2019.03 – Den numerologiske energi i marts

Share this post

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Numerologi og årets gang. 

Numerologien er, som resten af verden, skabet af sekvenser. Sekvenser og cykluser, som gendanner sig selv. Starter forfra, men nu ekspanderet. Forfra og alligvel med et større udsyn. 


Opstart, handling, afslutning, opstart.

Fødsels, livet, døden genfødsel,

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 1, 2, 3…

Frøet spirer, planten vokser op, blomsten blomstre, nye frø dannes, blomsten visner og frøene spredes og cyklusen starter forfra, nu blot endnu flere steder. Det er en smuk rytme, som hele vores univers er bygget op af. Vores kollektive forståelse udvides for hver generation, lige som blomstens frø bliver spredt. 

Når man kigger på året er det på samme måde. Vi er nåede til den tredje måned, den første forårs måned. Og frøet har ligget i jordet og er nu klar til at kigge op over overfalden. 

Det er en tid til synlighed og forsigtig vækst. En tid hvor horisonten skal udvides. 

marts 2019, hvad skal jeg være opmærksom på? Numerologi, numerologiske energier
marts 2019, hvad skal jeg være opmærksom på? Numerologi, numerologiske energier

Personlig numerologi vs kollektiv numerologi

Jeg vil i dette blog indlæg komme ind på, hvad du skal være opmærksom på i marts i år, 2019. Jeg gennemgår hvilke energier der ligger til os kollektivt, og hvordan du får mest ud af dem.   

Når jeg gennemgår energierne i mine blogindlæg, så er det altid de kollektive energier jeg tager udgangspunkt i. Det er de energier vi alle sammen står i på samme tid. Ud over disse, kan man numerologisk også udregne de individuelle energier, som du står i lige nu. Men da de er individuelle kræver det en personlig session hos en numerolog. 

Ønsker du at lære dig selv og dine numerologiske energier bedre at kende, uden nødvendigvis at skifte navn, kan jeg varm anbefalde dig et Sjæls Essens Forløb. Du kan læse meget mere om der her: 

Marts numerologiske energi 

Marts kommer hvert år som den tredje måned og den bebuder forår og nye spirer. Den kommer med en maskulin energi som er udadrettet og iværksættende. Som grundenergi er 3eren den, der er født med mest styrke. De ved godt hvad de indeholder og ved hvad de er i stand til at opnå. Når vi kollektivt opholder os i en 3er energi, få vi allesammen derfor mulighed for at tappe ind i de energier som 3er energien indeholder.

Det vil sige at du lige meget hvilken grundenergi du er, har mulighed for at mærke en stor portion styrke og gå-på-mod.

numerologisk navneskift, numerologiske energier, vibrationsløft

Merkur i Retrograd 

Den 5. marts går planeten Merkur i retrograd. Det gør den tre gang i år, og den første gang vil strække sig fra den 5. til den 28. marts. 

Når en planet går i retrograd betyder det, at de temaer/bevistheder som planeten repræsentere vil blive påvirket. Retrograd betyder at energien trækker os tilbage.

Merkur er planten for kommunikation, teknologi og infrastruktur. Bevistheder som er meget fremtrædende i vores moderne verden. Når retrograd fremkommer er det derfor tid til at tage en pause og vende fokus indad. 

Numerologisk temaer i marts 2019

Hver måneder består af den grundenergier som fremkommer af rækkefølgen månederne kommer i, som beskrevet ovenfor. Men også af de specifikke energier, som er tilstede netop i den specifikke måneder i det specifikke år.  Lad os se lidt på dem for marts 2019. 

Numerologisk tema: Familie og venner

Et tema, som de numerologiske energier virkelig støtter op om at du arbejde med i marts 2019 er dine nære relationer. Jo tættere på jo vigtigere. Det er ikke en måned, hvor du behøver at fokusere på at skabe en masse nye kontakter. Derimod vil energierne gerne hjælpe dig til, at forstå og komme tættere på dine helt nære relationer; kæreste, børn, forældre og søskende.

Numerologisk tema: Skønhed 

Marts måned kalder virkelig på din indre æstetiker. Det er en god måned til at fokusere på dine omgivelser. Det kan være i form af smukke artefakter, du fylder dit hjem med. Eller ved at bruge naturen til at lade op, og virkelig fokusere på alle de små spirer og vidundere, der kommer op der ude. 
numerologi, tema for januar 2019, hvad skal jeg lære i marts 2019, forudsigelse

Numerologisk tema: Selvkærlighed

Med det store tema om nære relationer kommer også et tema om selvkærlighed. “Du skal tage din egen iltmaske på før du kan hjælpe andre” har så meget rigtigt i sig, og det er særligt vigtigt at være opmærksom på denne måned. 
Det er vigtigt at du husker at være god ved dig selv. Det kan være som nævnt ovenfor at du skal ud og lade op i naturen, eller det kan være en ekstra massage, eller lidt god mad. 

numerologisk navneskift, numerologiske energier, vibrationsløft

Numerologi: Månedsenergien og årsenergien er begge 3. 

Vi skal også se på månedsenergien i relation til grundenergien i året.

2019 er et 3er år. 
2+0+1+9 = 12 
1+2 = 3 

Når marts optræder i et 3er år bliver der sat ekstra skub på 3er energien, fordi den optræder dobbelt. Det vil sige at alle styrkerne fra måneden og året bliver fordoblet. Det bliver virkelig en handlingens måned, hvor der kan udrettes meget store ting, og du vil kunne kører på viljestyrken alene. Men det er ikke formålet med måneders og det betyder også at du vil kunne opleve at det er meget svært at mærke dine egne grænser. Ydere mere, så ligger der en bagvedliggende energi, som netop gerne vil lære os om grænser. Og det kan være med til at skubbe ydeligere til dette tema.  

Derfor skal du i den næste måneder bruge enerigen med rette omtanke. Du må være opmærksom på dig selv, og dine egne behov. Og du skal sørge for at du indlægger pauser og tager dig godt af dig selv. Ellers vil du kører tør inden måneden er omme, og slet ikke få det udbytte, som du eller har mulighed for. 

Læs mere om den generelle numerologiske energi i 2019

Hvordan får jeg mest ud af måneden? 

Der er altså nogle tematikker som er vigtige at have for øje i denne måned. Det handler om vækst og kærlighed, altså er det en god måned, at handle på nogle af de projekter og drømme du har haft længe. 

Samtidig er det vigtigt at du er god til at drage omsorg for dig selv, og ikke glemmer dig selv i processen. Der ligger et læringspotientiale om at åbne dit hjerte, og give dit hen. 

Ensom fiskekutter i roligt vejre.. beskrivelse af de numerologiske energier i marts, 2019

Markante numerologiske dagsenergier i løbet af måneden

Marts måneder vil generelt være en markant måned, hvor der er skruet op for de maskuline energier pga sammenfaldet mellem årsenergien og månedsenergien. Dette bliver ydeligere styrket de dag hvor grundenergien er 3. Det vil sige den 3. 12. 21 og 30. 

Hvis du vil følge med i hvilke energier der kommer de forskellige dage, så skriv dig op til mit nyhedsbrev. Her sender jeg dig hver søndag en kort liste over, hvilke energier vi gå i møde de respektive dage i ugen. Du får også hver uge en video på ca. 7-12 min, hvor jeg gennemgår de enkelte dage mere i detaljer. Det gør at du kan være bedst forberedt og støttet til den kommende uge. 

Den ugenlige energiprognose

Hvis du vil vide mere om hvilke energier, der er fremtrædende de forskellige dage, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Hver søndag udsender jeg en ugentlig energiprognose for den kommendede uges energier.

Jeg bruger selv prognosen til at planlægge mine aktiviteter de forskellige dage. Sådan, at jeg ved at energien støtter op om mit dagsformål. 

Numerologi og orakelkort tapper ind i den samme energi, og derfor kan kortene fortælle om om hvad vi skal lære denne måned.

Hvad siger kortene om energierne i Marts?

En af de måder jeg arbejder med energierne på, er at jeg tit bruger engle- og orakel kort. Det er en måde at komme i kontakt med de guide vi alle sammen har rundt om os. Man giver sine guider et talerør i form af de beskeder eller billeder, der er skrevet ind i korterne. 

Tolkninger er altid subjektive, og vil variere fra menneske til menneske.  Jeg videregiver hvad jeg finder mest interessant og så håber jeg, at det også resonerer med dig.  

Det sæt jeg bruger til tolkningerne af månedsenergierne er i 2019 sættet “The Spirit Animal Oracle”, lavet af Colette Baron-Reid.
Jeg synes det er interessant at kunne sammenholde de forskellige kort månederne imellem. I denne måned vil du se et genganger kort fra januar. Det synes jeg er spændende, fordi det sammen kort jo skal tolkes med forskellige nuancer på grund af relationen til de forskellige månedsenergier. 

Når man vælger et sæt orakelkort, synes jeg det er vigtigt at man sætte sig ind i hvordan forfatteren har tænkt at kortene skal bruges. I The Spirit Animal Oracles tilfælde har Colette Baron-Reid valgt at der er forskellige beskeder i kortene alt efter om de er trukket retvendt eller på hovedet. Når de er trukket på hovedet er det ikke nødvendigvist negativ, men skal mere ses som at universet giver os et ekstra kram, fordi der er noget vi er udfordret på. Denne gang har jeg trukket to kort på hovedet. 

Jeg laver et 3-korts oplæg. Det er et oplæg som forfatteren også selv bruger. Her er kort nummer 1, et anker kort. Det vil sige at de efterfølgende 2 kort skal tolkes i relation til ankerkortet.

Lad os se hvad kortene siger denne måned

Ankerkort:

Orakelkort: Koala spirit – Spirt has a plan

marts 2019, hvad skal jeg være opmærksom på? Numerologi, numerologiske energier

Det første kort, jeg har trukket, er koalaen. Da det er det første kort, er det vores anker kort. 

Koalaen er et tålmodigt og langsommeligt dyr, som kommer for at mindre os om, at universet har en plan for os. Også selvom det måske ikke altid føles sådan. 

Jeg får en kraftig fornemmelse for at det her kort lægger sig meget op af retrograden, som vi kommer til at opleve i den kommede måned.

Træd et skrift tilbage og hav tillid til, at du nok skal komme der hen, hvor det er ment at du skal være. 

 

Orakelkort: Coyote Spirit – Trust in divine detours

Kort nummer to er coyote spirit. Coyoten kommer for at fortælle os, at vi skal udvise taknemmelighed også selvom tingene ikke altid går som vi havde forventet. Der er altid en mening med de oplevelser vi udsættes for, og vores opgave, som mennesker, er at trække så meget læring som muligt ud af disse oplevelser. 

I relation til ankerkortet må vi se det sådan, at vi skal have fokus på nuet og tålmodighed med at nå målet. Vi skal arbejde med at nyde processen . 

orakelkort giver os et supplerende syn på de numerologiske energier. De hjælper os til forståelse af os selv og vores samspil med energierne

Orakelkort: Butterfly Spirit – transformation is beautiful

Det sidste kort jeg trak er “Butterfly Spirit – Transformation is beautiful”. Det er trukket med billedet på hovedet.

Beskeden handler om transformation, men at det ikke behøver at være så voldsomt eller negativt, som du måske går og forestiller dig lige nu. Du skal huske på at forandring er det eneste konstante der findes. Hvis ikke vi tager aktive valg, vil vi stadig forandre os.

Det er interessant at dette kort kommer igen, og på samme måde som i januar. Energierne i marts og janaur er begge maskuline, udadrettede og igangsættende. De er altså begge fyldt med transformation. Kortene vil igen gerne minde os om , at hvis vi selv vil være med til at sætte retning på vores liv, så er vi nødt til at træffe valg.
For lige meget om vi handler eller ej, så vil tranformationen indtræffe. Du skal ikke være bange for selv at sætte retning på dit liv.

marts 2019, hvad skal jeg være opmærksom på? Numerologi, numerologiske energier

Opsummering af de numerologiske energier i marts 2019

Marts bliver en spændende måned, hvor vi virkelig kan lære noget om os selv. De frø vi tidligere har sået i form af relationer, ideer og opgaver skal passes, vandes og drages omsorg for. 

Ha’ fokus på dig selv og hvordan du bedst for ladet op, så du kan give mere til andre. 

Og lad din æstetiske sans får frit spil, så du kan glædes over alt det smukke foråret bringer. 

numerologi, numerolog, Zoey Elinor, Fredericia, Erritsø,

Share this post

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Kunne du lide hvad du læser?

Så skriv dig op til nyhedsbrevet.. Hvis du vil vide mere om hvilke energier, der er fremtrædende de forskellige dage, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Hver søndag udsender jeg en ugentlig energiprognose for den kommendede uges energier.

Jeg bruger selv prognosen til at planlægge mine aktiviteter de forskellige dage. Sådan, at jeg ved at energien støtter op om mit dagsformål. 

4 kommentarer til “2019.03 – Den numerologiske energi i marts”

  1. Pingback: Numerologisk prognose for uge 10 - forudsigelse af hver dags dagsenergi

  2. Pingback: Uge 11, 2019 VIDEO med den numerologiske prognose

  3. Pingback: Uge 12, Numerologisk prognose, hvad skal jeg være opmærksom på?

  4. Pingback: Numerologisk prognose for uge 13, 2019 af numerolog Zoey Elinor

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *