Min nye passion bliver dronefilm!

Jeg har en spændende nyhed – Dronefilm!

Jeg har netop investeret i en drone og er i fuld gang med at lære at filme med den. Det har allerede været en fantastisk oplevelse, og jeg glæder mig til at vise jer de smukke optagelser, som jeg har fået fanget fra luften.

Her er en lille film, jeg har lavet under mine øveflyvninger i Velling, Børkop, lige uden for Vejle:

Jeg kan næsten ikke vente med at tilbyde denne nye service. Snart vil du have mulighed for at tilkøbe dronefilm, når du booker en fotografering hos mig. Det vil give dine billeder og videoer en helt ny dimension og fange øjeblikke fra vinkler, der før kun var drømme.


Er dronefilm noget for dig?

Hvis du er interesserede i at inkludere droneoptagelser i din næste fotografering, er du mere end velkomne til at spørge! Jeg ser frem til at tage vores projekter til nye højder – bogstaveligt talt!

dronefilm, udsigt ved Vejle

Er du klar til mere Mod til Synlighed?

Book en uforpligtende samtale