Synkronicitet og numerologik. så er man altid godt hjulpet

Synkronicitet

Synkronicitet og rent numerokop


Der er sket mange gode ting for mig efter at jeg har skiftet navn og fået et rent numeroskop.

Nogle gange kan det være rigtig svært for mig at forklare udenforstående, forskellen på et liv med harmonisk og uharmonisk numeroskop.

 

Udrensning af energier: 

Dels fordi skiftet ikke sker over natten, men er den løbende proces hvor energierne afvikles og de nye inkorporeres.

Men noget af det, der er meget tydeligt for mig er, at jeg oplever væsentlig mere synkronicitet efter at jeg har skiftet navn numerologisk.

 

Nyt numeroskop og det problemfrie liv: 

Nogle gange oplever jeg, at folk tror at hvis man får et rent numeroskop, så vil de aldrig opleve problemer eller udfordringer i livet igen. Sådan hænger det desværre ikke sammen, eller måske skal jeg sige heldigvis.

For hvad er et fuldstændig problemfrit liv? Jeg tror på at det er i udfordringerne at vi vokser som mennesker. Så derfor vil jeg ikke bytte til et liv uden udfordringer.

Men når det så er sagt, så er det væsentligt nemmere at stå i udfordringerne, når man har et rent numeroskop. Min oplevelse er, at jeg er på en eller anden måde altid hjulpet, efter jeg har skiftet navn.

 

Synkronicitet og tilfældigheder: 

Som for eksempel i dag hvor jeg er punkteret på min cykel og “rent tilfældigt” kom min nabo kørende forbi i stort set samme øjeblik. “Rent tilfældigt” kørte han i en Berlingo, hvor er min cykel stort set kunne være bag i. “Rent tilfældigt” havde han nemlig nogle elastikker i bagagerummet, som vi kunne binde cyklen og bagklappen fast, så vi kunne køre lige så stille ned til cykelhandleren.

 

Den smukkeste Synkronicitet

Det er synkronicitet i aller smukkeste forstand. Og det er, sådan livet med rent numeroskop og udfordringer ofte udfolder sig.

Det handler ikke om at man aldrig mere punkterer på cyklen. Men det handler om, at når man punktere på cyklen, så er man godt hjulpet – hvis man husker at tage imod og sige tak.

 

Share this post

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Tak fordi du læser med! 

Hvis du kender andre som kunne få glæde af indlægget, så husk at del det med dem. 

Jeg vil også blive rigtig glad hvis du lægger en kommentar herunder. 

Magisk dag til dig 
Kærligst Zoey 
numerologi, numerolog, Zoey Elinor, Fredericia, Erritsø,

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *