Udendørs navneskifte session

Udendørs navneskifte

Nyhed: Udendørs navneskiftesession

Moder Jord er højfrekvent i sin vibration, og det bruger jeg ofte som sommeren til at understøtte når jeg laver en navneskiftesession.

Ofte har jeg sammen med mine klienter valgt at tage dele eller hele sessionen i græsset uden for vores hus, og det giver altid en fantastisk dybde til samtalerne.  

Corona sætte stadig en stopper for at jeg må udbyde navneskiftesessionerne indendøre, og det fik mig til at tænke.

Hvorfor er det kun om sommeren vi skal benytte Moder Jords højfrekvens? 

Ønsker du en navneskiftesession, har du derfor mulighed for at få en session udendørs. Det eneste anderledes det kræver er, at du tager godt med tøj på. 

Hvor foregår et udendørs navneskifte?

Når vi skal mødes til en udendørs navneskifte session foregår det ved Brejning Strand. 

På Brejning Strand lidt uden for Vejle er der et stor madpakkehus med bålsted og grill. Der er udsigt over vandet. Her har vi mulighed for at sidde i tørvejr, hvis det skulle regne. Huset er stort nok til 20-25 personer, så vi kan sidde med stor afstand.

Da det er offentligt, booker jeg også en nærliggende shelter, så vi kan være sikre på at vi kan sidde uforstyrret og stadig i tørvejr, hvis der kommer andre. På Brejning Havn er der toiletfaciliteter og parkering.

numerologisk navneskifte i naturen

Hvad er alternativet til en udendørs navneskiftesession

Hvis ikke ønsker udendørs navneskiftesession har du lige nu to alternativer:

  • Du kan booke en onlinesession som foregår på Zoom
  • Du kan vente til regeringen åbner for liberale ervherv igen må holde åbent. Hvis du gerne vil sikre dig en tid kan du sagtens book den nu, og hvis det viser sig at de stadig ikke har åbnet når din session skal afholdes, så enten flytter vi tiden eller vi annullere den og jeg refundere pengene.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *