Brandingfotograf Zoey Elinor

Nærvær - handlemod - begejstring

Jeg hjælper dig, så du kan hjælpe flere

Gennem et halvt årti som professionel fotograf og selvstændig har jeg udviklet og fundet en smuk og indlevende måde at omsætte dit brands følelser til billeder. En måde, som får dig og din virksomhed til at skille sig ud, og tiltrække dine ideelle kunder.

Jeg hjælper selvstændige kvinder, der har mod til at styrke deres synlighed og personlige brand gennem nærværende og æstetiske fotos – og jeg vil også gerne hjælpe dig med din synlighed i din forretning, så du kan hjælpe flere. 

 

Synlighed kræver handlemod

At skabe synlighed omkring dig selv og din forretning kræver mod. Og en af mine vigtigste opgaver er at sikre, at du får en god, tryg og nærværende oplevelse, så du kan fortælle din historie gennem smukke brandingbilleder.

Jeg formår at få dig som kunde til at føle dig godt tilpas, selvom du er ude af din komfortzone. Som menneske er jeg let at begejstre, og jeg elsker at lade min begejstring flyde ud over kanterne – og det vil du kunne mærke, når du bliver fotograferet af mig. Jeg deler min begejstring, og det smitter.

 Når du går fra en portrætfotografering hos mig, er det med en løftet energi og et godt humør. Du vil helt sikkert være træt – men glad.

Har du mod til synlighed?

Har du lyst til at tage en snak om, hvordan vi gennem smukke brandingbilleder kan skabe mere synlighed i din forretning – så send mig en besked herunder. 

Jeg glæder mig til at skabe magiske billeder med dig!