April 2019, numerologi

2019.04 – Den numerologiske energi i april

Skønne, feminine april, vær velkommen

Så kom der knopper på grene og buske og mirabelletræerne står allerede med smukke, hvide blomster. Foråret er for alvor over os, og det kan mærkes i krop og sind, og i de globale numerologiske energier.

Numerologi, numerolog, april, månedsenergi, dagsenergi, forår, mirabellegrene

Personlig vs kollektiv 

Som altid når jeg tolker på de numerologiske energier i et blogindlæg, er det de kollektive energier jeg beskæftiger mig med. Alle mennesker er påvirket af disse energier samtidig, uanset hvad der står i deres navne og deres numeroskop. 

Vil du vide mere om dine personlige numerologiske energi, så book en 1:1 session. Se en oversigt over hvad jeg tilbyder

April generelt numerologisk set

Det enkelte år har sine egen rytme, og vi er nu nået til den 4. måned. April er altid lunefuld og fyldt med overraskelser – en rebelsk måned helt i tråd med grundenergi 4. 

Numerologisk tema: struktur og fundament for fremtiden 

I 4-tallet (som er grundværdien for april, hvert eneste år) ligger der, ud over at være rebelsk, også et tema om at skabe fundament for fremtiden. Det er et tema, vi har arbejdet med hele året indtil nu, og det bliver altså igen aktuelt her i april. 

Numerologi, numerolog, april, månedsenergi, dagsenergi, forår, mirabellegrene

Numerologisk tema: kreativitet

April kommer hver år med et tema om kreativitet. Det skal ikke nødvendigvis forståes som det at strikke eller male. Men forståes mere bredt, som et spektrum af energi. Forstå det som en ekspansion af dine kreative tanker. At du pludselig kan se tingene fra et nyt og anderledes perspektiv.

Læs mere om energien i 2019

April 2019 Numerologisk set

Når vi skal se mere specifikt på april i år 2019, så bliver den kreative og rebelske 4’er energi blandet med en spirituel og søgende energi.

Numerologisk tema: Kærlighed

Hele måneden vil være præget af et stor tema om kærlig. Det kan både være kærlighed til andre, men i særdeleshed kærlighed til dig selv. Dette skønne kærlighedstema vil se forskelligt ud for den enkelte, alt efter hvad der står i numeroskopet. Men helt generelt skubber energierne på, for at du griber fat i din egen kerne og bliver bevidst om, hvad der er sandhed for dig.

Numerologi, numerolog, april, månedsenergi, dagsenergi, forår, mirabellegrene

Numerologisk tema: Spiritualitet

Månedsenergien vil også gerne skubbe på, at du mærker ind i din spiritualitet. For at gøre dette er det vigtigt, at du giver dig selv mulighed for ro, så du kan mærke de budskaber der ligger til dig.

Numerologisk tema: dyb kreativitet

Temaet om kreativitet er ikke kun fremtrædende i april generelt, men også i den specifikke energi, som bliver skabt i sammenlægningen med år 2019. Derfor vil dette tema blive yderligere forstærket. Du har mulighed for at se de utrolige detaljer og nuancer i denne kreativitet, og dykke ned i projekter med en nøjagtighed som et projektil.

Numerologi, numerolog, CV

Hvordan får jeg mest ud af aprils numerologiske energier: 

Månedens feminine temaer kalder på tålmodighed, fordybelse og ro. Vi er rigtig godt hjulpet af at påsken i år falder her i april. Mon det er tilfældigt?? Jeg tror du kender mit svar 🙂
Tilfældigheder eller ej, så er det virkelig godt, at vi får næsten 1,5 uge hvor tempoet med god samvittighed kan skrues ned. Mærk efter hvad der er rigtigt for dig at gøre. Om det er sofahygge med Netflix, eller lange vandreture i skoven. Måske en rigtig god blanding. 

Vigtigst af alt, så forsøg at finde roen.

Skal du invitere til påskefrokost, så overvej om det giver dig energi at stå med det, eller om du kan finde en nemmere måde at gøre tingene på. I sidste ende så er det samværet med dem vi elsker, som betyder noget.  

Den ugentlige energiprognose

Hvis du vil vide mere om hvilke energier, der er fremtrædende de forskellige dage, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Hver søndag udsender jeg en ugentlig energiprognose for den kommende uges energier.

Jeg bruger selv prognosen til at planlægge mine aktiviteter de forskellige dage. Sådan at jeg ved at energien støtter op om mit dagsformål. 

Konklusion på månedens energier

Sammenholder vi alle temaerne der ligger til os, så giver det et billede på, at det i denne måned kan være muligt for dig at se på dit liv på en ny måde. Du har mulighed for at få nogle store indsigter, som du skal bruge i din videre færden. Men for at opnår dette, må du handle i størst kærlighed til dig selv.

Numerologi og orakelkort tapper ind i den samme energi, og derfor kan kortene fortælle om om hvad vi skal lære denne måned.

Hvad siger kortene om aprils energier?

En af de måder jeg arbejder med energierne på, er at jeg tit bruger engle- og orakel kort. Det er en måde at komme i kontakt med de guider, vi alle sammen har rundt om os. Man giver sine guider et talerør i form af de beskeder eller billeder, der er skrevet ind i korterne. 

Tolkninger er altid subjektive, og vil variere fra menneske til menneske.  Jeg videregiver, hvad jeg finder mest interessant og så håber jeg, at det også resonerer med dig.  

Det sæt, jeg bruger til tolkningerne af månedsenergierne, er i 2019 sættet “The Spirit Animal Oracle”, lavet af Colette Baron-Reid.
Jeg synes, det er interessant at kunne sammenholde de forskellige kort månederne imellem.  Det synes jeg er spændende, fordi det samme kort jo skal tolkes med forskellige nuancer på grund af relationen til de forskellige månedsenergier. 

Numerologi, numerolog, april, månedsenergi, dagsenergi, forår, mirabellegrene

Når man vælger et sæt orakelkort, synes jeg det er vigtigt at man sætte sig ind i hvordan forfatteren har tænkt at kortene skal bruges. I The Spirit Animal Oracles tilfælde har Colette Baron-Reid valgt, at der er forskellige beskeder i kortene alt efter, om de er trukket retvendt eller på hovedet. Når de er trukket på hovedet, er det ikke nødvendigvis negativt, men skal mere ses som at universet giver os et ekstra kram, fordi der er noget vi er udfordret på. Denne gang har jeg trukket to kort på hovedet. 

Jeg laver et 3-korts oplæg. Det er et oplæg som forfatteren også selv bruger. Her er kort nummer 1 et anker kort. Det vil sige, at de efterfølgende 2 kort skal tolkes i relation til ankerkortet.

Ankerkort:

Flamingo Spirit – Embrace the in-between 

Flamingoen symbolisere det at have en fod i hver verden. En fod i fortiden og en fod i fremtiden. Det gør, at du ikke er hel – hverken det ene eller andet sted.

Derfor kalder den på dig, for at du skal være tilstede i nuet, hvor alt det sjove sker. 

Flamingo Spirit står også for kreativitet, som jo er et stor tema for april måned. Den kreativitet, som er forbundet med flamingoen, handler om at trække læring ud af nuet på en ny og spændende måde. Helt i tråd med energien i april. 

Numerologi, numerolog, april, månedsenergi, dagsenergi, forår, mirabellegrene

Canary Spirit – sing your own song (trukket på hovedet) 

Forsøger du at holde noget inde? Måske fordi du har en forestilling om hvad andre mennesker vil synes om det?
Den smukke kanariefugl vil fortælle, at du sætter dig selv i bur, hvis du ikke er autentisk og handler ud fra din egen sandhed. 
Har du holdt dig selv indespærret så længe, at du er i tvivl om hvad din sandhed er? Så er aprils energier kommet for at hjælpe dig med at finde den. Energierne i april vil gerne have dig til at lytte til hvad dit hjerte fortæller. Så giv dig selv tid og plads, så kommer det helt af sig selv. Og med kanariefuglens budskab kan du trygt begynde at synge din sandhed højt. Ja, alle vil ikke kunne lide hvad du synger. Men så længe du synger sandheden, vil du altid ende sammen med dem, som forstår dig. 

Numerologi, numerolog, april, månedsenergi, dagsenergi, forår, mirabellegrene

Ant Spirit - Time to collaborate (trukket på hovedet)

Myrerne er små  dyr, som ikke har mulighed for at udrettet ret meget alene. Men sammen kan de bygge imponerende bygningsværker og lave storstående ting. Når myrekortet kommer op på hovedet i lige denne måned, så tolker jeg, at det handler om, at du skal holde fokus på, at du er del af en større sammenhæng. Du kan og skal ikke klare alt her i livet alene. 

Når det sættes i relation til vores ankerkort, så fortæller det også om, at du skal se på de relationer, du har LIGE NU i dette øjeblik. Du skal se på hvordan de kan hjælpe og hvordan du kan hjælpe dem. Sammen er vi større og det er myrerne i sandhed et bevis på. 

Numerologi, numerolog, april, månedsenergi, dagsenergi, forår, mirabellegrene
numerologi, numerolog, Zoey Elinor, Fredericia, Erritsø,
Numerologi, numerolog, april, månedsenergi, dagsenergi, forår, mirabellegrene

1 kommentar til “2019.04 – Den numerologiske energi i april”

  1. Pingback: Uge 14, 2019 – Numerologisk Prognose - Zoey Elinor

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *