Dit profilbillede er din overskrift
- en brandingfotografering fortæller resten af historien

Hvordan vil du fortælle din historie?

Jeg tilbyder 1:1 portrætfotograferinger, og fotografering af mindre teams til dig, der er selvstændig og enten driver en online forretning,  en fysisk butik eller arbejder med dine kunder i din klinik. 

For at gøre dine markedsføringsbilleder mest autentiske, arbejder jeg ikke fra et  fotostudie. Din fotografering skal foregå i de rammer, der bedst fortæller din historie og får din virksomhed til at skille sig ud, så dine ideelle kunder til at ønske at samarbejde med dig.

Er du i tvivl om, hvilken type erhvervsfotografering og lokation, der passer bedst til dig og din historie? Så er du meget velkommen til at kontakte mig for en snak.

Sådan foregår en fotografering hos mig

Uanset hvilken type erhvervsfotografering du vælger hos mig, så er du altid sikker på at få smukke og nærværende billeder, som du kan bruge til din branding og markedsføring på din hjemmeside, dine sociale medier og trykte materialer.  Billederne modtager du allerede efter 14 dage – helt klar til brug.

 

Designmødet

Vi mødes online på Zoom, hvor vi lærer hinanden bedre at kende. Inden vores møde modtager du bogen “Visuel Identitet” fra mig. Ud fra den skal du svare på forskellige spørgsmål omkring din forretning og branding, som vi snakker om på vores designmøde.

Designmødet bruger jeg til at spore mig godt ind på dig og din virksomhed.  Vi taler sammen om:

  • Hvad der gør dig unik
  • Hvad du gerne vil signalere
  • Hvilke kunder du ønsker at tiltrække
  • Hvad dine kunder gerne vil vide om dig, når de møder dig i dit markedsføringsmateriale. 

Du behøver ikke kende alle svarene, jeg hjælper dig i mål.

På designmødet aftaler vi også lokationer for fotoshoot, og jeg guider dig i valg af tøj, make-up og hår. Vi snakker også om behovet for at have modeller med på dine billeder.

Efter vores møde vil du føle dig tryg og forberedt på, hvad der skal foregå på selve fotodagen.

 

Fotodag

Vi mødes på det aftalte sted, og jeg tager styringen fra starten,  så du kan nyde din dag, hvor du og din forretning er i fokus.

Undervejs holder jeg styr på tiden og guider dig i poseringer, vinkler osv.  Du vil ikke kunne undgå at blive smittet af min begejstring, og du vil hurtigt føle dig tryg ved at læne dig ind i min energi og gå med den gode stemning.

Vi holder naturligvis de pauser, der er behov for.

Det bliver en magisk dag!

 

Efter fotodagen

Efter vores fotoshoot tager jeg hjem og arbejder videre med dine billeder. Du får adgang til dem senest 14 dage senere.

Antallet af billeder afhænger af den løsning, du har valgt, men du kan altid være sikker på at få et godt udvalg af billeder, som er klar til brug på din hjemmeside, sociale medier og trykte materialer.

Uanset hvilken løsning du har valgt, vil du altid modtage: 

  • Profilbilleder – hvor du ser din kunde i øjnene
  • Actionbilleder – så kunden kan se dig arbejde
  • Kundebilleder – hvor du interagerer med kunden, og man kan se din personlighed stråle ud af dig.

 

 

Skal vi tage en snak om dine branding-billeder?