Få beregnet nyt navn med numerologi af numerolog med kontor i Fredericia i Jylland. Online numerologiske sessioner tilgængelig.

Sådan valgte jeg mine navne

Nyt numerologisk navn:

Mit fulde navn er Zoey Elinor Rosalinda Poulsen. Det har jeg heddet siden 6. april 2018.

Jeg oplever, at det fylder meget for folk, hvad jeg har før. Det er ingen hemmelighed, og jeg fortæller det gerne, da jeg ikke identificere mig med det mere. Jeg er født Linda Sloth Jakobsen. Og i 2013 giftede jeg mig med min nuværende mand, og kom til at heddeLinda Sloth Dahl. 

Så har vi det på plads 🙂 

Få beregnet nyt navn med numerologi af numerolog med kontor i Fredericia i Jylland. Online numerologiske sessioner tilgængelig.

Numerologi og udvælgelse af nyt navn

Alle mennesker er forskellige, og hvordan udvælgelsens af de nye navne er, vil også være forskellige fra person til person. 

Når man har været til numerolog, får man en liste med de vibrationer, som numerologen har udvalgt, er de optimale til dig. Sammen med vibrationerne får du lister med navne, som har denne vibration. Det er altså dig selv, som i sidste ende vælger hvad du kommer til at hedde. 

Nyt navn – Når navnet vælger sig selv

Da jeg selv skiftede navn, valgt jeg mit fornavn, første gang jeg sad med sedlerne med navne på. Mit fornavn er vibrationen 20/2, og jeg fik ca 4 A4 sider tætskrevne med pigenavne, som har denne vibration. Jeg kiggede listen igennem, og da jeg nåede til forbogstavet Z, var det om som et af navnene stod med lidt større skrift end de andre. Jeg viste bare at DER var mit nye fornavn.

De andre navne havde slet ikke den effekt på mig. Og de er valgt langt mere fra hovedet end fra maven. 

Få beregnet nyt navn med numerologi af numerolog med kontor i Fredericia i Jylland. Online numerologiske sessioner tilgængelig.

Nyt efternavn

Mit efternavn Poulsen kunne jeg faktisk slet ikke lide. Jeg valgt det fordi jeg tænkte at jeg på sigt ville skifte det til noget jeg selv opfandt og fik godtkendt. Men vibrationen i navnet er så skønt, og nu et år efter er jeg blevet virkelig glad for at hedde Poulsen, og har slet ikke lyst til at skifte det. 

Fordi jeg allerede fra starten viste at jeg ikke ønskede at kalde mig Poulsen har jeg valgt at min andet fornavn skulle fungere som mit efternavn. Derfor var mit kriterie for mit valg af fornavn nr 2 at det skulle passe godt sammen med Zoey og at det skulle kunne fungere som efternavn i daglig tale.

Jeg kørte navnelisten for 23/5 igennem med en gul overstregningstusch, og stregende alle de navne som MÅSKE kunne være noget over. Bagefter lavede jeg en ny liste, kun med disse navne, og tog en ny omgang med overstregningstuschen. Til sidst havde jeg ca 10 navne tilbage, og af dem var det Elinor, som tiltalte mig mest. 

Nyt navn – Rationale eller følelser 

Samme procedure gjalt for mit navn nr 3. Men midt i processen fandt jeg Rosalinda. 

Rosalinda gav en kraftig reaktion på mig. Det genkaldte et minde fra børnehaven, som var svært. 

I min børnehave var der en pige, som altid kalde mig Rosalinda. Jeg var virkelig ked af det, og følte at hun drillede mig helt vildt. En dag tog jeg mod til mig, og fik endlige spurgt (Eller råbt nok nærmere, da det jo var en negativ følelse, som havde bygget sig op inden i mig). 

“Hvorfor kalder du mig Rosalinda?” Jeg kan huske at hun kiggede forundret på mig, og bare sagde “Fordi jeg synes det er så smukt” Jeg begyndte at græde og løb væk. Ikke fordi jeg blev rørt eller stolt, men fordi jeg blev skamfuld. Jeg kunne slet ikke genkende skønheden i mig, jeg kunne ikke rumme at noget ved mig var smukt eller skønt. 

Nyt navn – tage sin skønhed hjem

Jeg havde stadig følelsen af at jeg IKKE var en Rosalinda. Så jeg fortsatte processen men det blev ved med at komme tilbage til mig. Så til sidst valgte jeg at med mine nye vibrationer, skulle det være min nye virkelighed at jeg er smuk. Derfor blev mit tredje navn Rosalinda. 

Og det har vist sig at være virkeligt. Jeg kan nu tage imod komplimenter, og hvad endnu vigtigere er, så kan jeg nu finde denne skønhed i mig selv. Det har været så smuk at opleve, hvordan jeg pludselig kan tage imod. Noget som har været et af mine helt store problemer. 

Få beregnet nyt navn med numerologi af numerolog med kontor i Fredericia i Jylland. Online numerologiske sessioner tilgængelig.

Nyt navn – Tidshorisonter

Så det var min histoire om, hvordan jeg valgte mine nye navne. Det hele skete samme dag som jeg havde haft min navne session, og om aftenen kl ca 20 sendte jeg min ansøgning ind. Dagen efter fik jeg en mail lidt over 10 om formiddagen, at nu var det gået igennem.

Min process var altså meget hurtig, men det er vigtigt at understrege at alle er forskellige.

Min mand var for eksempel 14 dage om at bestemme sig. Og jeg har en veninde, som har brugt næsten 6 måneder.

Vi er alle forskellige og vi har alle lige præcis den process, som det er meningen at vi skal have.   

Hemmeligheden i din energi

Få en gennemgang af de 9 grundenergi og bliv meget klogere på dig selv og dem du holder af. Få over 2,5 times video med viden om de 9 grundenergier.
Du skriver dig samtidig op til nyhedsbrevet, men kan melde dig fra med et enkelt klik. 

Share this post

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Tak fordi du læser med! 

Hvis du kender andre som kunne få glæde af indlægget, så husk at del det med dem. 

Jeg vil også blive rigtig glad hvis du lægger en kommentar herunder. 

Magisk dag til dig 
Kærligst Zoey 
numerologi, numerolog, Zoey Elinor, Fredericia, Erritsø,

1 kommentar til “Sådan valgte jeg mine navne”

  1. Pingback: Hvordan vælger jeg det rigtige navn? Sådan hjælper numerologen dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *