Husnumre og numerologi

Husnummer og numerologi

Hvad betyder det husnummer jeg bor i? 

Husnummer og numerologi er det helt store emne i denne denne live fra December.  Jeg fortæller om den numerologiske betydning af det husnummer du bor i. Jeg gennemgår alle energierne fra 1-9 og lære dig hvordan du udregner grundenergien i dit hjem. 

Hvorfor er et husnummer bedre at bo i end et andet? 

Da alle energier er forskellige, er der også forskel på hvordan det føles at bo i fx et hus med nummer 1 og et med nummer 4. I videoen gennemgår jeg alle energierne og du har mulighed for at undersøge dit eget hjems grundenergi. 

Hvordan kan jeg ændre energien i mit hjem, uden at ændre husnummer?  

I videoen forklare jeg hvordan man kan ændre energien i et hus, ved at sætte et tal på døren. Tallet skal sidde i øverste hjørne på samme side som hængslerne. Se billedet her under. 

Hvilket tal du skal skrive på døren, kommer an på hvilken energi du gerne vil ændre til. Det er vigtigt at alle beboer i huset trives i den energi du ændre til. Skal du ændre skal du tage tallet du gerne vil bo i, og trække grundenergien af det husnummer du bo i fra. Det tal du får skal du sætte på døren. 

Bor du i nummer 8 og gerne vil bo i et 5er hus. skal du finde næste gang du mødet tværsummen 5. Det vil sige 14. 

14 minus 8 er 6. Derfor skal der stå 6 på døren. 

Husnummer, Tal på døren kan ændre energien i et hus

Har du brug for hjælp til at udregne dit husnummer? 

Har du brug for hjælp til at udregne dit husnummer eller din grundenergi så skriv din fødselsdag og husnummer i kommentar feltet, så skal jeg gerne udregne det for dig. Ha’ dog gerne lidt tålmodighed, da jeg ikke tjekker bloggen hver dag 🙂  

Se med og bliv meget klogere på numerologien.

Vil du være med næste gang jeg går live, så kan du like min facebookside og derved får en notifikation. 
Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor du får 9 videoer om de enkelte grundenergi. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *