årstalsrækker, numerologiske årstalsrækker, skæbe, livsskæbne, numerologi, numerolog, navneskifte, numerologisk navneskifte

Årstalsrækker

Hvad er årstalsrækker?

Årstaltrækker er en sammenlægning af tal fra dit personlige numeroskop, der udgøres af dine navne og fødselsdag, og så de globale numerologiske energier. Det er en måde, hvorpå en numerolog kan se, hvilke temaer du kommer til at tiltrække i fremtiden.

Hvordan bruger man årstalrækker? 

Alle mennesker har årstaltrækker, lige meget om de har skiftet navn bevist eller ej. Når du kender dine årstalsrækker og har fået dem tolket, ved du hvile temaer du tiltrækker på bestemte tidspunkter. Det er derfor nemmere for dig at navigere indenfor for disse temaer.

numerologi, numerolog Zoey Elinor, Den klassiske numerologi
få beregnet nyt navn med numerologi, Numerolog i Fredericia i J

Kan man ændre sine årstalsrækker?

Ja! Hver gang man ændrer navn, så ændres ens årstalsrækker. Forskellen på en numerologisk navneændring, og en almindelig navneændring fx i forbindelse med ægteskab, er at vi blandt andet kigger på årstalsrækkerne, og sørger for, at du kommer til at tiltrække nogle positive temaer. 

Hvordan kender jeg mine årstalsrækker 

Når du får lagt et numeroskop ved en navneskiftesession hos mig, regner jeg dine årstaltrækker ud for de næste 5 år.  Til sessionen tolker jeg dem for dig. I tolkningen trækker jeg de vigtigste informationer frem, og fortæller dig hvordan du får mest ud af de signifikante perioder.  Du får et dokument med hjem, hvor disse informationer står på, så du har noget håndgribeligt at navigere ud fra i de næste år.

Kan jeg købe tolkning af årstalsrækker uden et navneskifte? 

Har du allerede et harmonisk numeroskop, og vil du gerne have mig til at udregne og tolke dine kommende årstalsrækker, kan dette bestemt lade sig gøre. Kontakt mig på email, eller via kontaktformularen her på siden. 

 

2 kommentarer til “Årstalsrækker”

  1. Pingback: Numerologisk prognose for Maj 2019 - læs om energierne

  2. Pingback: Hvordan vælger jeg det rigtige navn? Sådan hjælper numerologen dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *