Numerologisk Navneskifte Forløb

Numerologisk Navneskifte Forløb

Numerologisk Navneskifte Forløb er for dig, som kan mærke, at der er mere du skal, og ved at du selv må gøre en del af arbejdet for at opfylde dit potentiale.

Er du klar til et liv..

Hvor du har medvind på alle planer? 

Hvor de ting du sætter dig for også udleves som en succes? 

Hvor du mærker flow og kærlighed? 

Hvor du får den anerkendelse, du fortjener, for alt det arbejde du laver? 

Hvis ja? Så er du landet det helt rigtige sted!

“The Universe can only match the vibration you are offering it.”

 Abraham-Hicks

Numerologisk Navneskifte Forløb


...for dig som tager din udvikling seriøst

Hvis du vælger at skifte navn numerologisk er det som at råbe til universet

“Jeg er klar! Jeg vil gå vejen”

Du viser universet, at du tager ansvar for din spirituelle udvikling, og at du ønsker at gå den vej, som din sjæl længes efter. Når du skifter navn numerologisk er du i stand til at arbejde med selvudvikling på et dybere plan.  Du får en langt større forståelse for dig selv. Vi fjerner dine tunge vibrationer, og du bliver i stand til at arbejde med livets udfordringer fra et kærligt sted, hvor du er støttet og hjulpet.

Numerologien kan ikke stå alene

Jeg tror på, at for at få det optimale ud af det vibrationsløfte, som et numerologisk navneskifte giver, så er vi nødt til at arbejde bevidst og målrettet med energierne.
Vi har fri vilje på denne jord.  Hvis vi vælger at gøre, som vi plejer, opnår vi ingen forandring. Hvad hjælper det, at der er fri bane, hvis ikke du vil flytte fødderne?  
Med et Numerologisk Navneskifte Forløb er du optimalt støtte til den transformationsproces du skal i gang med. 

Numerologisk navneskifte forløb. Numerolog fra Fredericia

Numerologisk Navneskifte Forløb består af 5 trin.

De fem trin er bygget op med udgangspunkt i den udvikling alle går igennem, når de skifter navn numerologisk. Forskellen fra andre numerologiske navneskift er, at her er du støttet og guidet hele vejen i din udvikling. Du får healing og numerologisk hjælp til at forstå din essens, sjælsvej og dine jordiske udfordringer. Jeg følger dig tæt hele det første år, så vi sammen sikrer, at du står stærkest. 

Din proces går i gang allerede, når du beslutter, at du vil skifte navn numerologisk. For hver af trinnene træder du op på et nyt vibrationsniveau. Det kan være en udfordring at forstå den proces, man går igennem. Her er det også en fordel at være støttet både med healing og med den numerologiske viden. 

5-trins modellen for Numerologisk Navneskifte Forløb

Trin 0: Fundamentet

For at kunne træde ind på det første trin i din transformationsproces er det vigtigt, at du bliver bevidst om: Hvor du er nu? Og hvad du kommer fra? Derfor vil du allerede, når du tilmelder dig forløbet, modtage nogle øvelser, som skal hjælpe dig med at sætte lys på din nuværende livssituation. Du bliver bevidst om, hvad du skal have med videre, og hvad du ønsker at slippe.

Trin 1: Navneskiftet

Det første trin i din proces er selve navneskiftet. Ud fra dit fundament-arbejde og vores samtale koblet med din numerologiske essens (din fødselsdag) udregner jeg dit bedste og mest støttende numeroskop til dig. Det er dig, som vælger dine nye navne. Og jeg tager altid udgangspunkt i specifikke navneønsker, som du må have, hvis det er muligt. Læs flere detaljer om processen i afsnittet "Navneskiftesessionen"

Trin 2: Udrensning og interation

Når dit navneskifte er gået igennem træder din udrensningsproces ind i en ny fase. Alle dine gamle energier skal slippes for at gøre plads til de nye og højtvibrerende energier. I Numerologisk Navneskifte Forløb får du hele 8 fjernhealingssessioner. Jeg anbefaler, at du lægger de første 5 sessioner i forbindelse med, at du træder ind på dette trin.

Trin 3: Passion og livsvej

Når du har rent numeroskop har vi fjernet dine energetiske blokeringer. Det åbner døre, du ikke før troede muligt. Når du er igennem den første del af udrensingen, står du et nyt sted i livet og skal finde ud af hvilken vej, du vil gå. Det er her en kæmpe hjælp at kende din numerologiske essens dybt. Derfor genbesøger vi den viden, der ligger i din essens. Dette sker i forbindelse med dine numerologiske mentorsamtaler.

Trin 4: Relationer og familie

Når du har fået den dybe numerologiske forståelse af dig selv, åbner der sig altid en helt ny måde at betragte og forstå dine relationer. Jeg hjælper dig derfor med at anskue dine relationer ud fra et numerologisk syn, så du får en dybere forståelse for hvordan du bedst agerer med dine nærmeste.

Trin 5: Livet i den nye energi

Dit nye liv i den nye energi. Alle som skifter navn har et karmisk slip, som ligger 1-5 år efter navneskiftet. I den forbindelse oplever man, at temaer fra det gamle numeroskop kommer op igen. Vi afslutter derfor dit Numerologisk Navneskifte Forløb med en samtale i forbindelse med dit karmiske slip. Så du er tryg og sikker, og kan gå ind til dit karmiske slip med ro og forventningsglæde.

Livet med rent numeroskop

Livet med et rent numeroskop vil på alle måde synes lettere. 

Noget af det du vil opleve er for eksempel, at du får lettere ved at ændre din relation til dig selv og derved også til andre. Når man lever med vibrationer, som er i harmoni med ens essens, vil selvkærligheden automatisk blive stærkere. Når du er i stand til at give alt den kærlighed til dig selv, som du har brug for, så vil du opleve at dine relationer til andre ændres.

Jo mere kærlighed du selv indeholder, jo lettere bliver det at give og ikke mindst modtage kærlighed fra andre. Alle dine relationer vil derfor blive lettere og mere nydelsesfulde. 

Fysisk så gør et rent numeroskop, at din krop healer hurtigere, og dit immunforsvar bliver bedre. Mange mennesker oplever at gamle skavanker, som ellers var opgivet at heale, pludselig forsvinder og bliver væk. Sygdom er kroppens måde at fortælle os, at noget ikke er, som det skal være. 

Det er vigtigt at nævne, at dette ikke sker over natten, men alting vil komme stille og roligt i et tempo, som krop, sind og ånd vil kunne følge med til. 

Numerologisk navneskifte forløb ved numerolog Zoey Elinor. Sessioner i Fredericia og Vejle eller online.

Navneskiftesessionen

Grundstenen i det Numerologiske Navneskifte Forløb er selve navneskiftet, som ligger på Trin 1.
Du bestemmer selv, om du ønsker, at samtalen skal være online, eller om du har lyst til at komme i mit private hjem i Fredericia til samtalen.

Del 1

I den første time arbejder vi med at skabe forståelse og indsigt i de vibrationer som har tiltrukket dine livsomstændigheder indtil nu. Har du tidligere skiftet navn, fx i forbindelse med ægteskab eller andet, så tager vi disse informationer med. Alle vibrationer er brikker i din samlede historie. Jeg fortæller dig din numerologiske essens, de læringstemaer og lektioner din sjæl har valgt til dette liv. Når jeg bruger så meget tid og energi på din forhistorie, så er det for at afdække gamle mønstre og få dem frem i lyset, så de lettere kan slippes i forbindelse med dit navneskifte. 

Del 2

Den anden halvdel af sessionen bruger vi til at se fremad. Vi taler om, hvad du ønsker dig af fremtiden, og hvad der er vigtigt for dig at tiltrække. Ud fra dine ønsker og drømme udregner jeg det bedste numeroskop til dig. Jeg udregner dine årstalsrækker for de næste 10 år, og tolker dem for dig. Du får talværdierne på vibrationerne til dine nye navne. Du får lange lister med godkendte navne ud fra dine nye navnevibrationer. Du skal selv vælge dine navne ud fra disse lange lister, og du skal tage dig den tid, du har brug for, da det skal være de navne, som taler mest til dig. Du skal være glad og stolt over dine nye navne.

Fjernhealing

Fjernhealing er en stor del af det numerologiske Navneskifte Forløb, og du får ikke mindre end 8 fjernhealinger i løbet af forløbet. 

Den healingsform jeg arbejder med er Reiki. Fjernhealing er en powerfuld, omsorgsfuld og dybdegående healing af din krop, følelser og hele dit energifelt. Fjernhealing kan for nogen være svært at forstå, men det er for mig en helt naturlig måde at arbejde med energi på. Afstand er kun noget vi kender til i den fysiske verden. I den åndelige verden findes afstand ikke. Healing arbejder i bevidstheden, og er derfor ikke begrænset af tid og sted. Derfor er fjernhealing lige så effektiv, som hvis vi var sammen.
 
Reiki fjernhealing og numerologi

Det særlige ved min fjernhealing er, at den komplimentere din udrensningsproces på en så fin og nænsom måde. Reiki går ind på alle planer og ind i alle lag, derfor er den så effektiv og kraftfuld. Reiki strømmer altid der, hvor der er mest brug for den. Reiki er ren kærlighedsenergi, den renser dit system og giver plads til at dit nye højtvibrerende energi-setup kan få lov til at integrere sig hurtigere. Hvordan healingen opleves er meget individuelt, og du vil med stor sandsynlighed også opleve det forskelligt fra gang til gang. Når du skal modtage en fjernhealing er det vigtigt, at du sidder eller ligger et roligt sted, hvor du kan være sikker på, at du er uforstyrret både under og efter healingen.
Under dit Numerologisk Navneskifte Forløb har du ikke mindre end 8 personlige fjernhealingssessioner. Hvordan du lægger dem er op til dig selv, men jeg anbefaler, at du bruger de første 5 sessioner kort efter at de nye navne er gået igennem, og de næste 3 med en måneds mellemrum.Læs mere om brugen af sessionerne i afsnittet “Det praktiske”

The Wisdom Live Call

Som en del af dit Numerologiske Navneskifte Forløb får du 12 måneders abonnement på The Wisdom Live Call. 

The Wisdom Live calls foregår på onlinemediet Zoom.

Hver den sidste tirsdag i måneden går jeg live i ca. 30 min. Her svarer jeg på spørgsmål og gennemgår numerologisk viden. Du har mulighed for at stille dine spørgsmål direkte, enten via video eller lyd.

Når livecallet er slut, sender jeg fjernhealing til deltagende, som var online. Det er et skønt mødested, hvor tonen er kærlig og opløftende. 

På vores The Wisdom Live Call er temaerne altid meget aktuelle. Alle kan spørge frit, og der bliver ikke gemt optagelser af vores live calls. Ønsker du at spørge om noget anonymt, så kan du skrive en email til mig, og jeg vil tage spørgsmålet med i næste live call. 

Øvelser, opgaver og materiale

Når du vælger at skifte navn numerologisk, vælger du at tage din skæbne i egne hænder, og sige ja til at udleve dit sjæls potientiale.

Det jeg gør, som numerolog, er, at udregne det mest optimale og støttende energi set-up. Jeg støtter din udvikling med healing, og jeg vejleder dig med numerologisk sparring,  men jeg kan ikke gå vejen for dig. Det kan ingen anden en du!

Men hvor skal du begynde, og hvilken vej skal du gå?

For at støtte din proces mest muligt har jeg samlet en fantastisk værktøjskasse af udviklende øvelser til dig.

Allerede når du tilmelder dig forløbet får du den første fundament-øvelse, så du kan gå igang med det samme. Når dit navneskifte er gået igennem, sætter vi gang i det næste trin. Hver måned i det efterfølgende år modtager du en email med en øvelse, som hjælper dig med det næste trin i din numerologiske udrensningsproces.

Det kan være en video, guidet meditation eller en øvelse, som sætter skub på din spirituelle udvikling og hjælper dig til at komme hjem i dig selv.

"Shine like the whole universe is yours"

Rumi

Alt dette får du i dit Numerologiske Navneskifte Forløb:

Tolkning af din numerologiske essens

Ud fra din fødselsdag kan jeg numerologisk afkode hvad din sjæls ønske for læring i dette liv er. Jeg gennemgår derfor din numerologiske essens for dig, de læringstemaer og lektioner som din sjæl har valgt til dette liv.

Fuld tolkning af nuværende navn

Til din navneskiftesession tolker jeg dine nuværende og evt tidligere navne for dig. Jeg mener, det er vigtigt, at skabe forståelse og indsigt i de vibrationer som har tiltrukket dine livsomstændigheder indtil nu. Når jeg bruger så meget tid og energi på din forhistorie, så er det for at afdække gamle mønstre og få dem frem i lyset, så de lettere kan slippes i forbindelse med dit nye navneskifte.

Numerologisk navneskifte

Vi taler om, hvad du ønsker dig af fremtiden, og hvad der er vigtigt for dig at tiltrække. Ud fra dine ønsker og drømme udregner jeg det bedste numeroskop til dig. Du får talværdierne på vibrationerne til dine nye navne. Du får lange lister med godkendte navne ud fra dine nye navnevibrationer. Du skal selv vælge dine navne ud fra disse lange lister, og du skal tage dig den tid du har brug for, da det skal være de navne, som taler mest til dig. Du skal være glad og stolt over dine nye navne.

Årstalsrækker 10 år frem

Jeg udregner dine årstalsrækker for de næste 10 år og tolker dem for dig. Årstalsrækker er en sammenlægning af tal fra dit personlige numeroskop, der udgøres af dine navne og fødselsdag, og så de globale numerologiske energier. Det er en måde, hvorpå en numerolog kan se, hvilke temaer du kommer til at tiltrække i fremtiden. Jeg giver dig et dybdegående indblik i dine tal.

3x Numerologiske Mentorsamtaler

Når du køber et Numerologisk Navneskifte Forløb får du mulighed for at booke tre Numerologiske Mentorsamtaler. En Mentorsamtale har en varighed på 60 minutter, og du bestemmer selv, hvornår du gerne vil have at disse samtaler ligger inden for de første 12 måneder efter dit nye navn er blevet godkendt af myndighederne. Samtalerne afholdes online via Zoom. Til samtalerne snakker vi om din proces og hvor du er lige nu. Jeg stiller skarpt på dig, og vi bruger alt den numerologiske viden, der ligger i dit nuværende og tidligere numeroskop.

8x Fjernhealingssessioner

Du får 8 individuelle fjernhealingssessioner, som du selv bestemmer, hvordan du ligger inden for de 12 måneder efter købet. Jeg anbefaler, at du lægger 5 sessioner umiddelbart efter dit navneskift efterfulgt af 3 måneder med en session hver måned.

Karmisk slip samtale

Det karmiske slip indikerer, hvornår du er helt ude af dine gamle navneenergier og er i de nye. Det er individuelt, hvornår man har karmisk slip, men det ligger altid inden for 1-5 år efter dit navneskifte. I forbindelse med at du har et karmisk slip afslutter vi dit forløb med en onlinesamtale. Den ligger indenfor 30-60 dage, før du slipper karmisk.

12 måneders abonnement på The Wisdom Live calls.

The Wisdom Live calls foregår på onlinemediet Zoom. Hver den sidste tirsdag i måneden går jeg live i ca. 30 min. Her svarer jeg på spørgsmål og gennemgår numerologisk viden. Du har mulighed for at stille dine spørgsmål direkte enten via video eller lyd. Når livecallet slutter sender jeg fjernhealing til deltagende, som var online. Det er et skønt mødested, hvor tonen er kærlig og opløftende, og hvor medlemmerne støtter hinanden.

12 emails med støttende materiale .

Når dit navneskifte er gået igennem, starter vi op med dit selvarbejde gennem hjemmeopgaver. Du modtager hver måned en email med øvelser, en meditation eller andet materiale, som kan støtte dig i din process med at integrere de nye energier.

Fundament undervisningsmateriale

I det øjeblik du har købt forløbet starter din process, og den hjælper vi på vej med undervisningsmateriale og øvelser til at blive bevidst om dit fundament. Dit fundament-arbejde er meget vigtigt, og du får en udførlig beskrivelse af, hvad du skal gøre, inden vi mødes første gang. Så du tryg og sikker kan gå ind til dit karmiske slip med ro og forventningsglæde.

Det her forløb er anderledes!

Anderledes på den måde at  du ikke ser andre numerologiske forløb, hvor man arbejder energierne på denne måde.  Anderledes fordi du ikke finder andre selvudviklingforløb, hvor vi går så grundigt til værks, og transformerer dine energier på så dybt et niveau.

Du får et individuelt forløb, hvor vi altid tager udgangspunkt i dig, og hvor du er i din proces lige nu. 

Du bliver guidet igennem en step-by-step proces, der virker! Samtidigt, så støtter min healing dig i at ændre dit mindset, så du kan slippe knokleriet, være tryg i at tænke større og sætte dig selv fri. 

Du bliver IKKE overladt til dig selv, du kan ALTID få sparring enten på de månedlige Wisdom Calls eller i dine sessioner, som du selv bestemmer, hvornår du bruger hele året igennem. 

Når vi mødes i sessionerne er formålet, at du får den sparring og større accept, du har brug for, så du kan forstår din proces. Jeg bruger først og fremmest numerologien, og ikke mindst min intuition, til at hjælpe dig videre. Du vil også kunne blive præsenteret for andre spirituelle værktøjer, som jeg mærker vil kunne hjælpe din proces. Alt udvikling bliver nemmere, når vi forstår de energier, vi er i.

Du er i gang med det samme – du får adgang til fundament-undervisningen, så snart du tilmelder dig, så du straks kan gå i gang. Sideløbende kan du booke dine 1:1 sessioner.

Det praktiske

Tidsplan:

Dit Numerologisk Navneskifte Forløb starter den dag du tilmelder dig. Du får online-undervisningsmaterialet til Fundamentet med det samme. Du får samtidigt mulighed for at booke din navneskiftesession. Hvornår det egentlige navneskifte skal foretages, udregner jeg til sessionen. Det ligger ofte umiddelbart efter sessionen, men i enkelte tilfælde kan det være godt at vente op til 6 måneder. Vi taler om din individuelle proces. 

Når navneskiftet er gået igennem, skriver du til mig, og så sætter jeg dit 12 måneder email forløb i gang.

Dine 3 numerologiske mentorsessioner og dine 8 fjernhealingssessioner skal bookes inden for 12 måneder efter dit navneskifte er gået igennem. 

Vi afslutter dit forløb med en karmisk-slip-samtale. Det er individuelt, hvornår man har et karmisk slip, men det ligger altid inden for 1-5 år efter dit navneskifte. Karmisk-slip-samtalen ligger indenfor 30-60 dage, før du slipper karmisk.

Numerologisk navneskifte forløb. Numerolog fra Fredericia

Bookning af sessioner: 

Når du tilmelder dig forløbet får du en email med links til booking af de forskellige sessioner. 
Sessionerne booker du online i mit kalendersystem, så det er nemt for dig at matche din og min planlægning.
Kalendertiderne er efter “først-til-mølle-princippet.” Du kan vælge at booke alle sessioner på en gang (når dit navneskifte er gået igennem)  eller du kan booke tid fra gang til gang. Det bestemmer du. 

Online eller fysisk møde? 

Til din navneskiftesession kan du vælge, om du vil have sessionen online eller et fysisk møde. Til en fysisk session inviterer jeg dig ind i mit private hjem i Erritsø ved Fredericia. 
 Til Numerologisk Mentorsamtaler og til The Wisdom Live Calls bruger jeg online programmet Zoom. 

Ferie: 

Jeg holder ferie i skolernes ferie, og der vil derfor ikke være mulighed for sessioner. Du har altid det fulde overblik over ledige tider i kalendersystemet. 

Aflysning:

Skulle du blive forhindret i at deltage i en allerede bestilt session, kan du aflyse online op til 48 timer inden. 
I tilfælde af kortere varsel ved sygdom eller andet alvorligt, skal du skrive en sms til mig på 31796708. 

Udebliver du fra sessionen uden afbud frafalder din ret til session, og den bliver ikke refunderet. Melder du afbud til samme session mere end 3 gange frafalder den også uden refusion.   

Sker aflysningen fra min side, har du selvfølgelig mulighed for at ombooke sessionen, og jeg bestræber mig på mest mulig fleksibilitet. 

"If you get the inside rigth, the outside will fall into place"

Eckhart Tolle

Hvor meget skal du investere?

Jeg oplever, at en af de største blokeringer mine kunder går med er, at sætte værdi på sig selv.

Men et Numerologisk Navneskifte Forløb er en investering i dig og din fremtid. 

Mit gæt er at investeringen i dette forløb svarer til en brøkdel af, hvad overstående vil være værd for dig.

Et numerologisk Navneskifte Forløb
koster 18.000 kr, som du betaler i rater.

men du sparer 3.000 kr. ved samlet betaling!

1

Samlet betaling
Spar 3000,-

Samlet betaling ved tilmelding
15.000 kr. 

Du sparer 3000 kr! 

37

Ratebetaling
4 rater

1. rate: 6.000  – ved tilmelding
2. rate: 4.000  – 90 dage efter rate 1
3. rate: 4.000  – 90 dage efter rate 2 
4. rate: 4.000  – 90 dage efter rate 3

i alt 18.000 kr. ink moms.

39

Ratebetaling
18 rater

18 rater af 1000 kr.
Første rate falder ved bookning af forløbet og der bliver efterfølgende trukket 1000 kr hver måned i. 17 måneder.

i alt 18.000 kr.

Er du klar til at transformere dit liv?

Om Zoey Elinor

Det at lave et numerologisk navneskifte blev startskuddet på en rejse, jeg aldrig havde drømt mulig. 
Pludselig var det mig selv, der satte retningen i mit liv.
Jeg ligger ikke længere under for at skulle navigere i udefrakommende omstændigheder.
Jeg sætter mig konkrete mål, handler på dem, og vigtigst af alt… Jeg opnår det, jeg sætter mig for.

Det var nyt for mig! Og jeg måtte kende denne energi til bunds. Derfor blev jeg selv Match Numerolog. 

"Jeg tror på menneskets frie vilje til at sætte retning - og jeg tror på, at det starter med dit navn!"

Jeg hjælper mennesker, som ønsker forandring og transformation, med at forstå sig selv og sit sjælsformål. 

Jeg tror på, at vores navne definerer de temaer, vi oplever i livet, og jeg kan med mine numerologiske forståelse og værktøjer ændre en persons energisammensætning gennem et navneskifte. Når vi laver et vibrationsløft gennem numerologien, bliver man optimalt støttet i at udleve ens livsformål og sjælens ønske for læring. Det er en proces, som er dybt forankret i min tro på, at vi alle er skabt af den samme universelle kraft, og at alle skal behandles lige forskelligt. 

Da jeg mødte numerologien, åbnede det for en helt ny forståelse af mig selv. Det var som om, der blev åbnet for et lag af viden jeg allerede havde.

For første gang i mit liv, prøvede jeg, at der var noget jeg var god til helt intuitivt. Noget som jeg ikke skal kæmpe for, men bare kommer naturligt nemt til mig. Som om jeg havde være numerolog mange gange før..

Numerologisk navneskifte forløb. Beskrivelse af numerolog Zoey Elinor

"Jeg er ikke til overflade bekendtskaber og smalltalk."

Jeg er til dybde! Dybe samtaler, dyb udvikling, og store potientialer! 

Jeg tror på, at vi kun finder vejen gennem ærlighed og autencitet. Derfor kommer du til at møde mig, som den jeg er – et menneske i udvikling.

Numerologisk navneskifte forløb ved numerolog Zoey Elinor. Sessioner i Fredericia og Vejle eller online.

Min vej er den rigtige for mig, og din vej er den rigtige for dig!

Jeg deler gerne ærligt og åbent ud af mine erfaringer, men når du er i forløb hos mig, så er det dig og din rejse det handler om!

Når det er sagt, så skal du videm at hvis du vælger at booke et Numerologisk Navneskifte Forløb hos mig, så er det fordi du også gerne vil gå dybt!

Du vil mærke dig selv, og du vil gå efter at udleve dit potientiale, også selvom det kræver, at du gør noget nyt og anderledes. Du er klar til at tage skridtet!

DISCLAMER: For at numerologien skal kunne virke, kan du være nødt til at skifte alle dine navne. Dette er ikke altid tilfældet, men før vi går i gang med et forløb, skal du gøre dig klart at det KAN være sandsynligt i dit tilfælde. 
Du får en grundig forståelse for, hvad navnet betyder for dig, inden vi skifter, og du bliver støttet i processen med at tage afsked med dine gamle navne.