Blogindlæg om hvorfor går man til numerolog.

Hvorfor går man til numerolog?

Hvorfor vælger nogen at skifte navn?

Til svaret på, hvorfor man går til numerolog, er der virkeligheden er der nok næsten lige så mange grunde, som der er mennesker, der skifter navn. Men nogle fællestræk, jeg har lagt mærke til er, at rigtig mange gør det, fordi de er trætte af at løbe ind i de samme udfordringer igen og igen. De oplever, at der er temaer som går igen lige meget hvordan de agerer. De kan mærke hvordan der er noget større, der venter på dem, men at det er svært at nå ind til, fordi livet hele tiden spænder ben for dem. 

 

Virker numerologi?

Nogle gør det for at teste om numerologien nu også virker. Om der faktisk sker en forandring, når man hedder noget andet. Det gjorde min mand. Som han sagde; Hvis alt hvad numerologen siger bagudrettet passer så godt, så må det vel også virke fremadrettet. Og hvis ikke, hvad er så det værste, der kan ske?” 

 

Numerologi føles rigtigt

Andre går til numerolog, fordi det bare føles rigtigt, og fordi de kan mærke at det er det, de skal. Ikke fordi de har rationelle argumenter for det. Men fordi det FØLES rigtigt. Andre igen, gør det fordi de virkelig mærker en modstand, men samtidig også en tiltrækning. Når man både er nysgerrig, og også mærker stor modstand, er det to sider af samme sag; nemlig at det er noget, der skal afsøges. 

Vokset ud af numeroskopet 

Fælles for alle tror jeg at man ubevidst kan mærke, at man ikke længere er et match til de energier, der ligger i det numeroskop, som ens nuværende navne danner. Man er vokset ud af dem, og er klar (bevidst eller ubevidst) til at tage sig selv op på et nyt niveau.

Når du ændrer dine personlige energier gennem numerologien og får et energetisk setup, som virkelig støtter dig og din sjæls ønskede liv, så bliver det meget nemmere at leve et liv, hvor du føler dig opfyldt og lykkelig.

Man møder stadig udfordringer i livet, men man er støttet til at komme igennem svære perioder, og det vil ikke virke lige så uoverskueligt, som med et uharmonisk energisetup. 

Sjælens ønske om læring

De udfordringer og tematikker, som du ikke kan undgå i livet, er nogen som din sjæl har signet op for at lære af dette liv. Det er noget af det, vi afdækker i en navneskifte session. For når du kender til disse lektioner, og får navne som støtter dig, vil de være meget nemmere at mestre.

 

Et lykkeligt liv

Når du lever fra din essens, din sjæls vej, vil du leve et liv, der føles virkelig godt. 

Det er noget helt andet end at arbejde med selvudvikling ud fra en uharmoniske numeroskop. Et navneskifte via numerologi er det værktøj, der mest effektivt kan skabe varig forandring i dit liv. Men det kræver at du er villig til at se på dig selv med nye øje, og at du handler på de muligheder som dit nye navn åbner op for.

numerologi, numerolog, Zoey Elinor, Fredericia, Erritsø,

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *