Få professionelle billeder, der fremhæver din personlighed

JEG STØTTER DIG I AT FORME EN VISUEL IDENTITET, DER REFLEKTERER DIG OG DIT BRAND. BILLEDER, DER UDSTRÅLER ÆGTHED OG OPBYGGER RELATIONER, SÅ DU MED SELVSIKKERHED KAN TILTRÆKKE DINE ØNSKEDE KUNDER!

Hvordan vil du fortælle din historie? 

Jeg tilbyder 1:1 portrætfotograferinger, og fotografering af mindre teams til dig, der er selvstændig og enten driver en online forretning,  en fysisk butik eller arbejder med dine kunder i din klinik. 

For at gøre dine markedsføringsbilleder mest autentiske, arbejder jeg ikke fra et  fotostudie. Din fotografering skal foregå i de rammer, der bedst fortæller din historie og får din virksomhed til at skille sig ud, så dine ideelle kunder til at ønske at samarbejde med dig.

Er du i tvivl om, hvilken type erhvervsfotografering og lokation, der passer bedst til dig og din historie? Så er du meget velkommen til at kontakte mig for en snak.

Branding Pakker

Billeder til din virksomhed

Portræt Roas Trip

6 timer fyldt med god energi og en masse billeder

Familie / Privat

Når tiden gerne må stå stille

BRANDINGFOTOGRAFERING MED AFSÆT I DIG OG DIT BRAND

Har du prøvet at arbejde med kunder, der ikke var det rigtige match? Kunder, der hverken forstår eller værdsætter det, du gør? 

Måske kæmper du for at vise skønheden i din proces? 

Alt dette kan den rette fotografering ændre på.

Det handler om at finde den sang, som dit brand synger, og oversætte den til et sprog, som dine drømmekunder nemt kan forstå og forelske sig i. Og det vil jeg rigtigt gerne hjælpe dig med.

Med gode portræt- og brandingbilleder, kan du fortælle din virksomheds historie og sætte stemning for, hvordan du arbejder. På den måde kan du give dine potentielle kunder et autentisk og nærværende indtryk af dig og din virksomhed allerede inden, de har mødt dig.

Fotografering tilpasset til dig og dit brand

Inden din fotografering mødes vi online eller hos mig og holder et designmøde. Vi taler sammen om, hvad der gør dig unik, hvad du gerne vil signalere, hvilke kunder du ønsker at tiltrække og hvad de gerne vil vide om dig, når de møder dig i dit markedsføringsmateriale. Du behøver ikke kende alle svarene på forhånd – jeg hjælper dig i mål.

På vores møde sørger jeg også for at guide dig i valg af tøj, make-up, om der skal modeller med osv.. Jeg ved, at mange kan være nervøse inden de skal stå foran et kamera, og derfor gør jeg meget ud af, at du skal føle dig tryg.  

Du kan roligt læne dig ind i min energi, og tappe ind i dit eget bedste jeg. Sammen kommer vi til at skabe magi!

Kontakt for at høre mere

Dit profilbillede er din overskrift
- en brandingfotografering fortæller resten af historien

Fotografering i de helt rigtige rammer - dine rammer

Dine kunder ville aldrig møde dig i fotografens studie, så det skal de heller ikke på dine billeder. Hvis du arbejder i en klinik eller butik, er det vigtigt, at dine kunder allerede kender dine rammer, inden de træder ind ad døren hos dig.

Vi kan enten fotografere i din klinik eller butik eller skabe stemningsfulde billeder i naturen.

Inden dit photoshoot sporer jeg mig godt ind på din forretning og energi, og sammen beslutter vi hvilken lokation, der giver mest mening for dit brand. 

Lad os sammen fortælle din historie, skabe dit brand og give din virksomhed den visuelle identitet, den fortjener.

Det siger tidligere kunder:

“Zoey har både taget erhvervsbilleder til min klinik, som jeg har brugt til reklamer på FB og som har højnet mit salg mærkbart, samt taget de smukkeste billeder af min datter og jeg privat. Hun forstår virkelig at få det bedste ud af mennesker. Zoey har et dejligt, skønt og mildt væsen, som man ikke kan andet end blive glad af at være sammen med.”

Zoey har både taget erhvervsbilleder til min klinik, som jeg har brugt til reklamer på FB og som har højnet mit salg mærkbart, samt taget de smukkeste billeder af min datter og jeg privat.

Hun forstår virkelig at få det bedste ud af mennesker. Zoey har et dejligt, skønt og mildt væsen, som man ikke kan andet end blive glad af at være sammen med.

Signe Nielsen - Klinik Guldager

”Fotograf Zoey Elinor har taget billederne til min nye hjemmeside. En dejlig og samtidig vild oplevelse. Har ikke poseret foran en professionel fotograf i rigtig mange år, så det var ret grænseoverskridende for mig. Hun er super dygtig, er meget opmærksom og sætter sig grundigt ind i opgaven og personen bag. Jeg er så glad for, at jeg valgte Zoey til opgaven.”

Lisbeth Blomstrøm - GARNITURE - STRIK OG EVENT
”Fotograf Zoey Elinor har taget billederne til min nye hjemmeside. En dejlig og samtidig vild oplevelse. Har ikke poseret foran en professionel fotograf i rigtig mange år, så det var ret grænseoverskridende for mig. Hun er super dygtig, er meget opmærksom og sætter sig grundigt ind i opgaven og personen bag. Jeg er så glad for, at jeg valgte Zoey til opgaven.”
”Det har været en fornøjelse at få taget billeder af Zoey. Hun er virkelig dygtig til at få hele sessionen til at være afslappet, hyggelig og sjov. Hun er positiv og let at være sammen med. Hun er god til at spotte gode områder at tage billederne i og har super sans for æstetik.

”Det har været en fornøjelse at få taget billeder af Zoey. Hun er virkelig dygtig til at få hele sessionen til at være afslappet, hyggelig og sjov. Hun er positiv og let at være sammen med. Hun er god til at spotte gode områder at tage billederne i og har super sans for æstetik.

Anne Kathrine McShane - Dejlig er jorden