Den rigtige bryllupsdato for 2020

Den rigtige bryllupsdato

Hvilken bryllupsdato er den bedste i 2020?

Bryllupsdatoen har meget større betydning end de fleste ved. I dette blogindlæg giver jeg dig mit bud på de bedste bryllupsdatoer for 2020. Ligeledes giver jeg også et indblik i, hvorfor bryllupsdatoen er af så stor betydning for det kommende ægteskab. 

Hver dag har en energi. Nogle sensitive individer mærker denne energi helt naturligt, mens andre skal bruge mere fokus på at mærke dagsenergierne. Hvilken dag, du selv er født på, spiller også ind på hvordan dagsenergien opleves. 

Numerologisk kan vi aflæse disse energier, også ud i fremtiden.

Det er bestemt ikke lige meget hvilken dato I vælger at indgå ægteskab på.
Den dato I vælger til jeres bryllup, kommer til at afspejle energien i hele jeres ægteskab.

Alle dage har forskellige temaer og undertemaer. Nogle dage er for eksempel bedre til at arbejde med projekter og deadlines end andre. Nogle har tema om afslapning, spiritualitet og pauser. Og nogle har tema om kærlighed og omsorg.  

Derfor giver det mening at se på hvilke dage, der er mest fordelagtige at gifte sig på i 2020. Derfor finder vi har den bedste bryllupsdato i 2020. 

Hvilken bryllupsdato er den bedste?

Hvad sker der, når man bliver gift?

Når et menneske fødes, kan vi aflæse deres numerologiske essens ud fra dagsenergien på fødselsdatoen. Den numerologiske essens fortæller om, hvad vores sjæl ønsker at lære og bidrage med i dette liv. 

Det samme gælder for et ægteskab. Den dato I bliver gift, bliver ægteskabes fødselsdag og ud fra dagsenergien på bryllupsdagen kan man aflæse den grundlæggende energi i hele ægteskabet.

Hvilken dag er den bedste at gifte sig i 2020?

Kan man blive gift den forkerte dag? 

Som udgangspunkt tror jeg ikke på, at vi kan gøre noget forkert. Der er altid en grund til, at vi vælger som vi gør, og der er altid en grund til, at vi gennemgår det vi gør. 

Og når du har fundet dette blogindlæg, er der helt sikker også en grund til at netop du skulle have denne viden. 

 

Hvad er kendetegnene, som en numerolog kigger efter ved en god bryllupsdato? 

Når jeg som numerolog skal kigger efter en god dato til at indgå ægteskab, så kigger jeg først på hvilken energi der ligger i selve dagens dato. Gode dage at blive gift på er fx den 6. 15. eller 24 fordi 6 tallet vibrere med kvaliteterne fra planeten venus, som blandt andet er kærlighed, omsorg og skønhed. 
Men der findes også andre gode datoer som for eksempel den 14. 19. 20. eller 23.

Skæbnetallet finde i sammenlægning af datoen. 
Det vil sige at jeg kigger på hvordan sammenlægningen i hele datoen er.

Sammenlægningen findes man ved at lægge alle tallene i datoen sammen. 

 • fx: 1 januar 2020 giver 1 for datoen 1 for måneden og 4 for året, som til sammen giver 6. 
 • ( 0+1+0+1+2+0+2+0 =6 )

Sammenlægningen fortæller noget om ægteskabets skæbne. Det er derfor meget vigtigt at sammenlægningen har en energi som støtter op om den kærlige relation. 

Gode skæbnetal er 6, 7, 10, 14, 15, 19, 20, 23, 24 og 33. 

bryllupsdato 2020 - vælg den rigtige dato

Hvilken bryllupsdato i 2020 skal I vælge?

Den bedste bryllupsdato i Januar 2020: 

Årets første måned byder på et par valgmuligheder til den ideelle bryllupsdato. Den 14., 19., 20. og 23. er alle gode muligheder, dog falder ingen af dem på en lørdag. 

 

Den bedste bryllupsdato i Februar 2020: 

Februar er måske ikke den mest brugte måned at gifte sig i, men faktisk er månedsenergien i sig selv ganske mild og kærlig. Dog får vi nogle lidt intense sammenlægninger i februar 2020, så der er faktisk kun en enkelt dato, jeg direkte vil anbefale i februar 2020: Nemlig den 10. som dog falder på en mandag.  

 

Den bedste bryllupsdato i Marts 2020:

Årets første forårsmåned bliver super effektiv og med fuld power på arbejdsenergierne, så venusvibrationerne må vige lidt. Den bedste dato for indgåelse af ægteskab i marts 2020, må være den 25., som falder på en onsdag.  

 

Den bedste bryllupsdato i April 2020:

Den 25. april falder på en lørdag, og det vil nok for de fleste være den ønskede ugedag at holde bryllup. Derudover har den 25. nogle skønne og kærlige underlæggende energier, så jeg kan varmt anbefale denne dato. Andre fine datoer i april 2020 er den  6., 15., 20. og 24. 

 

Den bedste bryllupsdato i Maj 2020:

Maj måned er en populær måned at blive gift i. I år er det ekstra fordelagtigt, da der er nogle virkelig fine datoer med nogle skønne underlæggende energier. Jeg kan anbefale den 5., 6., 10., 15., 19., 23. og 24.
Mest bemærkelsesværdig er nok den 23. maj, da den falder på en lørdag. 

 

Den bedste bryllupsdato i Juni 2020: 

Den første sommermåned byder også på nogle fine datoer. Den 5., 14., 19. og  23. er alle rigtig fine, kærlighedsfylde dagsenergier. Fredag den 5. juni er værd at give en ekstra overvejelse, da fredage generelt vibrerer sammen med venus og derfor er ekstra kærlighedsfyldte.

bryllupsdato 2020 - vælg den rigtige dato

Den bedste bryllupsdato i Juli 2020:

Juli måned 2020 er præget af Merkur i retrograd og nogle sammenlægninger, som er lidt skæve i forhold til at bruge som bryllupsdag. Derfor er min anbefaling, at du holder sommerferie med den du elsker, og planlægger brylluppet i en anden måned. 

 

Den bedste bryllupsdato i August 2020:

August måned er generelt en populær måned at gifte sig i. Men i 2020 er der ikke så mange oplagte datoer. Jeg vil anbefale den 20. eller den 25., eller at vente til september måned i stedet.  

 

Den bedste bryllupsdato i September 2020:

Et sensommerbryllup er altid romantisk. Og vælger du at holde det i weekenden den 19. eller 20. september, sikrer du at få nogle gode sammenlægninger i 2020. Andre gode datoer i september 2020 er den 2., 6., 10., 15. eller 24. 

 

Den bedste bryllupsdato i Oktober 2020:

I oktober går Merkur igen i retrograd, men hvis du drømmer om et oktoberbryllup, så kan I lige nå det den 10., som ovenikøbet falder på en lørdag. 

 

Den bedste bryllupsdato i November 2020:

Årets næstsidste måned byder ikke på helt så mange dage med kraftige kærlighedsenergier, som vi finder i foråret i 2020. Men ønsker du dig et november bryllup, vil jeg anbefale den 10. november som bedste dato i måneden i 2020. 

 

Den bedste bryllupsdato i December 2020:  

Ønsker du dig et julebryllup, så er månedens bedste dato den 25. december.  

vælg Den rigtige bryllupsdato for 2020

Den bedst bryllupsdato i 2020

Kort opsummeret, så er der 4 lørdage i 2020, som har de helt rigtige kærlighedsenergier til at støtte et ægteskab.

Lørdag den 25. april 2020
Lørdag den 23. maj 2020
Lørdag den 19. September 2020
Lørdag den 10. oktober 2020. 

Den rigtige bryllupsdato for 2020

Jeres dato skal passe til jer som par

Når I skal vælge den optimale dato at indgå ægteskab på, er det en god ide ikke kun at skæve til hvilke datoer, der er mest kærlighedsfyldte. I skal også kigge på jeres individuelle essenser, og hvordan de passer sammen med jeres ønskede dato. Således kan I sikre, at energien i parforholdet kan støtte mest muligt op omkring jeres indbyrdes sjæleaftaler. 

Hvis I ikke kender jeres essenser eller I gerne vil have hjælp og vejledning til at vælge jeres dato, kan jeg anbefale at I får en sjælsessenssession for par.

Til en Sjælsessenssession for par tager vi udgangspunkt i jeres individuelle essenser, altså jeres fødselsdage. I får et unikt indblik i jeres egen og den anden essens, og får derfor en dybere forståelse for hinanden. Vi kigger også på hvad jeres samlede sjælstal fortæller om hvad I er kommet for at lære og udvikle sammen. 

Den rigtige bryllupsdato for 2020

Hvilken bryllupsdato tæller?

Flere par vælger at bliver gift på en dag, og holde fest en anden. Det kan for eksempel være at man har et rådhusbryllup mens pengene er små, og så vælger at få en kirkelig velsignelse med stor fest, når man har sparet sammen. Eller at man vælger den bedste dato ud fra numerologiens, men at den falder på en torsdag, og man derfor vælger at holde festen om lørdagen. Men hvilken dato tæller så? 

I alle tilfælde er det datoen som står på jeres vielsesattest som gælder. 

Flere af de datoer jeg har foreslået ligger på hverdage. Da det er datoen på vielsesattesten som tæller, kan I altså godt vælge at gifte jer på en dag, men holde festen en helt anden.  

vælg Den rigtige bryllupsdato for 2020

Navneskifte på bryllupsdagen

Hvis du overvejer at tage din kommende ægtefælles navn i forbindelse med det forestående bryllup, vil jeg gerne udtrykke lidt tanker herom. 

Det er meget brugt at tage hinanden efternavn når man bliver gift. Det gør, at man får en form for fællesnævner i familien i form af den navneenergi, der ligger i det efternavn, man vælger. Det forbinder os energetisk tilbage i generationer, hvis det er et familienavn. Men der ligger en stor risiko ved at tage et nyt navn, idet man også får nyt numeroskop.
Der ligger altså en utrolig stor risiko for, at man kan ændre en del af ens personlighed efter brylluppet (som følge af navneskiftet). 

Som numerolog vil jeg gerne advare mod, at man skifter navn uden først at rådføre sig med en numerolog. Du kan være heldig at dit navnesetup bliver bedre, men der er også stor sandsynlighed for, at du får skiftet til noget, som slet ikke passer til dig. Vores navne udgører hvad vi tiltrækker. Og derfor bliver vores personlighed også påvirket af vores navne. Du risikerer altså at skifte til noget som virkelig kan lave rod i dit indre system. 

Hver dato har en energi, vælge den rigtige bryllupsdato til dit bryllup

2 kommentarer til “Den rigtige bryllupsdato”

 1. Line Bank Harrestrup

  Fedt indlæg. Kommer der et med gode datoer for 2021, hvor vi gerne vil giftes

  1. Hej Line.
   Tak for din kommentar <3
   Der kommer også for 2021, men det bliver ikke før til efteråret jeg når at få det lavet.
   Tillykke med det forestående bryllup.
   KH Zoey

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *