Husnumre og numerologi

Husnummer og numerologi

Hvad betyder det husnummer jeg bor i? 

Husnummer og numerologi er det helt store emne i denne denne live fra December.  Jeg fortæller om den numerologiske betydning af det husnummer du bor i. Jeg gennemgår alle energierne fra 1-9 og lære dig hvordan du udregner grundenergien i dit hjem. 

Hvorfor er et husnummer bedre at bo i end et andet? 

Da alle energier er forskellige, er der også forskel på hvordan det føles at bo i fx et hus med nummer 1 og et med nummer 4. I videoen gennemgår jeg alle energierne og du har mulighed for at undersøge dit eget hjems grundenergi. 

Hvordan kan jeg ændre energien i mit hjem, uden at ændre husnummer?  

I videoen forklare jeg hvordan man kan ændre energien i et hus, ved at sætte et tal på døren. Tallet skal sidde i øverste hjørne på samme side som hængslerne. Se billedet her under. 

Hvilket tal du skal skrive på døren, kommer an på hvilken energi du gerne vil ændre til. Det er vigtigt at alle beboer i huset trives i den energi du ændre til. Skal du ændre skal du tage tallet du gerne vil bo i, og trække grundenergien af det husnummer du bo i fra. Det tal du får skal du sætte på døren. 

Bor du i nummer 8 og gerne vil bo i et 5er hus. skal du finde næste gang du mødet tværsummen 5. Det vil sige 14. 

14 minus 8 er 6. Derfor skal der stå 6 på døren. 

Husnummer, Tal på døren kan ændre energien i et hus

Har du brug for hjælp til at udregne dit husnummer? 

Har du brug for hjælp til at udregne dit husnummer eller din grundenergi så skriv din fødselsdag og husnummer i kommentar feltet, så skal jeg gerne udregne det for dig. Ha’ dog gerne lidt tålmodighed, da jeg ikke tjekker bloggen hver dag 🙂  

Se med og bliv meget klogere på numerologien.

Vil du være med næste gang jeg går live, så kan du like min facebookside og derved får en notifikation. 
Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor du får 9 videoer om de enkelte grundenergi. 

8 kommentarer til “Husnummer og numerologi”

 1. Kattie Lizbeth Karlsen

  Hej
  Jeg ønsker hjælp til at udregne husnummer og et nyt godt tal med en god energi;
  Hvilket tal er bedst på min dør, når jeg bor i nr. 290?
  Jeg ønsker at holde sygdomme fra døren og at der bare generelt er en god energi i huset.
  Jeg hedder Kattie Lizbeth Karlsen, født 06 12 1957. Jeg skiftede navn for 3 år siden.

  V.h. Kattie

  1. Som 6er og spirituelt åben kunne det måske være rart for dig at bo i et 7er hus. Det er et spirituelt tal som åbner for intuitionen. Du kan prøve det. I så flad skal du sætte 5 på din dør.
   Alternativ kan du sætte et 3 tal på døren, så du får et 5er hjem. Det er en god allround energi.

 2. Hej
  Jeg er flyttet til Sverige hvor de har et andet system for numre. Jeg er selv en 4’er og Jeg troede jeg endte med at bo i en 6’er. Bor i nr 72C og har lejligheds nummer 1301, som jeg troede faktisk var 336.
  7+2+3+1+3+1 = 17 =8
  Kan jeg gøre noget for ar ændre den energi?

  1. Hej Viena
   Det er kun husnummeret og ikke lejlighedsnummeret som man går efter. Lejlighedsnummeret er kun for posthuset, så at sige.
   Når du skal bo i 72c evil det være 7+2+C (c giver 3) 7+2+3=12/3 altså får du en 3er bolig.
   Som 4er tror jeg det vil være rart for dig at bo i en 6er bolig. derfor ville jeg prøve at sætte et 3tal på døren.

 3. Gitte mathiassen

  Hej zoey
  Er ved at købe et hus der har nr. 12 , men kan se det ikke er godt .
  Kan du sige hvorfor og hvad jeg kan gøre ?
  Kh. Gitte
  Født d. 23 og min mand d. 23

  1. Hej Gitte
   12/3 er en vibration, som kan betyde at i mærker drama i relationer og at man hurtigere føler sig som offer for andres dagsorden. Der er altid en læring at hente i det vi møder, men jeg ville forsøge at ændre energien.
   Når i begge er 5er ville jeg sætte et 3tal på døren så I i stedet for en 6er bolig. Det tror jeg I ville trives godt med.

 4. Hej Zoey
  Håber at det er ok, at jeg skriver og spørger.
  Jeg har set din q&a live vedr. husnumre og der siger du, at man kan sætte et ekstra tal på døren, for at tilpasse energien. Jeg har en søn (8’er) og svigerdatter (5’er) der skal flytte ind i en lejlighed nr. 67, 4. Sal. Mit spørgsmål er om hvilket nr. der er bedst at sætte på døren? Og er det ved hovedindgangen eller er det ved deres dør på 4. Sal, man skal sætte det på, nu når det er et lejlighedskompleks og ikke et privat hus. På forhånd tusind tak.
  Kh. Annette

  1. Hej Annette
   Som 8’er vil de være svært for din søn rigtigt at finde ro i en 4er bolig, så dejligt at du gerne vil hjælpe dem.

   Jeg ville prøve prøve at lave lejligheden om til en 1er bolig, det tror jeg at de begge vil kunne trives i. Når de bor i nr 67, så skal man lægge 6+7=13/4. derfor skal der sættes et 6tal på døren. Det skal være på indersiden af deres entredør, altså ind til lejligheden.

   Hvis man sætter det på hovededøren, så ændre du det for hele komplekset, og der kan bo mennesker, som har brug for den læring, som ligger i deres bolig.
   Det samme gælder også for din søn og svigerdatter, så husk at spørge dem om de har lyst, inden du ændre noget.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *