Reiki Fjernhealing

En omfavnelse af ren kærlighed

Reiki is love.
Love is wholeness.
Wholeness is balance.
Balance is well being.
Well being is freedom form disease.

Dr. Mikao Usui

En nænsom måde at fjerne blokeringer

Reiki Fjernhealing renser ud og rydder op i dine blokeringer. Det tilføre kærlighed, tryghed, power eller hvad der er, du har brug for. 

Reiki virker altid. Men da Reiki strømmer derhen, hvor der er mest brug for det, kan vi ikke forudsige hvordan healingen vil virke.

Du kan for eksempel have ondt i din skulder. I din virkelighed er skulderen kilden til din smerte og du vil gerne have at healingen skal fixe den. Men hvis du i virkeligheden har ondt i din skulder, fordi du påtager dig at bære på andre menneskers problemer. Så er det i stedet der, Reiki vil sætte ind.

Reiki er godt for rigtig mange ting. Jeg anbefaler altid at man bruger Reiki fjernhealing til at støtte op om udrensningen efter et numerologisk navneskifte. Men også hvis man lider af for eksempel stress, depression eller angst. Hvis man er i en sorgperiode eller som smertelindring. Reiki kan også hjælpe med at øge dit energiniveau eller bruges som supplement til konversionel medicinskbehandling.

Hvad er Reiki Fjernhealing?

Reiki er et japansk ord, som betyder universel livsenergi. Universel livsenergi kan virkel lidt uoverskueligt, men som jeg ser det, er det i virkeligheden blot ren kærlighed. Eller kærlighedsenergi. 

Reiki er altså energi, som strømmer fra den kilde, som vi alle stammer fra. Reiki arbejder holistisk. Det betyder at Reiki altid giver hver enkelt af os, hvad vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt.

Jeg som healer kan altså ikke styre hvad jeg healer på, men stiller energistrømmen til rådighed, og så finder Reiki selv ud af hvor du trænger mest. 

Det er utrolig smuk i mine øjne. Vi har jordisk, som kollektiv, en tendens til at være urolig meget i hovedet og vi gerne styrer, bestemme, koordinere og tilrettelægge alting. Når man arbejder med Reiki giver det en følelse af taknemmelighed og ærbødighed. Man bliver på en og samme tid mindet om at vi både er små brikker i det universelle puslespil og store individer med uanende muligheder. Reiki støtter os i at udleve disse uanede mulighder, men i dyb taknemmelighed og kærlighed.  

Fjernhealing er effektivt til at fjerne gamle blokeringer og opnår større klarhed i livet.

Hvad er Reiki fjernhealing?

Healing arbejder i bevidstheden, og er derfor ikke begrænset af tid og sted.  Healingsenergien går ind på alle planer og ind i alle lag. Den er derfor enormt kraftfuld og effektiv. 

Reiki healing som fjernhealing

Når jeg healer er jeg kanal mellem dig og den skabende kraft; kilden til alt liv. 
Fjernhealing er mindst lige så effektiv, som hvis vi var sammen. 

Energiudvekslingen foregår lige meget om du er vågen eller sover, og lige meget om du taler eller er stille.

Men jeg vil gerne invitere dig til at tage din healing seriøst, og derfor give dig selv den ro og nærvær, som du fortjener.

Hvordan man oplever fjernhealing er meget individuelt. Det kan endda mærkes meget forskelligt de enkelte behandling imellem.

Nogle mennesker føler varme, kulde eller snurren, når behandlingen går i gang. Nogen mærker meget tydeligt hvor på kroppen jeg behandler på de forskellige tidspunkter. 

Det kan også mærkes lidt som at drømme, hvor healingen fremkalde billeder og fornemmelser. Det kan være at du oplever kropslige reaktioner som latter eller gråd.

Men det er bestemt også en mulighed at du slet ikke mærker noget. 

Som sagt er det meget individuelt. Om du oplever det eller ej, så strømmer Reiki der hvor der er mest brug for det. Oplever du noget du ikke har lyst til at forholde dig til, kan du blot åbne øjnene. Healingen vil stadig fortsætte men i det ubevidste.

Det vigtigste er, at du føler dig tryg og godt tilpas. Reiki fjernhealing er som en omfavnelses af ren kærlighed, og formålet er at du oplever at være støtte, i nænsomhed og kærlighed.

Sådan foregår behandlingen

Når du modtager fjernhealing, skal du ikke møde op nogen steder. Afstand er kun noget vi kender til i den fysiske verden. I den åndelige verden findes afstand ikke. Healing arbejder i bevidstheden, og er derfor ikke begrænset af fysisk tilstedeværelse.

Noget af det som er særligt ved mine fjernhealinger er at det foregår i realtid og at jeg udelukkende koncentrere mig om din healing. Det er altså ikke en gruppehealing. 

Ca 10 min inden healingen begynder sender jeg en sms til dig. Når du modtager den, er det tid til at du finder et roligt sted. Du skal kunne ligge uforstyrret i mindst de ca 30 min som healingen vare. Når healingen er færdig, er det vigtigt at du fortsat giver dig selv lov og mulighed til at slappe af. Det kan for mange være rigtigt rart at lægge sig til at sove både under og efter healingen.  

Husk også at drikke godt med vand, da healing er meget udrensende. Også i dagene efter healingen. 

Fjernhealing er effektivt til at fjerne gamle blokeringer og opnår større klarhed i livet.

Køb fjernhealing

Hvis du er i et Numerologisk Navneskifte Forløb er Reiki fjernhealinger en helt naturlig integreret del af forløbet. Men du har også mulighed for at nyde healingerne uden et navneskifte eller som tilkøb hvis du ønsker flere behandlinger.

Når du begynder af få Reiki er det en rigtig god idé at få 5 behandlinger i træk. Fire på hinanden følgende dage hjælper energien til, at integrerer sig i dit system. Tit oplever man så, at den 5. Reiki behandling virkelig rykker. 

Derfor har du mulighed for at købe 5 behandlinger i en pakke til 2.800 kr. Køber du behandlingerne enkeltvis koster de 625 kr. pr. gang. Hvis du køber en opstartspakke giver jeg den 5. behandling til halvpris. 

Når Reiki er i dit system, kan vi vedligeholde det ved en månedlig behandling. Derfor har jeg også valgt at lave en vedligeholdespakke med hele 10 behandlinger. Den kan du købe til 5000 kr, så betaler du kun for 8 behandlinger. Du kan også vælge at starte med vedligeholdelses pakke og så bruge de første 5 behandlinger som opstart.

Fjernhealing er effektivt til at fjerne gamle blokeringer og opnår større klarhed i livet.

1 behandling

375 kr.

Du har altid mulighed for at købe en enkelt særskilt behandling. Det kan for eksempel være at du gerne vil prøve Reiki inden du binder dig til at helt forløb. 

Jeg vil dog altid anbefale at du starter med at få 5 på hinanden efterfølgende behandlinger, da det er her du opnår de største forandringer.

Fjernhealing er effektivt til at fjerne gamle blokeringer og opnår større klarhed i livet.

5 behandlinger

1.750 kr.

Den ideelle pakke til opstart af reiki. 

Fire på hinanden følgende behandlinger hjælper energien til, at integrerer sig i dit system. Tit oplever man så, at den femte Reiki behandling virkelig rykker. 
Du kan også vælge at bruge dine 5 behandlinger som vedligeholdelses behandlinger.

Fjernhealing er effektivt til at fjerne gamle blokeringer og opnår større klarhed i livet.

10 betandinger

3.000 kr.

Med dette klippekort får du 10 behandlinger, men betaler kun for otte. Når Reiki er integreret i dit system kan i venlige holde det med en månedlig behandling. 

Du kan også vælge at forkæle dig selv med ugentlige behandlinger. Hvilket vil give endnu mere fantastiske resultater.

Vælg din Reikibehandler 
ud fra hjertet

For at blive en dygtig Reiki behandler er man nødt til at arbejde aktivt energien, og  ikke mindst med sig selv og selvudvikling. 


I slutningen af 1930’erne kom Reiki til USA fra Japan. Der er indenfor de sidste 20-25 år opstået forskellige sidegrene af den oprindelige Reiki system. Den traditionelle form for Reiki hedder Usui Shiki Ryoho Reiki og kan kun læres hos en Reikimester, der kan føre sin mesterlinie tilbage til Grandmaster Phyllis Lei Furumoto og dermed direkte til Mikao Usui. Jeg er uddannet inden for det oprindelige system af min Reikimester Eva Lilli Godsk. 


Når du skal vælge en Reikibehandler anbefaler jeg at du vælger ud fra intuition og mavefornemmelse. Er du I tvivl om jeg er den rigtige, er du meget velkommen til at skrive en email til mig, så kan jeg ringe dig op, og vi kan få en kort samtale.

Køb Reikihealing som fjernhealing

Udtagelse efter første behandling med fjernhealing:

Jeg blev helt flad i går. Jeg gav virkelig slip på nogle spændinger og jeg var virkelig overrasket over hvordan jeg kunne give slip på den måde ♥️ Jeg er vågnet op efter 9 timers uafbrudt søvn og det føles allerede helt vidunderligt!
Tusind tak 🙏🏼♥️ 

Om Zoey

Jeg har opnået fantastiske resultater med healing. Det har åbnet for min spirituelle bevidsthed og hjulpet mig med at integrere mine nye navneenergier på en nænsom og skånsom måde. 

I min familie har kvinderne altid brugt det at heale.

Da jeg var ca 10 år gammel fik jeg hjernerystelse. Jeg var meget fortumlet og snakkede i tåger. Mens vi var på sygehuset havde min mor brug for at ringe og fortælle om min situtation til min mormor. Da de havde lagt røret på, begyndte min mormor at sende fjernhealing til mig, og jeg fladt strakt til ro, og faldt i søvn. Da jeg vågnede var jeg nærværende igen. Så siden barnsben har healing være en naturlig del af mit liv. 

Jeg har set mange eksempler på at healing kan udrette store og smukke ting. 

Healing er for mig helt naturligt og det at heale over afstand er præcist lige så selvfælgeligt som at heale når man er sammen. 

I 2019 blev jeg certificeret Reiki healer og har fået både første og anden indvielse. 

Reiki Healing Zoey Elinor, Køb fjernhealing