Sig kærligt goddag til 2023

Sig kærligt goddag til 2023

ET KÆRLIGT GODDAG TIL 2023

Vi gør snart klar til at tage hul på et nyt år. Det er altid helt specielt når energien skifter, som den gør ved et årsskifte.

2023 bliver et meget spirituelt år, hvor der er særlig kontakt til den anden side. Et år som lover store forandringer for os alle.

Jeg har lavet et event, hvor vi skal have fokus på hvad vi hver især ønsker os af det kommende år. En dag hvor jeg kommer til at dele meget mere om energien i dette særlige år.

Numerologisk set er den 7. januar 2023 meget speciel. Sløret vil være tyndt mellem dimensionerne, og det er derfor en meget kraftfuld dag til at sende ønsker ud i universet.

Arrangementer kommer til at foregå sådan at vi mødes i min stue, hvor jeg først fortæller om den numerologiske energi generelt og om energien vi kommer til at opleve i 2023. Bagefter er der en lille ceremoni, hvor vi hver i sæt skal mærker efter hvad vi ønsker at manifestere i det kommende år. Medbring din yndlingsnotesbog.

Til sidst er det tid til en fantastisk gruppehealing. Healingen foregår i realtid, med først en guidet meditation som glider over i en healing. Husk et liggeunderlag eller yogamåtte og et tæppe til at have over dig.

Dato: 07.01.23
Tid: 14.00-17.00
Pris: 300 kr.

Sig kærligt goddag til 2023

Der er mere..

Ud over arrangementet den 07.01 Har jeg også et søsterevent den 12.03, hvor vi tager afsked med det forgangene år, og ære hvad vi har oplevet.

Hvis du vil med til begge arrangementer så skriv til mig, så få du nemlig rabat.

Sig kærligt farvel til 2022