En tydelig visuel identitet skaber sammenhæng i din markedsføring og tiltrækker flere kunder

Gode billeder tiltrækker kunder

Kunne du tænke dig billeder, som skiller sig ud fra mængden?
Billeder der får kunderne til at stoppe op i deres scrolling på Facebook og andre sociale medier?
Billeder som viser hvem du er, og hvad du laver?

Så skal du have en en stærk visuel identitet, hvor kunderne aldrig er i tvivl om at det er DIG og DIT BRAND, som står bag. 

Visuel identitet, markedsføringsbilleder til sociale medier
billeder til min hjemmeside, virksomhedsbilleder, erhvervsportræt, anderledes billeder
Fotograf fra Fredericia I Trekantsområdet

Hvad fortæller dine billeder om din virksomhed?

Er du selvstændig, så har du med al sandsynlighed også en online identitet. Billederne på din hjemmeside og dine sociale medieplatforme, er det første en potentiel kunde møder, når de søger på dig. Er du glad for det, de finder? Er du tilfreds, og står du ud som noget unikt, noget som de ikke finder andre steder? 

Alle mennesker er unikke, og når du som selvstændig vælger at drive forretning, så er det ikke kun dit produkt, men også dig, som dine kunder skal føle sig tiltrukket af. Deres første møde med “dig”, er alfa og omega for at de går videre, og måske endda ender som stamkunde, der kommer igen og igen.

Den menneskelige hjerne opfatter visuelt materiale 80.000 gange hurtigere end skrevet tekst, og derfor er de billeder, der repræsenterer dig, din vigtigste kommunikationskanal. 

Så er du tilfreds med, hvad du kommunikerer lige nu? Er du stolt af dine billeder, og fortæller de den historie, du gerne vil have fortalt?  

Billederne på din hjemmeside og sociale medier, skal sætte tankerne i gang hos modtageren, så kunderne bliver nysgerrige og husker dig – også når de går offline. 

Pernille Kronborg fra Kernekraft
har fået levet en Visuel Identiets fotografering.

Hør om hendes oplevelse her

business portrætter, hjememside, linked in, poledancer, poledancing,
business portrætter, hjememside, linked in, poledancer, poledancing,

Dine billeder skal fortælle din historie, som du gerne vil have den fortalt – om power og præcision, om imødekommenhed og dit ønske om at hjælpe andre med lige netop din hjertesag. 

Sammen finder vi ind til kernen i dit brand og skaber billeder, der fortæller den historie.

Har du helt styr på hvilken historie, du vil fortælle med dine billeder? Hvis ikke, så er du bestemt ikke alene. 

Vi går alle med en vision for vores virksomhed og med tanker om, hvad det er vi gerne vil bidrage til verden med. Men det kan sommetider være svært at formulere i ord, endsige i billeder. 
Inden din fotografering holder vi derfor altid et designmøde. Her sporer vi os sammen ind på din historie og hvad dit brand skal indeholde. Jeg lytter til din fortælling, stiller relevante spørgsmål for at sætte din proces i gang, og kommer med konkrete forslag til formidling af din mission. Men i sidste ende er det selvfølgelig dig, som beslutter, hvordan du gerne vil have dit brand formidlet. 

visuel identitet, fotograf vejle
fotografering til hjemmeside, fotograf Zoey Elinor
visuel identitets billeder lavet til din hjemmeside og sociale medier

Den største myte af alle: "Jeg er ikke fotogen"

Jeg oplever gang på gang at mennekser, specielt kvinder, kommer til mig og siger “Jeg vil gerne fotograferes, men jeg er ikke fotogen” 
Jeg tror oprigtigt ikke på, at nogen er mere fotogene end andre. For mig handler det om at man er tryg ved at være foran kameraet. Er du afslappet og har let til smil, så skinner det altid igennem på billederne. Er din kropsholdning rank og føler du dig godt tilpas, så skinner det også altid igennem på billederne.

Derfor handler det om, at du finder den rigtige fotograf, som kan få dig til at slappe af, og nyde oplevelsen. For mig handler det om kemi mellem mennesker. Jeg tror på, at vores menneskelige intuition er langt stærkere end vi går og giver den kredit for til dagligt. Og jeg er sikker på, at hvis du er nået så langt i min tekst som her til, så er der et eller andet ved min person, som tiltaler dig.
Men hvis du ikke føler dig tiltrukket af min person, så findes der helt sikkert en anden fotograf derude, som er bedre for dig. 

 

Fold dit brand ud og tiltræk flere kunder med smukke billeder som stille ind på dig og din virksomhed
profilbilleder til hjemmeside, dygtig fotograf fra Fredericia
Nye billeder til min hjemmeside, visuel identitet, markdsføringsbIlleder, fotograf Fredericia

Din fotografering i 3 trin

Designmøde

Når du har booket en fotografering, er det første vi gør, at aftale tidspunkt for dit designmøde. Her finder vi sammen ind til kernen i dit brand, og hvordan vi bedst får det repræsenteret i dine billeder. Jeg vejleder dig i tøj, udtryk og make up, og giver dig den bedste forberedelse til selve fotograferingen.

Fotografering

Vi mødes til fotograferingen på den location, vi har aftalt til designmødet. Jeg sætter altid 3 timer af til en visuel identitetsfotografering. Det er sjældent vi bruger al tiden; det kommer an på hvor godt et flow vi får. Men med en tidsramme på 3 timer, er vi altid sikret at have tid nok – lige meget om det foregår ude eller inde.

Levering af billeder

10-15 arbejdsdage efter fotograferingen modtager du dine 30 billeder via et download link. Herefter har du fuld brugsret over billederne. Du får billederne både weboptimeret og i 300dpi,så du også kan bruge dem til flyers, bogcover eller andet printet materiale.

En fotografering er udveksling af energi

- derfor er mine fotograferinger anderledes

numerolog fra Fredericia

Når en fotograf trykker på knappen, så fastfryses tiden, og du opnår et afbillede af  den  energi, du indeholder på det givne tidspunt. Det er noget jeg er meget opmærksom på, og derfor bruger jeg meget tid på at lære dig at kende. Så jeg ved hvordan du er tryg.
Ofte bruger jeg utraditionelle metoder, såsom meditation eller powerposes, for at få din krop og dit sind til at samarbejde, men det foregår altid på en tryg og rolig måde, så du er med hele vejen. 

Fotograferingen er unik og specielt tilrettelagt til dig

Alle fotograferinger er unikke og specielt tilrettelagt den enkelte kunde. Når du booker din fotopakke med de tre trin, så sørger jeg for at du ud over smukke billeder også får en helt særlig og smuk oplevelse at se tilbage på. 

billeder til min hjemmeside, virksomhedsbilleder, erhvervsportræt, anderledes billeder
Fotograf fra Fredericia I Trekantsområdet, unikke virksomhedsbilleder

Dit unikke produkt

Efter fotograferingen står du tilbage med en komplet og stærk visuel profil. Du har 30 billeder, der i stil og stemning hænger sammen og som du kan bruge til at skabe sammenhæng mellem alt dit online – og offline markedsføring. 

Jeg leverer filerne i fuld opløsning (300 dpi), så du ikke bare kan bruge dem online, men også til fysik markedsføring på for eksempel messer eller i din klinik. Det gør, at din visuelle profil bliver endnu skarpere, fordi kunder altid møder smukke billeder, der er i samme stemning og farveholdning. Og det sikrer, at dine kunder aldrig er i tvivl om, hvornår det er dig, der står bag.

Er du klar?

Er du klar til at stå frem med hele dig?
Klar til at tage det næste skridt i din autentiske branding?

– Så du kan tiltrække de rigtig kunder?
… Og mange af dem? 

Din investering

Visuel identitet til selvstændige
kr 7750 + moms
  • Designmøde - hvor vi designer fotografering ud fra dit brand
  • Op til 3 timers fotografering på location
  • Ubegrænset antal tøjskift
  • 30 færdigredigerede billeder
  • Filerne i 300 dpi og som weboptimerede

Vis verden hvad du har at byde på.
Din historie skrives nu!

En stærk visuel identitet til dit brand

Book en fotografering med udgangspunkt i dig og din virksomhed. Sammen designer vi dit unikke photoshoot, og tager billeder, som indfanger dit brand.

Læs mere om designmødet