Fotograf
Zoey Elinor

Nærvær - handlemod - begejstring - Kærlighed

Mine billeder er ikke bare pixels; de er fortællinger om skønhed, formål og kærlighed. Når du booker mig, får du ikke bare en fotograf; du får en kreativ sjæl, der forstår, hvad der får dit hjerte til at danse.

Boost Session, Fotografering, Visuelt brand, Fotograf Vejle, Virksomhedsstyrkelse, Profilbilleder, Portrætfotografering, Branding, Personligt brand, Fotoredigering, Brandidentitet, Professionelle billeder, Fotosession, Visuel kommunikation, Online tilstedeværelse, Sociale medier, Brandudvikling, Virksomhedsbilleder, Hjemmesidebilleder, Virksomhedsfotografering

Synlighed kræver handlemod

At skabe synlighed omkring dig selv og din forretning kræver mod. Og en af mine vigtigste opgaver er at sikre, at du får en god, tryg og nærværende oplevelse, så du kan fortælle din historie gennem smukke brandingbilleder.

Jeg formår at få dig som kunde til at føle dig godt tilpas, selvom du er ude af din komfortzone. Som menneske er jeg let at begejstre, og jeg elsker at lade min begejstring flyde ud over kanterne – og det vil du kunne mærke, når du bliver fotograferet af mig. Jeg deler min begejstring, og det smitter.

 Når du går fra en portrætfotografering hos mig, er det med en løftet energi og et godt humør. Du vil helt sikkert være træt – men glad.

Ægthed skaber kontakt, og min styrke er at få dig til at slappe af foran kameraet. Med en naturlig tilgang fanger jeg autentiske øjeblikke, der fortæller din unikke historie.

Ægthed skaber salg, og min styrke er at få dig til at slappe af foran kameraet. Med en naturlig tilgang fanger jeg autentiske øjeblikke, der fortæller din unikke historie.

Har du mod til synlighed?

Har du lyst til at tage en snak om, hvordan vi gennem smukke brandingbilleder kan skabe mere synlighed i din forretning – så send mig en besked herunder. 

Jeg glæder mig til at skabe magiske billeder med dig!

Det siger tidligere kunder

“Vi har nu som familie - og bare mig, brugt Zoey flere gange. Hver gang er vi imponerede over hvor smukke billeder vi kan vise til alle. Det er altid hyggeligt, der er plads til grin og latter, plads til børn der tosser og boblende glæde. Vi ser frem til at skulle have taget mange flere billeder af Zoey frem i tiden.”

“Vi har nu som familie – og bare mig, brugt Zoey flere gange. Hver gang er vi imponerede over hvor smukke billeder vi kan vise til alle. Det er altid hyggeligt, der er plads til grin og latter, plads til børn der tosser og boblende glæde. Vi ser frem til at skulle have taget mange flere billeder af Zoey frem i tiden.”

Sara Person - Sorg doula

“Tak for en dejlig oplevelse. Følte mig tryg med det samme, så blev det hele ikke så stift som når jeg ellers har prøvet at få taget billeder.”

Karsten Overgaard Aistrup

Kærestebilleder, par fotografering, kærlighedsbilleder
"Zoey er top professionel og har øje for vinkler og stemninger. Jeg var tryg ved Zoey med det samme og jeg vil til hver en tid anbefale hende til andre.“

“Zoey er top professionel og har øje for vinkler og stemninger. Jeg var tryg ved Zoey med det samme og jeg vil til hver en tid anbefale hende til andre.“

Trine Løvborg - influencer

Er du klar til mere Mod til Synlighed?

Book en uforpligtende samtale