hvorfor oplever jeg dejavu?

Deja vu og timeline

Deja vu, timeline problemer og det at være sensitiv

Der er ingen tvivl hos mig om at der rent verdens energetisk sker en helt masse lige for tiden.

Det understøtter både numerologien og astrologien og ikke mindst min egen fornemmelse i krop og sind. 

Lige nu står vi en en “liongate” som topper den 8/8 og vi har en masse eklipser eller formørkelser.

Navneskift åbner for sensitiviteten 

Der ud over er det tydeligt for mig at jeg i forbindelse med mit navneskifte har fået åbnet for nogle kanaler, som jeg tidligere har haft gemt godt og grunddigt væk. Det at skifte navn har gjort at den fastlåste energi, jeg har haft, nu er frigivet og kan strømme let, hvilket også gør at jeg modtager budskaber og hjælpe meget meget lettere.

Timeline problemer, en utrolig følelse

Jeg har selv oplevet problemer med min “timeline”. Forstået på den måde at jeg for eksempel en af dagene vidste at jeg have fået en mail fra en kunde angående hendes numeroskop. Jeg kunne ikke huske hvad det præcist var jeg skulle gøre i forhold til hende, så jeg ville lige læse mailen igen og svare hende. Og så var den bare væk. Jeg kunne ikke finde den i min indbakke, og var flere gang i løbet af dagen inde og kigge efter den. Om aftenen ville jeg lige tjekke en sidste gang, og så ligger den der. Modtaget kl. lidt over 17. Da jeg ledte efter den de første gange, var den altså slet ikke skrevet endnu.

Oplever du også den slags timeline-udfordringer?

 

Deja vu 

Jeg tror det er fordi vi står midt i det her store energi skifte. Jeg oplever oftere og oftere déjà vu, og jeg oplever også engang i mellem begge sider af déjávuet, hvor jeg står i situationen og ved at jeg senere vil opleve, det som et déjà vu.

Sker det også for dig? Skriv en kommentar under indlægget, jeg vil gerne hører fra dig. 

LionGate portal for manifestation

Lions Gate 2019 

Som numerolog er det tallenes betydning, som optager mig mest, men da numerologi og astrologi hænger tæt sammen, har jeg selvfølgelig også en interesse her. Man ser at astrologiske fænomener falder sammen med numerologiske mærkedage. Det er meget naturligt, da alt jo er den samme energetiske masse som vi bare aflæser på forskellige måder. For eksempel toppe liongate den 8/8. 8tallet står for manifestation, spiritualitet, og styrke, og det er netop det som Liongate handler om.

Har du lyst til at vide mere om den, kan jeg anbefale at du søger på Youtube. Der ligger flere gode film bare søg på “LionGate 2019”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *