🌿🌸 Hvorfor inkludere børn i zoneterapibilleder? 🌸🌿

Inkluder børn i zoneterapibilleder, som vi gjorde i Marias fotografering. 

Maria fra GroBalance er zoneterapeut med speciale i børn og kvinder.

For et par uger siden var jeg forbi hendes klinik for at tage nye billeder til hendes markedsføring – og selvfølgelig skulle vi have børn med på billederne.

 
Maria havde inviteret Pil og hendes mor med til fotograferingen. Pil var utroligt nysgerrig i starten, og Maria fik mange smukke billeder fra gulvet, hvor mange af hendes behandlinger finder sted. 📸✨
Inkluder børn i zoneterapibilleder
Inkluder børn i zoneterapibilleder
Når man bruger børn i markedsføringbillederne giver det:
 

🌿💕 Et autentisk perspektiv:

Når vi inkluderer børn i vores markedsføringsbilleder som zoneterapeuter, skaber vi en autentisk og ægte oplevelse. Børn udtrykker deres følelser og reaktioner på en ærlig måde, og det giver potentielle klienter mulighed for at se den sande virkning af zoneterapi hos børn.
 

🌿💛 Skaber tillid og tryghed:

Når forældre ser billeder af børn, der deltager i zoneterapibehandlinger, skaber det en følelse af tillid og tryghed. Forældre ønsker det bedste for deres børn, og ved at se andre børn i behandling kan de bedre forstå og stole på zoneterapiens effektivitet og fordele.
 
 

Fotografering?

Skal jeg også fotografere din virksomhed? Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.
 

🌿🌈 Viser terapeutens ekspertise:

Billeder af børn, der behandles af en zoneterapeut som Maria, viser terapeutens faglige kompetencer og erfaring. Det er en mulighed for at demonstrere, hvordan man engagerer og interagerer med børn under behandlingen, og det viser, at terapeuten har ekspertisen til at håndtere børn og deres unikke behov.
 

🌿🌟 Skaber levende billeder:

Ved at have børn med i markedsføringsbilleder tilføjer vi liv og dynamik til billederne. Børnene interagerer med terapeuten, smiler og viser deres ægte glæde. Disse levende billeder fanger opmærksomheden og giver en dybere forbindelse til potentielle klienter.