alt tekst

Business Portrætter med kant

Business portrætter skal sætte tanker i gang hos modtageren – så kunderne bliver nysgerrige og husker dig, også når de går offline. 

business portrætter, hjememside, linked in, poledancer, poledancing,
profilbillede til linkedIn og CV

Dine billeder skal fortælle din historie, som du gerne vil have den fortalt – om power og præcision, om imødekommenhed og dit ønske om at hjælpe andre med lige netop din hjertesag. 

Vis verden hvem du er ...
Dit eventyr bliver skrevet lige nu!

Skal det være ude eller inde? Sammen designer vi den session, du drømmer om.

Hej! Jeg hedder Zoey.. Skal vi lege?

At være selvstændig og iværksætter er for mig et eventyr. 

Jeg er min egen drage og prins på den hvide hest. Jeg leger, lever og låner fra andres historier, når de krydser min vej.

Hver kunde får sit eget unikke kapitel i min bog, og det giver altid et lille gib i mig, både når jeg læser første linje og når sidste punktum er sat. 

Jeg valgte at blive selvstændig, fordi jeg så en frihed, som jeg ikke har kunnet finde andre steder. Jeg så et arbejdsliv med tyl, smykker og sminke. Med vand, sand og mudder. Og med smukke mennesker. Mennesker, som jeg kan få lov at give, ikke bare en oplevelse for en dag. Men også billeder, der vil vækste, udvikle og måske endda transformere den måde, de ser dem selv og deres virksomhed på. 

Fredericia, I Trekantsområdet.
visuel identitet, fotograf vejle
fotografering til hjemmeside, fotograf Zoey Elinor
visuel identitets billeder lavet til din hjemmeside og sociale medier

Din Investering

En fotografering indeholder:

Pris: 5.500 kr ekskl. moms

Ønsker du at tilkøbe et enkelt billede ud over de 5 i pakken, kan dette gøres for 699 ekskl. moms. Og kan du slet ikke vælge kan alle billeder blive dine for 10.500 ekskl. moms. 

 

Jeg mener at god kemi er alfa omega. Hvis ikke du føler dig tryg, vil det kunne ses på billederne. Derfor tilbyder jeg altid en afklarende samtale inden vi booker fotograferingen, så vi kan vide os sikre på, at jeg er den rigtige til opgaven.  

beauty, business, woman, love yourself,
beauty, business, woman, love yourself,
beauty, business, woman, love yourself,