så at du er tilstede i de valg du tager. Husk at det ikke at tage et valg, og så er at tage et valg. 

Februars energier vil gerne hjælpe dig på vej i manifestationen af dine ønsker. Men du må også selv være med til at gøre arbejdet. For at noget kan manifesteres på det jordiske plan, er du altså nødt til at gøre din del af arbejdet. 

Dagsenergier for februar 2019 

At det er endnu en måned med store indsigter støtter mange af de dagsenergierne, vi kommer til at gennemleve denne måned, også op om. 

Der kommer nogle dage med muligheder for store erkendelser. Og så har vi mange sensitive og kærlige energier repræsenteret i denne måned. 

Hvis du kunne tænkelig at vide, hvilke energier der kommer de forskellige dage, så skriv dig op til mit nyhedsbrev. Her sender jeg dig hver søndag en kort liste over, hvilke energier vi gå i møde de respektive dage i ugen. Du får også hver uge en video på ca. 7-12 min, hvor jeg gennemgår de enkelte dage mere i detaljer. Det gør at du kan være bedst forberedt og støttet til den kommende uge. 

Den ugenlige energiprognose

Hvis du vil vide mere om hvilke energier, der er fremtrædende de forskellige dage, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Hver søndag udsender jeg en ugentlig energiprognose for den kommendede uges energier.

Jeg bruger selv prognosen til at planlægge mine aktiviteter de forskellige dage. Sådan, at jeg ved at energien støtter op om mit dagsformål. 

Numerologi og orakelkort tapper ind i den samme energi, og derfor kan kortene fortælle om om hvad vi skal lære denne måned.

Hvad siger kortene om Februars energier?

En af de måder jeg arbejder med energierne på, er at jeg tit bruger engle- og orakel kort. Det er en måde at komme i kontakt med de guide vi alle sammen har rundt om os. Man giver sine guider et talerør i form af de beskeder eller billeder, der er skrevet ind i korterne. 

Tolkninger er altid subjektive, og vil variere fra menneske til menneske.  Jeg videregiver hvad jeg finder mest interessant og så håber jeg, at det også resonerer med dig.  

Jeg har lige nu et yndlingssæt lavet af Colette Baron-Reid som hedder “The Spirit Animal Oracle”. Jeg har derfor valgt at bruge dette sæt til februars energier, lige som jeg gjorde i sidste måned til energierne i januar. 

Når man vælger et sæt orakelkort, synes jeg det er vigtigt at man sætte sig ind i hvordan forfatteren har tænkt at kortene skal bruges. I dette tilfælde har Colette Baron-Reid valgt at der er forskellige beskeder i kortene alt efter om de er trukket retvendt eller på hovedet. Når de er trukket på hovedet er det ikke nødvendigvist negativ, men skal mere ses som at universet giver os et ekstra kram, fordi der er noget vi er udfordret på. Denne gang har jeg dog trukket alle kort retvendt.

Jeg laver et 3-korts oplæg. Det er et oplæg som forfatteren også selv bruger. Her er kort nummer 1, et anker kort. Det vil sige at de efterfølgende 2 kort skal tolkes i relation til ankerkortet.

Jeg har besluttet at bruge dette sæt fremadrettet når jeg tolker månedsenergierne – i hvert fald året ud. Jeg synes det er interessant at kunne sammenholde de forskellige kort månederne imellem. Og du vil også se, at der faktisk er et gengangerkort mellem januar og februar. Det synes jeg er spændende, fordi det sammen kort jo skal tolkes med forskellige nuancer på grund af relationen til de forskellige ankerkort. 

Men nok om mit nørderi.. lad os se hvad kortene siger:

Ankerkort:

Frog Spirit – Clear out the clutter

numerologi og orakelkort går hånd i hånd og tapper ind i den samme energi

Det er tid til at rydde op. Frøen vil gerne minde os om at februar skal bruges til at rydde ud og rydde op. Vi skal skille os af med alt det som ikke længere nærer os. En fysisk oprydning gør altid at energien flyder lettere. Det vi omgiver os med, er en refleksion på hvordan vi har det inden i. Er dit hjerte fyld med rod, kan du derfor hjælpe processen på vej ved fysisk at rydde op i fx dit hjem, dit skrivebord eller din bil. 

Vi kan i februar let blive fristet til at leve på overfladerne, men det er i dybden vi virkelig opnår de store indsigter. 

“Clear og the clutter” kan også relatere sig til vores kalender. Hvis du skal dyrke nuet og spontaniteten, er der svært med en propfyldt kalender. Så hop med i vandet – Gør dig fri til at svømme med frøerne.  

Deer spirit – bring a gentle touch 

Februars energier vil gerne have at du skal have fokus på dig selv i relationen til andre. Men Hjorten kommer for at minde dig om, at du ikke må overrumple andre i den process. Hjorten vil gerne bringe dig hen et sted, hvor du søger dialog frem for diskussion. Du skal tale fra hjertet, men også lytte herfra.

Når jeg tolker hjortens budskab i samspil med vores ankerkort, så mener jeg at det handler om, at du også skal “rydde op” i dine relationer denne måned. Og det kan gøres på mange måder. Men hjorten vil så gerne minde dig om, at du skal gøre det i kærlighed. At du skal tage afsked med tak, i stedet for at smække døren. I taknemmelighed for den tid, som gik godt. 

numerologi og orakelkort går hånd i hånd

Otter Spirit –  You are never alone 

Det sidste kort er “Otter Spirit –  You are never alone”. Dette kort fik vi også i januar. En af de ting som januar og februar har tilfælles er de mange kærlighedsenergier, som ligger i dagsenergierne. Men når odderne gerne vil med igen i denne måned handler der også om, at februar virkelig er en måned hvor der er sat fokus på relationer. Odderne kommer for at minde os om, at vi aldrig er alene, og vælger vi kærligheden, så findes den over alt. 

Odderne vil gerne fortælle os om nærvær og om at vi skal tilvælge, at være sammen med dem vi elsker. 

I relation til vores ankerkort handler det om at vi får tydeliggjort – med fysiske kærtegn, Hvem det er vi har tilvalgt i vores liv, at de er vores elskede. Så kram, kys og elsk hele denne måned også. Jo mere vi tør vise at vi elsker, jo mere bliver vi selv vist, at vi er elsket.

numerologi og orakelkort i samspil om at tolke månedens energi

Og med disse ord er der blot tilbage at ønske dig en fantastisk februar måned. 
Husk at priorite dig selv. 
Husk at være anerkendende over for din næste. 
Husk at elske. 

numerologi, numerolog, Zoey Elinor, Fredericia, Erritsø,

2 kommentarer til “2019.02 – Februars numerologiske energier”

  1. Pingback: 2019 Uge 07 – Numerologisk set - Zoey Elinor

  2. Pingback: Den numerologiske analyse for uge 8, 2019. Numerolog Zoey Elinor

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *