Et numerologisk navneskifte
er den bedste gave, du kan give dig selv!

Numerolog som arbejder med tal

Når du er havnet her på siden, så ved du sikkert allerede, at du gennem numerologi kan ÆNDRE DIN SKÆBNE SÅ DU TILTRÆKKER DE BEDST MULIGE OMSTÆNDIGHEDER I LIVET.

Du ved sikkert også, at man igennem numerologien kan AFLÆSE DIT SJÆLSFORMÅL, og derved finde ud af hvad din sjæl ønsker at lære og udvikle i dette liv.

Du ved nok også, at med et numerologisk navneskifte, kan du sikre at dine navne støtter op om AT UDVIKLE DIG I SAMKLANG MED DETTE SJÆLSFORMÅL. 

Mit gæt er derfor, at du er havnet her på siden, fordi du er klar til AT PRØVE NOGET NYT, NOGET SOM KAN SKABE NYE OG BEDRE RESULTATER I DIT LIV. 

Kender du følelsen?

Du har arbejdet med selvudvikling, og prøvet at udvikle dig massivt, men alligvel ender du med at skulle kæmpe med de samme problemstillinger igen og igen.

Du arbejder hårdt og lægger en masse kræfter i dine projekter, og alligevel er det som om kun halvdelen lykkes.

Du arbejder med at få vendt alle udfordringer til det positive, men når den ene udfordring er overvundet, kommer der altid en ny? 

Har du følelsen af, at der er mere til livet, end det du oplever lige nu? At du engang i mellem bliver revet rund af omstændigheder i livet, som du ikke selv er herre over.

Numerologisk navneskifte. Numerolog som arbejder med tal
Numerolog som arbejder med tal

Et liv i samklang med din essens

Hvis du har det sådan, så er du ikke alene. Langt de fleste mennesker går rundt med nogen af disse eller lignende følelser. Men du skal vide, at det ikke behøver at være sådan.

Jeg kommer ikke med en tryllestav, men jeg kommer med et redskab, der kan forandre og give dit et vibrationsløft på det dybest mulige niveau.

Når dit numeroskop og din numerologiske essens er i harmoni, så er du optimalt støttet til at skabe de forandringer i dit liv, som du længes efter.

Numerologien handler ikke om tro. Jeg ved at netop den del  provokerer mange mennesker. Men om du tror på det eller ej, så vil du altid leve ud fra din numerologiske essens og dit numeroskop. Numerologien virker uanset om du tror på det eller ej!

Dine navne udgør dine livsomstændigheder, mens din fødselsdag udgør din grundessens; den du er inderst inde.

Du kan aldrig ændre din fødselsdag, og det er der heller ingen grund til. Vi er alle kommet på den perfekte dag, og vi er i grundessensen ren perfektion. Det er du også.

Men vores navne kan være mere eller mindre støttende i forhold til vores grundessens, og dem kan vi ændre. Så du får de bedst mulige vilkår for at udleve hele dit potientiale.

 

"I have always loved butterflies, because they remind us that it's never too late to transform yourself"

Drew Barrymore

Livet med et rent numeroskop

Livet med rent numeroskop vil på alle måder synes lettere! 

 

Noget af det du vil opleve er for eksempel, at du får lettere ved at ændre din relation til dig selv, og derved også til andre. Når man lever med vibrationer, som er i harmoni med ens essens, vil din selvkærlighed automatisk blive stærkere. Når du er i stand til at give alt den kærlighed til dig selv, som du har brug for, så vil du opleve at din relation til andre ændres. Jo mere kærlighed du selv indeholder, jo lettere bliver det at give og ikke mindst at modtage kærlighed fra andre. Alle dine realationer vil derfor blive lettere og mere nydelsesfulde.

Fysisk gør et rent numeroskop at din krop healer hurtigere og dit immunforsvar bliver bedre. Mange mennesker oplever at gamle skavanker, som ellers var opgivet at heale, pludselig forsvinder og forbliver væk. Sygdom er kroppens måde at fortælle os, at noget ikke er, som det skal være. 

Det er vigtigt at nævne, at dette ikke sker over natten, men alting vil komme stille og roligt. I et tempo som krop, sind og ånd vil kunne følge med til. 

Sådan foregår en navneskifte session hos Zoey Elinor 

En navneskifte session varer 2 timer, og er delt op i to dele. 

Del 1: 

I den første time arbejder vi med at skabe forståelse og indsigt i de vibrationer som har tiltrukket dine livsomstændigheder indtil nu. Har du tidligere skiftet navn, fx i forbindelse med ægteskab eller andet, så tager vi disse informationer med, da alle vibrationer er brikker i din samlede historie. Jeg fortæller dig om din numerologiske essens, samt de læringstemaer og lektioner din sjæl har valgt til dette liv. Når jeg bruger så meget tid og energi på din forhistorie, så er det for at afdække gamle mønstre og få dem frem i lyset, så de lettere kan slippes i forbindelse med dit navneskifte. 

Del 2: 

Den anden halvdel af sessionen bruger vi til at se fremad. Vi taler om hvad du ønsker dig af fremtiden og hvad der er vigtigt for dig at tiltrække. Ud fra dine ønsker og drømme, udregner jeg det bedste numeroskop til dig. Jeg udregner dine årstalsrækker for de næste 5 år, og tolker dem for dig. Du får talværdierne på vibrationerne til dine nye navne. Du får lange lister med godkendte navne ud fra dine nye navnevibrationer. Du skal selv vælge dine navne ud fra disse lange lister, og du skal tage dig den tid du har brug for, da det skal være de navne, som taler mest til dig. Du skal være glad for og stolt over dine nye navne.

Jeg optager vores session som lydfil, som jeg sender til dig efterfølgende i mp3 format, sådan at du altid kan genhøre sessionen.

Alt dette får du i
Din Numerologiske Navneskifte Session:

Tolkning af din numerologiske essens

Ud fra din fødselsdag kan jeg numerologisk afkode hvad din sjæls ønske for læring er i dette liv. Jeg gennemgår derfor din numerologiske essens for dig, de læringstemaer og lektioner, som din sjæl har valgt til dette liv.

Fuld tolkning af nuværende navn

Til din navneskiftesession tolker jeg dine nuværende og evt tidligere navne for dig. Jeg mener, at det er vigtigt at skabe forståelse og indsigt i de vibrationer, som har tiltrukket dine livsomstændigheder indtil nu. Når jeg bruger så meget tid og energi på din forhistorie, så er det for at afdække gamle mønstre og få dem frem i lyset, så de lettere kan slippes i forbindelse med dit nye navneskifte.

Numerologisk navneskifte

Vi taler om, hvad du ønsker dig af fremtiden, og hvad der er vigtigt for dig at tiltrække. Ud fra dine ønsker og drømme udregner jeg det bedste numeroskop til dig. Du får talværdierne på vibrationerne til dine nye navne. Du får lange lister med godkendte navne ud fra dine nye navnevibrationer. Du skal selv vælge dine navne ud fra disse lange lister, og du skal tage dig den tid du har brug for, da det skal være de navne, som taler mest til dig. Du skal være glad og stolt over dine nye navne.

Årstalsrækker 5 år frem

Jeg udregner dine årstalsrækker for de næste 10 år og tolker dem for dig. Årstalsrækker er en sammenlægning af tal fra dit personlige numeroskop, der udgøres af dine navne og fødselsdag, og så de globale numerologiske energier. Det er en måde, hvorpå en numerolog kan se, hvilke temaer du kommer til at tiltrække i fremtiden. Jeg giver dig et dybdegående indblik i dine tal.

3 måneders abonnement på The Wisdom Live calls

The Wisdom Live calls foregår på onlinemediet Zoom. Hver den sidste tirsdag i måneden går jeg live i ca. 30 min. Her svarer jeg på spørgsmål og gennemgår numerologisk viden. Du har mulighed for at stille dine spørgsmål direkte enten via video eller lyd. Når livecallet slutter, sender jeg fjernhealing til deltagende, som var online. Det er et skønt mødested, hvor tonen er kærlig og opløftende, og hvor medlemmerne støtter hinanden.

12 emails med støttende materiale

Når dit navneskifte er gået igennem, starter vi op med dit selvarbejde gennem hjemmeopgaver. Du modtager hver måned en email med øvelser, en meditation eller andet materiale, som kan støtte dig i din process med at integrere de nye energier.

Fundament undervisningsmateriale

I det øjeblik du har købt forløbet, starter din proces, og den hjælper vi på vej med undervisningsmateriale og øvelser til at blive bevidst om dit fundament. Dit fundament-arbejde er meget vigtigt, og du får en udførlig beskrivelse af, hvad du skal gøre inden vi mødes første gang. Så du trygt og sikkert kan gå ind til dit karmiske slip med ro og forventningsglæde.

Så meget mere end en navneskifte session!

Fjernhealing er effektivt til at fjerne gamle blokeringer og opnår større klarhed i livet.

Vælger du at få et numerologisk navneskifte hos mig, får du altså meget mere end bare en navneskifte session. 

Du får materiale, som hjælper dig til at forberede dig til skiftet. Jo mere bevidst du er om hvad du ønsker, jo mere præcist kan vi lave dit vibrationsløfte, så det passer præcist til dine ønsker. 

Du får også materiale, som hjælper dig igennem tiden efter navneskiftet. Hver måned modtager du en øvelse, som hjælper dig med at integrere dine nye energier. Du er hjulpet til at få en god og støttende udrensningsproces. Det er en fantastisk gave at være støttet på den måde, da udrensningen både kan være overvældende og omfattende. 

Du får 3 måneder med The Visdom Call. Her har du en gang om måneden direkte adgang til Zoey Elinor. Du mulighed for at stille dine spørgsmål, og du kan høre hvordan andre oplever processen omkring et navneskifte. Det er et live call som ikke bliver optaget, det kommer ikke til at ligge nogen steder. På den måde skaber vi et trygt rum for alle kan være 100% sig selv. Intet er for stort eller lille til at spørge om. Et kærligt og ærligt rum, hvor energien altid er høj. 

Det praktiske

Tidsplan:

Allerede når du booker Din Numerologisk Navneskifte Session, får du online-undervisningsmaterialet til Fundamentet. Det er med til at forberede dig på sessionen. Hvornår det egentlige navneskifte skal foretages, udregner jeg til sessionen. Det ligger ofte umiddelbart efter sessionen, men i enkelte tilfælde kan det være godt at vente op til 6 måneder. Vi taler om din individuelle proces. 

Når navneskiftet er gået igennem, skriver du til mig, og så sætter jeg dit 12 måneder email forløb i gang, hvor du hver måned modtager en email med en lille øvelse eller meditation, som hjælper dig med at integrere dine nye navneenergier. 

De første 3 måneder efter du har booket Din Numerologiske Navneskifte Session, har du også adgang til The Wisdom Call via Zoom. Det foregår den sidste tirsdag i måneden og du får en invitation i en særskilt mail. 

Fjernhealing er effektivt til at fjerne gamle blokeringer og opnår større klarhed i livet.
Numerologisk navneskifte forløb. Numerolog fra Fredericia

Bookning af sessioner: 

Du booker Din Numerologiske Navneskifte Session online i mit kalendersystem. Det er på den måde nemt for dig at matche din og min planlægning.
Kalendertiderne er efter “først-til-mølle-princippet.”

 

Online eller fysisk møde? 

Til din navneskiftesession kan du vælge, om du vil have sessionen online eller et fysisk møde. Til en fysisk session inviterer jeg dig ind i mit private hjem i Erritsø ved Fredericia. 
Til online sessioner og  The Wisdom Live Calls bruger jeg online programmet Zoom. 

Aflysning:

Skulle du blive forhindret i at deltage i en allerede bestilt session, kan du aflyse online op til 48 timer inden. 
I tilfælde af kortere varsel ved sygdom eller andet alvorligt, skal du skrive en sms til mig på 31796708. 

Udebliver du fra sessionen uden afbud frafalder din ret til sessionen, og den bliver ikke refunderet. Melder du afbud til samme session mere end 3 gange frafalder den også uden refusion.   

Sker aflysningen fra min side, har du selvfølgelig mulighed for at ombooke sessionen, og jeg bestræber mig på størst mulig fleksibilitet. 

Hvor meget skal du investere?

Jeg oplever, at en af de største blokeringer mine kunder går med er, at sætte værdi på sig selv.

Din Numerologisk Navneskifte Session er en investering i dig og din fremtid. 

Mit gæt er at investeringen i dette forløb svarer til en brøkdel af, hvad overstående vil være værd for dig.

Din Numerologisk Navneskifte Session
koster 6.000 kr, som du betaler i 12 rater.

men du sparer 1.000 kr. ved samlet betaling!

39

Samlet betaling
Spar 1000,-

 

Samlet betaling ved tilmelding
5.000 kr. 

Du sparer 1000 kr! 

 

37

Ratebetaling
med 12 rater

12 rater af 500 kr.

Første rate betales ved tilmedling. Eftefølgende rater ligger med 30 dages mellemrum. 

i alt 6.000 kr. ink moms.

Om Zoey Elinor

Det at skifte navn blev startskuddet på en rejse, jeg aldrig havde drømt mulig. 
Pludselig var det mig selv, der satte retningen i mit liv.
Jeg ligger ikke længere under for at skulle navigere i udefrakommende omstændigheder.
Jeg sætter mig konkrete mål, handler på dem, og vigtigst af alt… Jeg opnår det, jeg sætter mig for.

Det var nyt for mig! Og jeg måtte kende denne energi til bunds. Derfor blev jeg selv Match Numerolog. 

"Jeg tror på menneskets frie vilje til at sætte retning - og jeg tror på, at det starter med dit navn!"

Jeg hjælper mennesker, som ønsker forandring og transformation, med at forstå sig selv og sit sjælsformål. 

Jeg tror på, at vores navne definerer de temaer, vi oplever i livet, og jeg kan med mine numerologiske forståelse og værktøjer ændre en persons energisammensætning gennem et navneskifte. Når vi laver et vibrationsløft gennem numerologien, bliver man optimalt støttet i at udleve ens livsformål og sjælens ønske for læring. Det er en proces, som er dybt forankret i min tro på, at vi alle er skabt af den samme universelle kraft, og at alle skal behandles lige forskelligt. 

Da jeg mødte numerologien, åbnede det for en helt ny forståelse af mig selv. Det var som om, der blev åbnet for et lag af viden jeg allerede havde.

For første gang i mit liv, prøvede jeg, at der var noget jeg var god til helt intuitivt. Noget som jeg ikke skal kæmpe for, men bare kommer naturligt nemt til mig. Som om jeg havde være numerolog mange gange før..

Numerolog som arbejder med tal

"Jeg er ikke til overflade bekendtskaber og smalltalk."

Jeg er til dybde! Dybe samtaler, dyb udvikling, og store potientialer! 

Jeg tror på, at vi kun finder vejen gennem ærlighed og autencitet. Derfor kommer du til at møde mig, som den jeg er – et menneske i udvikling.

Numerolog Zoey Elinor, Numerologiske sessioner online, Fredericia og Vejle

Min vej er den rigtige for mig, og din vej er den rigtige for dig!

Jeg deler gerne ærligt og åbent ud af mine erfaringer, men når du er i forløb hos mig, så er det dig og din rejse det handler om!

Jeg har selv oplevet den transformation som numerologiens er katalysator for. Og det jeg brænder allermest for er, at at hjælpe dig til at opleve det samme.  Du skal mærke dig selv, og du skal gå efter at udleve dit potientiale. Er du klar? 

DISCLAMER: For at numerologien skal kunne virke, kan du være nødt til at skifte alle dine navne. Dette er ikke altid tilfældet, men før vi går i gang med en navnesession, skal du gøre dig klart at det KAN være sandsynligt i dit tilfælde. 
Du får en grundig forståelse for, hvad navnet betyder for dig, inden vi skifter, og du bliver støttet i processen med at tage afsked med dine gamle navne.