Kundeudtagelser

Læs her hvad andre siger om samarbejdet med Zoey

Nu er der jo gået ca. 6 måneder siden min navneskift session hos dig – og jeg har ærligtalt ikke sat stille.
 
Før sessionen havde jeg været igang med en stor personlig udviklings fase og følte ikke længere at mit daværende navn passede til mig – og jeg er så glad for at jeg mærkede efter.
 
Jeg har meget tydeligt kunne se den forskel mit nye navn har givet mig.
Der er sket meget i mig og omkring mig.
Fx friede min kæreste til mig en uge efter navneskift sessionen. Det havde han ville noget tid, men han havde ikke kunne finde “ringen”. Efter sessionen fandt han den med det samme. Ligeledes er jeg blevet gravid, et projekt som ellers ikke var lykkedes førhen.
Personligt er jeg blevet meget stærk til at stå i mig selv og udtrykke behov overfor folk hvor jeg lod mig falde tilbage i en gammel rolle. Jeg har valgt at møde folk åben, hel hjertet som den jeg er.
Nogen har sagt at de var bekymrede fordi de synes jeg var for givende og rummelig.
Dertil har jeg sagt, jamen det er et valg og dem der af den ene eller anden grund ikke værner om det jeg giver, fortjener mig bare ikke.
 
Det holder jeg fast i og det har givet mig et møde med så mange kærlige og varme mennesker både nye bekendtskaber, men også tilfældige mennesker som jeg er faldet i snak med ved bussen eller folk jeg ikke kender som tilbyder deres hjælp ude af det blå.
 
Navneskiftet har for mig været den sidste justering af mit liv som jeg havde brug for. Det har krævet en udrensnings proces/ oprydningsproces, både energimæssigt, relationsmæssigt og personligt.
Men nu begynder jeg at lande i mig selv.
Det er meget meget tydeligt for mig at mærke at der er en helt anden harmoni i mit liv i dag end før.
 
Tak Zoey, du har mine varmeste anbefalinger. Tak for din personlige autentiske tilgang, din lethed og ærlighed.
 
Kærligst Zeliina 
Hej Zoey
 
Det er skam mig der takker af hele mit hjerte, og jeg er så glad for at jeg valgte dig ❤

Noget tyder faktisk på min mor mener hun skal et smut fordi en session hos dig også. Hun var i hvert fald imponeret, da hun ikke mener hun selv fik så meget viden dengang hun skiftede. Så måske du snart hører fra hende.  

Jeg har fået så mange 11:11, 13:13, 15:15, 17:17, 05:05 engle beskeder siden jeg skiftede. Så er slet ikke i tvivl om at der sker en masse på den plan. 
Det er mig der takker af hele mit hjerte ❤ ❤ ❤
 
Knus E
 
Tilbagemelding efter navneskiftesession. 
 
 

Jeg har i mange år været åben for at finde og få større indsigt i mig selv. Og med mit møde med Zoey har jeg fået lagt nogle brikker i mit livs puslespil, som jeg ellers ikke tror at jeg vil have fået lagt. Og for det er jeg evig taknemlig.

At forstå de bagvedliggende aspekter af min fødselsdato og navn har været en stor eye-åbner for mig. Samtidig har det givet mig en forståelse for hele mig. Jeg har lært at nogle ting er skæbnens bestemt og at andre ting er tilført. Ligegyldigt hvad har jeg både fået bekræftet ting, som jeg vidste i forvejen, men som jeg havde gemt væk/glemt, og lært nye sider af mig selv, som jeg fremadrettet kan bruge mere konstruktivt.

I det essens-forløb som jeg har haft med Zoey, har jeg gennem yderste behagelige telefonsamtaler, følte mig set, hørt og forstået. Zoey har en magisk evne til at være nærværende og hun er en kvinde, som fik mig til at føle mig noget værd.

Zoey formår med sin blide stemmeføring, overbevisende guidning og råd, samt tro på hele mennesket at føle mig tryg, også i de ting som ikke nødvendigvis var lutter lagkage. Hun har givet/lært mig så meget om mig selv, at jeg nu står endnu stærkere i den som jeg er.

Jeg kan på det varmeste anbefale Zoey og hendes evner. Hvis du vil forstå endnu mere om dig selv, så tøv ikke med at lade hende hjælpe/guide dig.

Maia,

Tilbagemelding på essensforløb

Jeg elsker Zoeys rolige, ærlige og ikke mindst omsorgsfulde sjæl. I Numerologisk Sjæls Essens forløb blev jeg meget klogere på mig selv – hvorfor jeg er som jeg er, min følelses- og reaktionsmønstre, mine gaver og udfordringer. Alt om mig stod meget klart og enkelt for mig.

Zoey indviede mig i tallenes betydning for mit liv, hun ramte spot-on og det var ærlig talt en lidt vild oplevelse, som har hjulpet mig til at kende mit inderste langt bedre. Jeg oplever, at det nu er nemmere at arbejde med mig selv udfra den viden og de redskaber jeg fik af Zoey.

Om jeg skal skifte mit navn er jeg endnu ikke afklaret med, det var ikke mit mål med dette forløb, men jeg ved at jeg vil ringe til Zoey hvis jeg en dag får et kald, om at der skal et nyt navn og dermed energi ind i mit liv. <3

Helle

Tilbagemelding på essensforløb