Spirituelle iværksættere, grafiker, helle luna,

Spirituelle iværksættere – Helle Luna

Mød Helle Luna Koed Paulsen

Her kommer der et indlæg om en kvinde jeg virkelig beundre.

Jeg elsker når power og omsorg går sammen, og Helle har så kraftig en energi, at man ikke kan undgå at blive tiltrukket af hende.

Samtidig er hun er så fyldt med kærlighed, at man aldrig har lyst til at slippe hende igen. 

Læs her mit portræt af en spirituel iværksætter, som mener hvad hun siger, og siger hvad hun mener. 

Velkommen til Helle Lunas visuelle univers 

Helle er uddannet grafiker og hun er tegner, men hendes virksomhed er så meget mere end bare det. 

“Jeg har en Visuel Verden til de som lever ud fra HJERTET <3 

Det betyder, at jeg hjælper de, som har brug for noget visuelt; både privat og virksomheder”

helle luna

Det kan for eksempel være med illustrationer til et budskab i virksomheden. Visuel kommunikation i form af logo, kommunikation på sociale medier, salgsmateriale mm. Men også sådan noget som en fortælling og portræt i familien eller smukke illustrationer til væggen, i gave og særlige anledninger. 

Orakel- og tarotkort

Og så hjælper hun spirituelt bevidste kunstnere, med at lave orakel- og tarot kort. Til dette administrere Helle facebook gruppen “oracle- & tarot cards // moon craft tribe” som lige nu har 40 aktive medlemmer. 

oracle- & tarot cards // moon craft tribe

At hjælpe andre til at hjælpe

Helles typiske kunder er iværksættere, som har noget vigtigt på hjertet, som skal ud i verden for at hjælpe andre mennesker. Bæredygtighed og socialt ansvar er ofte emner, som bliver vendt, når hun taler med sine kunder og det er meget vigtige emner for Helle. 

“Jeg elsker at få lov, at lave visuelle værktøjer, budskaber og smukke billeder til mine kunder og det er vigtigt for mig at have hjertet med og have kunder som laver virksomhed udfra deres hjerte.”

At være spirituel bevist

Helle har altid være spirituel bevidst, men det var i teenagerårene at den dybe forståelse virkelig blev vækket. “Det, at livet er så meget mere end vi kan se, har jeg altid vidst, men blev mere bevidst omkring det med årene. Første gang jeg havde en oplevelse af at der var noget større end jeg, var da jeg var teenager og fik mit første sæt Tarot Kort. Dem fik jeg fordi jeg var søgende, men det var følelsen, da jeg stod med kortene i hænderne. Det var ikke bare et sæt spille kort – dette var nogle helt særlige kort, som gik dybt ind i min sjæl.”

Helle bruger sin spiritualitet i sit arbejde på en meget bevidst måde. 

“Jeg øver mig og udfordres stadig – men det handler for mig om at gå med min intuition i mit arbejde. Jeg vil gerne have at det spirituelle er inde i mig og at jeg ikke søger svar udefra i f.eks. stjernerne, månen, kort, krystaller mm. De er skønne redskaber at bruge, men svarene kommer via intuitionen og det er hvad spiritualitet handler om for mig i mit arbejde.“

Helles typiske kunder er iværksættere, som har noget vigtigt på hjertet, som skal ud i verden for at hjælpe andre mennesker. Bæredygtighed og socialt ansvar er ofte emner, som bliver vendt, når hun taler med sine kunder og det er meget vigtige emner for Helle. “Jeg elsker at få lov, at lave visuelle værktøjer, budskaber og smukke billeder til mine kunder og det er vigtigt for mig at have hjertet med og have kunder som laver virksomhed udfra deres hjerte.”

Spiritualitet kommer inde fra

Og netop fordi det er så vigtigt at spiritualiteten skal komme indefra starter Helle hver morgen ved et alter.

“Jeg har et lille ritual ved mit alter hver morgen, jeg gør ikke altid det samme, da jeg godt kan lide at afprøve og se hvordan forskellige ritualer og værktøjer virker for mig. Typisk er der en lille lystænding, en tanke og et tak til universet, naturen, solen og månen for det jeg føler de er kommet med i dag. Også alle de medmennesker, som bor og lever her med moder jord, fader himmel får et tak.” 

Helle går også ofte en tur med bare tær udenfor. Her har hun en stor sten, som hun lige går forbi og mærker, her sender tanker til alle de små væsner som er her i verden.

Helle går også ofte en tur med bare tær udenfor. Her har hun en stor sten, som hun lige går forbi og mærker, her sender tanker til alle de små væsner som er her i verden.

Det kreative kontor

I kraft af sin kreative og visuelle tilgang til verden, arbejder Helle med mange fysiske manifestationer af det spirituelle. Hun praktisere ikke feng shui, som de gamle kinesere men indretter sig intuitativt bevidst. 

“Da jeg er et kreativt, skabende menneske som har brug for noget visuelt, så kan man i aller højeste grad se at jeg er spirituel i min væren. Mit kontor har mange billeder, tegninger, min tromme, som jeg har lavet, orakel kort, lidt krystaller, og mange bøger med spændende emner.“ 

Helles typiske kunder er iværksættere, som har noget vigtigt på hjertet, som skal ud i verden for at hjælpe andre mennesker. Bæredygtighed og socialt ansvar er ofte emner, som bliver vendt, når hun taler med sine kunder og det er meget vigtige emner for Helle. “Jeg elsker at få lov, at lave visuelle værktøjer, budskaber og smukke billeder til mine kunder og det er vigtigt for mig at have hjertet med og have kunder som laver virksomhed udfra deres hjerte.”
Helle går også ofte en tur med bare tær udenfor. Her har hun en stor sten, som hun lige går forbi og mærker, her sender tanker til alle de små væsner som er her i verden.

En tak til dig


Jeg er virkelig glad og stolt over at kunne kalde denne skønne kvinde min veninde, kollega og spirituelle søster.

Tak fordi jeg måtte skrive dette portræt af dig, skønne Helle. 

Se mere og følg en spændende profil

Alle billeder og illustrationer er taget eller lavet af Helle selv.
Du kan se meget mere på hendes Instagram profil.
Jeg anbefaler virkelig at du tjekker den ud!

Tak fordi du læse med.

Hvis du kender andre som kunne få glæde af indlægget, så husk at del det med dem. 

Jeg vil også blive rigtig glad hvis du lægger en kommentar herunder. 

Magisk dag til dig 
Kærligst Zoey 

 

Share this post

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Den ugenlige energiprognose

Hvis du vil vide mere om hvilke energier, der er fremtrædende de forskellige dage, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Hver søndag udsender jeg en ugentlig energiprognose for den kommendede uges energier.

Navn:
E-mail:

Jeg bruger selv prognosen til at planlægge mine aktiviteter de forskellige dage. Sådan, at jeg ved at energien støtter op om mit dagsformål. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *