numerologi, temaer for 2019, energitisk prognose, gennemgang af 2019

2019 – numerologisk set

Numerologisk energi prognose for 2019

Hvad sker der i det nye år, og hvad skal jeg være opmærksom på?

Numerologisk tema for år 2019. 

Jeg vil i dette blogindlæg komme ind på hvilke temaer, der ligger i de numerologiske energier, som vi møder i det kommende år. Men først vil jeg forklare lidt om den numerologiske skæbnecyklus, som verden hele tiden gennemgår. 

Numerologisk skæbneperiode 

Numerologisk set har verden en skæbnerytme på 9 år. Når de 9 år er gået, starter en ny periode, hvor vi gennemgår de samme temaer igen, men nu med flere erfaringer i bagagen. Og det giver os mulighed for at opnå en ny og dybere forståelse.

Det 1. år i perioden er et 1’er år, som handler om kreativitet og selvsikkerhed. I det 2. år, et 2’er år, er fokus på det indre arbejde og relationer – med henblik på at skabe balance. I det 3. år er det udtryk og styrke, som er tema, mens det 4. år handler om skabelse og fundament. År 5 er kendetegnet ved frihed og disciplin, og i år 6 er temaet visioner og accept. Det 7. år handler om tillid og åbenhed og det 8. år er præget af styrke, skæbne og det at finde balance. Til sidst afsluttes cyklusen med det 9. år, som handler om visdom og integritet og om afslutning, inden en ny cyklus startes med et nyt 1’er år.  

Den ugenlige energiprognose

Hvis du vil vide mere om hvilke energier, der er fremtrædende de forskellige dage, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Hver søndag udsender jeg en ugentlig energiprognose for den kommendede uges energier.

Jeg bruger selv prognosen til at planlægge mine aktiviteter de forskellige dage. Sådan, at jeg ved at energien støtter op om mit dagsformål. 

Numerologisk udregning af årstal

For at finde ud af hvilket år, vi globalt befinder os i, skal man finde tværsummen af årstallet. For år 2019 ser regnestykket således ud: 2+0+1+9 = 12.

Det reducerer vi igen ved at finde tværsummen: 1+2=3.
Derved kan vi regne ud, at dette år er det tredje år i den 9-årige cyklus.

Som jeg skrev ovenfor er temaet i det 3. år udtryk og styrke. Men der ligger selvfølgelig meget mere i det også.

Kollektivet vs individet

Jeg vil give mit bud på de vigtigste temaer, som vi kollektivt kommer til at gå igennem i det kommende år. Det er ikke en udtømmende liste, og samtidig er det den kollektive energi, jeg fokuserer på. Altså det, som hele verdens befolkning vil opleve samtidig.
Hvert enkelt menneske vil ud over de kollektive energier også stå i nogle personlige energier. De personlige energier kan udregnes ud af ens fødselsdato og navn. De er derfor meget individuelle.

Men inden jeg fokuserer på dette års energi, vil jeg lige knytte et par ord til de to foregående år, som startede denne cyklus.

Få beregnet nyt navn med numerologi af numerolog med kontor i Fredericia i Jylland. Online numerologiske sessioner tilgængelig.

Den nuværende numerologiske skæbneperiode

I 2017 gik vi ind i vores nuværende globale numerologiske skæbneperiode. Det var et år med fart på, og det var et år, som nærmest sluttede før det var begyndt. Mange mennesker vil, uden nødvendigvis at have tænkt over det, startet noget op i 2017. Det behøver ikke at have været noget fysisk, det kan også være en mentalt kim til noget, der vil præge hele denne 9-årige skæbnecyklus.

Efter det hurtige 2017 gik vi ind i en helt anden energi i 2018. Mange vil have oplevet 2018 som et langt og slidsomt år. Det var et år, der var præget af utrolig mange energier, der gerne ville have os til at slippe noget gammel, som ikke skulle være videre i skæbneperioden. Det var et år med et utroligt indre arbejde. Numerologisk set var det meget vigtigt, at vi som kollektiv lærte noget om balance; Balance mellem os selv og vores relationer. Og balance i forhold til os selv og vores indre. Vi skulle alle lære noget om at stå stærkere i relationen til os selv.

2019 numerologisk set

Hvor 2018 har været et år præget af langsommelighed, tålmodighed, eftertænksomhed og indre arbejde, så ser det helt anderledes ud med 2019.

Nu skal der skub på tingene. Det bliver et rigtig handlingsår. Energierne i 2019 er skabt til at du kan sætte retning på dit liv, for i år kan du virkelig hvad du vil..

Så er spørgsmålet bare ... Hvad vil du?

Det bliver mulighedernes år

Årsenergien vil støtte dig til at kunne se indad, med henblik på at lære mere om dig selv og derved vokse som menneske. Energien i år gør, at fortidens problemer kan blive løst. At du kan opnå resultater, du ikke troede mulige.

2019 kommer med en skøn, lysende energi, som går sammen med en stærk og succesfuld energi. Det bliver virkelig mulighedernes år.

Året vibrere med succes, lykke, kærlighed og positivitet. Det bliver et år, hvor det virkelig bliver let at løft din vibration. Det vil for eksempel være at vende tungsind til positive tanker. Det kræver selvfølgelig stadig tankearbejde, men når du aktivt vælger at se de positive, vil du med det samme blive støttet fra energierne.

2019 bliver også et år, hvor du får lettere ved at manifestere de ting du ønsker dig. Det bliver lettere at to på at fremtiden er lys.

Numerologi er en transformerende rejse. Billedet forestillier Strandgræs

Numerologisk tema om transformation 

Men med alle disse muligheder kommer der også ansvar. Og derfor må vi også have reflektion og taknemmelighed.

Der er et meget stort tema om transformation i energien. Det handler om at gå fra at være den studerende til at blive læreren selv i eget liv. Og det kræver at du tager ansvar. Energierne støtter virkelig op om dig, og så længe du tager ansvar for dig selv og dine handlinger, vil du gå ind i et år, hvor du kan spinde guld.

Men hver gang vi har en energi, som støtter så kraftig op om noget specifikt, er det fordi der ligger et læringspotientiale og derved også en modpol. Der vil nemlig året igennem være et spændingsfelt mellem netop det ansvarstagende og offermentaliteten hos den enkelte.

Det handler om at være opmærksom på hvornår man påtager sig andres byrde. Hvornår man lægger sig som offer for andres intriger. Det er ikke noget, du skal være bange for. Det er blot noget, du skal bruge som en reminder. Hvis du pludselig føler dig som et offer i en situation eller begivenhed, så er det fordi du skal mindes om at tage ansvar. Hver gang du tager ansvar for dig selv, så vil du komme styrket ud. Husk; for at man kan få en ny bevidsthed, må man slippe den gamle.

Stol på din intuition 

I år har du virkelig mulighed for at blive rigtig god til at lytte til din intuition. Alle mennesker har intuition. Nogle er rigtig gode til at bruge den, mens andre har overhørt den hele deres liv og derfor ikke tror, at de har nogen. Men tro mig.. det har du!

Du vil mærke, hvad der er det rigtige, og det er vigtigt, at du er ærlig og autentisk og lytter til din intuition. I 2019 kan vi alle lære at lytte og forstå vores indskydelser. Prøv også at lytte, selvom det i første omgang kan føles mærkeligt.

Et eksempel på hvad der kan ske, hvis du vælger at overhøre intuitionen, kunne være sådan: Du er inviteret til en fest, men du har ikke lyst til at tage med, og alligevel takker du ja. Aftenen inden begynder du at få hovedpine, og i løbet af dagen bliver det tydeligere og tydeligere, at du har feber og er syg. Derfor er du nødt til at melde afbud, og kommer alligevel ikke med. Hvis du havde lyttet til din intuition fra starten, havde det overordnede resultat været det samme. Du kom ikke med til festen. Men du havde sparet dig selv for febersyge og havde kunne bruge aftenen på at hygge dig i stedet.

Det her er bare et tænkt eksempel. Men jeg er sikker på at du kan nikke genkendende til det.

numerologi, numerolog Zoey Elinor, Den klassiske numerologi

Hjerte og intellekt i samspil

Og netop det med at samle hjerte og intellekt, er noget som 2019 støtter op om. Når man forener hjerte og intellekt så kan man skabe magi. Og du vil i 2019 have alle muligheder for at skabe de omstændigheder, du har brug for, så længe du tager ansvar for dig selv.

Hvis du ikke allerede gør det, så vil jeg foreslå, at du arbejde med at sige dine ønsker og drømme for fremtiden højt. Når du tør sige dine drømme højt, bliver det nemmere at sætte retning på dem, og derved gå fra drøm til mål. Jo mere du deler dine mål med andre, jo nemmere vil det også blive for dem, at sende hjælp din vej.

Impostor-syndrom

I 12-tallet, som 2019 giver inden det bliver reduceret til 3, ligger der et tema, som jeg også synes vi skal runde. Der er nemlig en risiko for, at man kan komme til at lide af “impostor-syndrom”. En form for mindreværdskompleks, hvor du får præstationsangst og er bange for at blive bedømt. Frygten opstår, fordi man har høje forventninger til sig selv og svingende selvtillid.

Hvis du mærker denne frygt, så vid at det kun er i dine tanker, at dette sker. Og vid at det ligger i energierne dette år, fordi du skal arbejde med den følelse.

Du er god, som du er. Du er dygtigt nok nu, med det du allerede ved. Du behøver ikke flere uddannelser eller beviser. Du er klar. Brug ikke dig selv om undskyldning. Du har din sunde fornuft og dit hjerte. Lyt til det og kom i gang med alt det, som betyder noget for dig. Du vil blive belønnet for at handle, ikke for at gemme dig.

numerologi, numerolog Zoey Elinor, Den klassiske numerologi
Få beregnet nyt navn med numerologi af numerolog med kontor i Fredericia i Jylland. Online numerologiske sessioner tilgængelig.

Frygten for succes

Samtidig med at du kan være bange for ikke at være god nok, ikke at slå til. Så ligger der også et tema om “frygten for succes” Det er fordi alle energier har to modpoler. Og når den ene er tilsted, vil den anden også være det. Frygten for succes handler om at du faktisk kan være frygtsom for at alle ting ting, du ønsker dig går i opfyldelse. Første gang man stifter bekendskab med det, kan det lyde enormt dum eller ulogisk, men det er helt reelt og noget rigtig mange mennesker lider af.

Det er ikke som sådan en frygt for at noget godt sker, men det er frygten for hvilke konsekvenser det bringer med dig. Hvis der skal være plads til noget nyt i ens liv, må man tage afsked med det gamle. Det er i netop denne forandring ubehaget ligger.

Hvis du pludselig kan opnår noget du ikke før har kunnet, kan du gå hen og blive nervøs for “hver er jeg så” Hvem er jeg hvis jeg tjener mange penge? Er jeg stadig mig selv, hvis jeg skal bo sammen med en partner?

Det handler både om at vaner skal ændres og om dine overbevisninger om dig selv. Du skal se sig selv i et lyt lys.

Men jeg lover dig, at selvom du ikke vil være den samme, så vil du kun være endnu bedre. Anerkend hvis du får følelsen og se dig selv i det mest kærlige lys. Det har du fortjent. Du er værdig til alt det gode. Du er i stand til forandring og at opnår dine ønsker.

Den ugenlige energiprognose

Hvis du vil vide mere om hvilke energier, der er fremtrædende de forskellige dage, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Hver søndag udsender jeg en ugentlig energiprognose for den kommendede uges energier.

Jeg bruger selv prognosen til at planlægge mine aktiviteter de forskellige dage. Sådan, at jeg ved at energien støtter op om mit dagsformål. 

Opsummering af det de numerologiske temaer for 2019

Så for lige at summe op på denne lange smøre; 2019 bliver et godt år. Et år hvor tingene har nemmenere ved at lykkedes. Hvis du tager ansvar for dig selv og din gøren og laden, så vil det faktisk blive et FANTASTISK år – ALT kan lade sig gøre.

Du skal bruge året på at konfrontere dit selvbillede. Gør det i kærlighed og vid, at du er god, som du er. Kommuniker med inspiration og glæde. Vær autentisk mod dig selv og alt det, du gerne vil opnå. Og sæt handling på dine drømme. Du har alle forudsætninger for at komme i mål med det i år.

Tak fordi du læse med. Hvis du kender nogen som også kunne have glæde af prognosen, så del det endelig med dem. 

Jeg ønsker dig et fantastisk og magisk 2019

Kærligst Zoey

få beregnet nyt navn med numerologi, Numerolog i Fredericia i J

6 kommentarer til “2019 – numerologisk set”

  1. Pingback: Numerologiske energier i januar 2019 - Numerologi gennemgang

  2. Pingback: 2019 Uge 05 - Numerologisk set - Zoey Elinor

  3. Pingback: Læs om de numerolgoiske temaer for måneden. Numerologi, Februar 2019

  4. Pingback: Numerologi: Hvordan er energierne i marts 2019, numerolog Zoey Elinor

  5. Pingback: Uge 12, Numerologisk prognose, hvad skal jeg være opmærksom på?

  6. Pingback: 2019.04 – Den numerologiske energi i april - Zoey Elinor

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *