Få beregnet nyt navn med numerologi af numerolog med kontor i Fredericia i Jylland. Online numerologiske sessioner tilgængelig.

Hvordan vælger jeg det rigtige navn?

Navneskift flere gange i livet:

Rigtig mange mennesker skifter navn flere gang i livet. Det kan både være numerologisk men også på grund af ægteskab, nye familierelationer, løsrivelse eller bare af lyst.

Når vi skifter vores navne, ændre vi på vores vibrations sammensætning og derfor på hvad vi tiltrækker. 

Vores navn er vores identitet

Det at skulle vælge et nyt navn er en stor begivenhed i livet. Vores navn er vores identitet, og det kan være grænseoverskridende og for nogen angstprovokerende at lave så store omvæltninger i livet, som et navneskifte indebærer.

Jeg vil i dette blogindlæg forsøge at beskrive hvordan jeg som numerolog arbejder.

Få beregnet nyt navn med numerologi af numerolog med kontor i Fredericia i Jylland. Online numerologiske sessioner tilgængelig.

Du skal selv vælge dit navn

Når du vælger at købe en numerologisk navnesession hos mig, så betaler du mig ikke for at finde et nyt navn til dig. Det du køber er alle de numerologiske udregninger, så jeg kan give dig de vibrationer, du selv skal vælge dit navn ud fra.

Jeg synes det er meget vigtigt at du selv vælger dig navn, så du får noget du er 100% glad for og stolt af.
Du kan læse om min egen navneskifte process her

Det mit ansvar som numerolog at finde et numeroskop, som støtter dig både nu og i fremtiden.

Kan man vokse fra et numeroskop?

Jeg tror på at vi trækker den læring ud af vores navne som vi har brug for. Når du får lyst til at skifte navn, så er der fordi du har lært det du skulle lære af dit nuværende navn. Du er klar til at lære noget nyt.

Nogle mennesker udtrykker at de er bange for at skulle skifte navn igen, når de er “groet ud af deres vibrationer”

Mit udgangspunkt som numerolog er altid at finde et numeroskop, som du både kan bruge både nu og når du vokser frekvensmæssigt.  Vores navnevibrationer bliver mere og mere integrerede i takt med hvor længe vi har et specifikt navn. Derfor vil dit harmoniske numeroskop tilrettet dig altid vokse sammen med dig.

numerologi, valg af navn, nyt navn, numerologisk navn, numerolog, numerologisk process

Navneskift med harmonisk numeroskop

Men det er bestemt en mulighed, at man på et tidspunt får lyst til at skifte navn endnu engang, selvom man har et harmonisk numeroskop.

Det kan for eksempel være at man finder en partner som man ønsker at dele efternavn med. Og i det tilfæde vil du skulle have lagt et nyt numeroskop.

Sådan udvælger jeg dine nye vibrationer

Når jeg arbejde med et navneskifte er der flere ting som jeg tager højde for.

Det altafgørende for hvilket numeroskop du skal have er, at det er i overensstemmelse med din numerologiske essens

Din sjæl har valgt at komme til jorden for at opnå en bestemt læring. Hvad denne er kan jeg aflæse ud fra den dag du har valgt at komme til jorden på, altså din fødselsdag. Nogle vibrationerne kan være fantastiske for den ene person, mens de vil mærkes ødelæggende for den anden. Jeg er uddannet til at se hvilke vibrationer, som er det bedste match for din sjæls ønske om læring.

Få beregnet nyt navn med numerologi af numerolog med kontor i Fredericia i Jylland. Online numerologiske sessioner tilgængelig.

Årstalsrækker

Det andet jeg kigger på når jeg vælger numeroskop til dig er årstalsrækkerne for de forskellige muligheder. Årstalsrækkerne fortæller om hvordan skæbnen udleves. Det vil sige hvad du tiltrækker med de forskellige numeroskoper. 
Læs mere om årstalsrækker

Dine ønsker 

Derudover tager jeg højde for din process, hvor er du lige nu og hvor store forandringer ønsker du. Vi snakker om hvad du gerne vil opnå med navneskiftet. Jeg analyserer dit eller dine tidligere numeroskoper, ser hvilke temaer og blokeringer du har haft med, og inddrager denne viden i den endelige beslutningen. 

Når jeg er færdig med denne process får du dine nye vibrationer. Vi snakker om hvad de indeholder og du får de lange navnelisterne med godkendte navne, som har de vibrationer, som er blevet udvalgt til dig. 

Den ugenlige energiprognose

Hvis du vil vide mere om hvilke energier, der er fremtrædende de forskellige dage, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Hver søndag udsender jeg en ugentlig energiprognose for den kommendede uges energier.

Navn:
E-mail:

Jeg bruger selv prognosen til at planlægge mine aktiviteter de forskellige dage. Sådan, at jeg ved at energien støtter op om mit dagsformål. 

Tak fordi du læse med.

Hvis du kender andre som kunne få glæde af indlægget, så husk at del det med dem. 

Jeg vil også blive rigtig glad hvis du lægger en kommentar herunder. 

Magisk dag til dig 
Kærligst Zoey 

 

Share this post

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *