Din Investering

OPTIMER DIN INVESTERING MED EN SKRÆDDERSYET PRISPAKKE

Gode billeder er guld

Hjernen behandler billeder 60.000 gange hurtigere end tekst. Du har brug for gode billeder, hvis du vil fange kundernes interesse.  Og du har brug for billeder som formidler din energi, hvis du vil tiltrække de kunder som du hjælper bedst! 

Med professionelle og personlige billeder på hjemmeside, sociale medier, i annoncer osv., vil din kunde kunne mærke og se, at du tager dem og din virksomhed seriøst, og at du giver dem den nærhed de fortjener.

Vælg den fotografering du er interesseret i

Branding / Erhverv

Billeder der tiltrækker de rigtige kunder

Boost session

For dig der ved hvad billeder kan gøre for din virksomhed

Portræt Roas Trip

Spænde selen og tag med på 6 timers fototur

Konfirmation

Billeder fra den store dag

Kærlighedsfoto

Når tiden gerne må stå stille

Undervisning

Vil du lære at gøre det selv

FAQ

Kan jeg bruge mine billeder frit til kommercielle formål efter fotosessionen?

Ja, hvis du booker en brandingfotografering har du fri brugsret over de billeder du køber. Booker du en privatfotografering må du kun bruge billederne privat.

 

Hvor lang tid tager det at få mine færdige billeder efter en fotosession?

Normalt er leveringstiden for dine færdige billeder inden for max 10 hverdage, svarende til 2 uger. Det er min standardprocedure for at sikre en grundig redigering og kvalitetskontrol. Dog er det værd at bemærke, at jeg som regel er meget hurtigere og stræber efter at levere dine billeder inden for få dage. Min målsætning er at sikre, at du får adgang til dine fantastiske billeder så hurtigt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvordan sikrer du, at mine billeder passer til min brandidentitet?

Vi går nøje ind i detaljer ved at arrangere et formøde inden fotograferingen. Dette møde finder sted online, hvor jeg stiller specifikke spørgsmål om din virksomhed og brand. Formålet er at skabe en dyb forståelse for din unikke stil, værdier og visuelle præferencer. Ved at lære dig og dit brand at kende så godt som muligt på forhånd, kan jeg tilpasse fotograferingen for at sikre, at billederne ikke kun opfylder, men også forstærker din brandidentitet. Det er mit mål at levere billeder, der ikke blot er visuelt tiltalende, men også nøje afstemt med din unikke stil og det budskab, du ønsker at formidle.

 

Fotograferer du også private?

Ja, jeg laver både familiesessioner og fotograferer også private arrangementer såsom bryllupper, konfirmationer og familiesammenkomster.
Du er velkommen til at kontakte mig for at få et uforpligtende tilbud -tilpasset dine behov. Jeg ser frem til at fange de særlige øjeblikke og skabe minder for dig og dine nærmeste.

Klar til at tage de næste skridt mod mere synlighed?