Kend din grundenergi - kend dig selv!

Foredrag om numerologi og den viden der ligger i dine tal

Numerologi er en transformerende rejse. Billedet forestillier Strandgræs
numerologi, numerolog Zoey Elinor, Den klassiske numerologi

Lad numerologien udfolde sig - hjemme i din stue. 

Få en skøn aften sammen med dine veninder og bliv klogere på hvad dine tal siger om dig. Kan du samle minimum 8 mennesker, så har du mulighed for at mig ud og holde mit populære foredrag “Kend din grundenergi = kend dig selv“

Kend din grundenergi - kend dig selv

I foredraget “kend din grundenergi – kend dig selv” får I en grundig indførsel i numerologiens forunderlige verden.

Jeg gennemgår de 9 grundenergier, og du lærer, hvordan du udregner din egen og din families grundenergi. I hører også min historie med numerologien, og hvordan det har givet mig en dybere forståelse for mig selv, og på den måde vil du kunne sætte det i relation til din egen livsvej. 

Få beregnet nyt navn med numerologi af numerolog med kontor i Fredericia i Jylland. Online numerologiske sessioner tilgængelig.

Hvad kræver det for at være vært/værtinde?

Som vært eller værtinde skal du kun sørge for at invitere dine gæster (minimum 8), finde et sted I kan være, og skrue op for hyggen med kaffe på kanden og måske en lille snack.

Nogle foretrækker at side ved spisebordet, mens andre vil hygge i sofaen. Jeg stille ikke nogen krav om fremviser eller andet, men det er en god ide at give dine gæster mulighed for at de kan tage notater.   

få beregnet nyt navn med numerologi, Numerolog i Fredericia i J
Få beregnet nyt navn med numerologi af numerolog med kontor i Fredericia i Jylland. Online numerologiske sessioner tilgængelig.

Foredraget er Gratis!

Foredraget er indtil videre gratis, dog kun såfremt du afholder det inden for 30 km radius fra Erritsø, 7000 Fredericia og har minimum 8 deltager. 

Bor du længere væk, kan I stadig få mit besøg mod et mindre kørselstillæg.   

Lad numerologien udfolde sig - hjemme i din stue. Få en skøn aften sammen med dine veninder og bliv klogere på hvad dine tal siger om dig.

Ja tak! Det vil jeg gerne!

Du booker ved at skrive en mail til mig, så ringer jeg dig op og vi aftaler de nærmere detaljer sammen. Du er også velkommen til at skrive hvis du bare er nysgerrig, og gerne vil hører mere om foredraget.