INSPIRATION, links til deling

Inspiration – artikel om law of attraction

Share this post

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Den ugenlige energiprognose

Hvis du vil vide mere om hvilke energier, der er fremtrædende de forskellige dage, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Hver søndag udsender jeg en ugentlig energiprognose for den kommendede uges energier.

Jeg bruger selv prognosen til at planlægge mine aktiviteter de forskellige dage. Sådan, at jeg ved at energien støtter op om mit dagsformål. 

Inspiration til deling

Det er nok ikke nogen hemmelighed at jeg bruger en del tid på at studere og læse om selvudvikling og hvordan universet er skruet sammen. 
I den forbindende læser jeg selvfølgelig også en masse blogs, og engang mellem støder jeg på noget som virkelig resonere med mig.

The diary of an empath

Det gjorde jeg foreksempel i dag, da jeg faldt over Robins blog. Hun er empath, og arbejder med at sprede budskaber om os sensitive sjæle. Hun arbejder også med Law of attraction, og det var i den forbindelse jeg fandt hende, da jeg sad og søgte. 

Law of attraction

Hun har et dejligt jordnært syn på law of attraction og hvis det er noget du interssere dig for, vil jeg bestemt anbefalde dig at læse hendes artikel. Jeg vil også anbefale dig at læse den hvis ikke det er noget du har stiftet bekendtskab med endnu. Forståelsen af universets lov har andres mit syn på verden radikalt. Og det var gennem law of attraction eller på dansk lov om tiltrækning, at jeg overhovedet kom ind på numerologi.

Du finder Robins blot her: 

numerologi, numerolog, Zoey Elinor, Fredericia, Erritsø,

Den ugenlige energiprognose

Hvis du vil vide mere om hvilke energier, der er fremtrædende de forskellige dage, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Hver søndag udsender jeg en ugentlig energiprognose for den kommendede uges energier.

Jeg bruger selv prognosen til at planlægge mine aktiviteter de forskellige dage. Sådan, at jeg ved at energien støtter op om mit dagsformål. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *