maj 2019, numerologisk energi, numerologi, numerologisk prognose

2019.05 – Den numerologiske energi i maj

Den ugenlige energiprognose

Hvis du vil vide mere om hvilke energier, der er fremtrædende de forskellige dage, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Hver søndag udsender jeg en ugentlig energiprognose for den kommendede uges energier.

Jeg bruger selv prognosen til at planlægge mine aktiviteter de forskellige dage. Sådan, at jeg ved at energien støtter op om mit dagsformål. 

numerologi, intuitiv leg

Velkommen maj, du skønne!

Så blev det maj, og vi begynder nu at se den udsprungne natur over alt. Maj kommer med et budskab om frugtbarhed, og det gælder i særdeleshed i år, hvor det store tema for måneden er overfold gennem ansvar. 

“Kom, maj, du søde, milde!
Gør skoven atter grøn,
og lad ved bæk og kilde
violen blomstre skøn.”

C. A. Overbeck

Maj 2019: Det kollektive vs individet 

Som altid i mine månedsindlæg gør jeg opmærksom på at det er de globale verdensenergier jeg beskriver. Det er energier som alle mennesker står i på samme tid. Ud over de globale energier, har vi allesammen vores individuelle energier som vi vi bevæger os i.
De individuelle energier kaldes årstalsrækker og du kan læse mere om dem i blogindlægget her 

Ønsker du at lærer dig selv og dine numerologiske energier bedre at kende, men ikke er klar til at skifte navn, kan jeg varm anbefalde dig en numerologisk essens session. 

Du kan læse meget mere om der her: 

numerologi, intuitiv leg
maj 2019, numerologisk energi, numerologi, numerologisk prognose

Den numerologiske energi i maj

Maj er den 5 måned i året, og 5 tallet betyder flow, sjov, åbenhed og livsglæde.
I år betyder maj måned også overflod, for der ligger et stort tema om penge. Men der er et MEN.
Alt dette skal vi nu se nærmere på. 

Numerologisk tema – Impulsitivitet og grounding 

Alle energier indeholder et spektrum af energi for det givende tema. Det gør 5 tallet også. 5er energien, som maj repræsentere, handler om at være åben og impulsiv. Samtidig handler det også om grunding, for som med alt andet her i livet, stræber vi efter balance. Du vil kunne opleve at energien er meget åben i denne måned og det er nemt for dig at få indskydelser til fx at tage på tur, mødes med venner eller på anden måde lave aktiviteter. samtidig vil du sikkert også opleve at med alt det vigør, har du brug for at tage pauser og grounde dig selv, så du ikke flyver helt væk. 

maj 2019, numerologisk energi, numerologi, numerologisk prognose

Maj lægger op til nysgerrighed, samvær, glæde og sjov.
Naturen springer ud og det skal vi mennesker også! 

Numerologisk tema – Håb og lykke

Der er en utrolig optimistisk energi tilstede i maj. En energi som gør at du kan rejse dig fra det meste og bare se positivt og lyst på verden. For at få mest muligt ud af denne energi, er det derfor vigtigt at du vender dit sind mod det lyse. 
Du kan for eksempel lave en taknemmelighedsdagbog, eller arbejde med taknemmeligheden på en anden måde, som passer til dig. Det vigtige er bare, at du bruger denne skønne energi, når nu den er så kraftigt tilstede. 

numerologi, intuitiv leg
numerologi, intuitiv leg

Numerologisk tema – kommunikation og formidling

5er energien handler også utrolig meget om kommunikation og formidling. Hvis du ikke allerede gør det, så er tiden inde til at du siger højt, hvad du ønsker dig af livet. Jo mere du fortæller hvad det er du gerne vil, jo nemmere bliver det for andre at støtte dig på din vej.
Der ligger så meget kærlig “netværks energi”, at du ikke må forpasse denne mulighed.

Så sig det høj, sig det højt, sig det højt!

Læs mere om energien i 2019

numerologi, intuitiv leg

Numerologisk tema – Penge og ansvar 

Så nåede vi til det. Det store tema om penge, som kommer i år fordi vi skal ind i en 5er måned i et 3er år. 

Når 5 og 3 optræder sammen, så opstår der en penge energi, som betyder at der rent energetisk være være ekstra fokus på penge. 

Det kan både betyde overflod og massiv rigdom og det kan betyde konkurs og totalt bankerot. Sådan er det med altid med disse spektrumer for  energien. 
For de fleste af os vil det betyde noget mindre drastisk, som foreksempel at du finder en kuvert med 500 kr i, som du havde glemt. Eller at du får en parkeringsbøde. 

Det som er det vigtige i denne sammenhæng er, at energien i den kommende måned lægger op til at du arbejder med dit forhold til penge. 

Vi har allesammen en histoire med penge, og det er vigtigt at vi tager ansvar for denne. Der findes et utal af redskaber til dette arbejde, og hvad der passer bedst til dig, må du ind og mærke efter.

Jeg har selv tidligere læst og arbejdet med bogen “Money a love story” af Kate Nortrup og tænker at jeg da nok lige skal have den læst igen i løbet af denne pengemåned. 

Den ugenlige energiprognose

Hvis du vil vide mere om hvilke energier, der er fremtrædende de forskellige dage, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Hver søndag udsender jeg en ugentlig energiprognose for den kommendede uges energier.

Jeg bruger selv prognosen til at planlægge mine aktiviteter de forskellige dage. Sådan, at jeg ved at energien støtter op om mit dagsformål. 

Numerologi og orakelkort tapper ind i den samme energi, og derfor kan kortene fortælle om om hvad vi skal lære denne måned.

Hvad siger kortene om energierne i maj?

En af de måder jeg arbejder med energierne på, er at jeg tit bruger engle- og orakel kort. Det er en måde at komme i kontakt med de guide vi alle sammen har rundt om os. Man giver sine guider et talerør i form af de beskeder eller billeder, der er skrevet ind i korterne. 

Tolkninger er altid subjektive, og vil variere fra menneske til menneske.  Jeg videregiver hvad jeg finder mest interessant og så håber jeg, at det også resonerer med dig.  

Det sæt, jeg bruger til tolkningerne af månedsenergierne, er i 2019 sættet “The Spirit Animal Oracle”, lavet af Colette Baron-Reid.
Jeg synes, det er interessant at kunne sammenholde de forskellige kort månederne imellem.  Det synes jeg er spændende, fordi det samme kort jo skal tolkes med forskellige nuancer på grund af relationen til de forskellige månedsenergier. 

maj 2019, numerologisk energi, numerologi, numerologisk prognose

Når man vælger et sæt orakelkort, synes jeg det er vigtigt at man sætte sig ind i hvordan forfatteren har tænkt at kortene skal bruges. I The Spirit Animal Oracles tilfælde har Colette Baron-Reid valgt, at der er forskellige beskeder i kortene alt efter, om de er trukket retvendt eller på hovedet. Når de er trukket på hovedet, er det ikke nødvendigvis negativt, men skal mere ses som at universet giver os et ekstra kram, fordi der er noget vi er udfordret på. Denne gang har jeg trukket to kort på hovedet. 

Jeg laver et 3-korts oplæg. Det er et oplæg som forfatteren også selv bruger. Her er kort nummer 1 et anker kort. Det vil sige, at de efterfølgende 2 kort skal tolkes i relation til ankerkortet.

Ankerkort:

Brown Bear Spirit – Take Time Out (trukket på hovedet) 

maj 2019, numerologisk energi, numerologi, numerologisk prognose

Den brune bjørn kom op på hovedet, hvilket er første gang i år, at vi set et ankerkort trukket omvendt. 

Bjørnen vil minde os om at det altid er muligt at tage pauser og trækker os tilbage. Energien som vil gennemstrømme os alle i maj er hurtig og aktiv, og det kan hurtigt bliver overvældende, hvis vi tror at vi hele tiden skal løbe forrest og være frontfigur. Derfor skal du huske at det er et spektrum af energi, at grunding og pauser er mindst lige så vigtigt, som aktivitet og flow. Du kan ikke det ene uden det andet, og det vil brunbjørnen gerne minde dig om. 

Mouse Spirit – Tend to the small things

Det andet kort jeg trak er den lille mus. Musen kommer fordi vi skal lære noget om probationer. Størst er ikke lige med først, når det handler om det spirituelle, og musen vil gerne sætte fokus på klar kommunikation og det at rette opmærksomheden på alt det du allerede har opnået her i livet. Du må ikke slå dig slev i hovet med “nååh det er, jamen det er jo bare..” Der findes ikke noget bare. dine små præstationer vil sammen bære dig mod din mål, det er musens budskab. 

maj 2019, numerologisk energi, numerologi, numerologisk prognose

Vulture Spirit – Nothing is wasted (trukket på hovedet) 

Det sidste kort jeg har trukket til maj måned er gribben. Gribben er kommet op omvendt, og det betyder at den har noget vigtigt læring med sig i dens budskabet. Budskabet er at alt hvad vi gennemgår i livet er læring. Intet er spildt og selvom det har gjort ondt. Det var en smerte du skulle igennem for at nå hvortil du er i dag. I denne måned får jeg en kraftig følelse af at gribbens budskab, lægger sig op af energien og læringen om penge, som kommer i maj.
Du skal ind og tage ansvar for hvordan du indtil nu har haft det med penge, og du skal påtage dig det fulde ansvar for denne histoire for at komme videre frem.
Gribben ønsker at du ved, at du og din histoire indeholder alt den  skønheden og overflod du kan ønske dig. Transformationen er allerde sket, det eneste du skal gør for at tiltrække rigdom og overflod, er at tage ansvar for din egen vej.  

maj 2019, numerologisk energi, numerologi, numerologisk prognose

Sikke smukke ord at slutte af med. Jeg ønsker dig en smuk. lærerig og fantastisk maj måned. 

Tak fordi du læse med.

Hvis du kender andre som kunne få glæde af indlægget, så husk at del det med dem. 

Jeg vil også blive rigtig glad hvis du lægger en kommentar herunder. 

Magisk dag til dig 
Kærligst Zoey 

 

Share this post

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *