Sig kærligt farvel til 2022

Sig Kærligt farvel til 2022

Farvel 2022

Hvordan planlægger du at tage afsked med 2022?

Som numerolog har jeg en særlig kærlighed for energiskiftet, der altid er omkring årsskiftet.
Jeg synes det er meget vigtigt at ære dette skift, at tage kærligt hånd om den læring jeg har været igennem i løbet af det forgangene år.

Den måde at arbejde med energien vil jeg gerne give videre til andre.

Derfor har jeg lavet et lille event, hvor vi gennemgår vores år, sætter det ind i et numerologisk perspektiv, og får highlightet hvad der skal med videre og hvad der ikke længere tjener os.

Arrangementer kommer til at foregå sådan at vi mødes i min stue, hvor jeg fortæller lidt om den numerologiske energi generelt og om energien i 2022. Bagefter skal vi i gang med de praktiske øvelser, hvor vi kigger på hvad 2022 har indeholdt for dig.

Jeg har forberedt specifikke ting du skal kigge efter i dit år, og en øvelse til at lade intuitionen råde.

Et helt år er altid fyldt med møder, mennesker og udvikling. Men ofte glemmer vi hvad og hvem vi har mødt hvornår. Derfor er det en god ide at du medbringer din kalender for 2022. Bruger du elektronisk kalender, så tager du bare din mobiltelefon med.

Efter den praktiske del, er det tid til en fantastisk gruppehealing. Healingen foregår sådan at jeg først guidet meditation, som glider over i healingen. Husk et liggeunderlag eller yogamåtte og et tæppe til at have over dig.

Dato: 30.12.22
Tid: 14.00-17.00
Pris: 300 kr.

 

Sig kærligt farvel til 2022

Vent lige…

Ud over arrangementet den 30.12 Har jeg også et søsterevent den 7.01.23, hvor vi hilser det nye år velkommen.

Hvis du vil med til begge arrangementer så skriv til mig, så få du nemlig rabat.

Sig kærligt goddag til 2023