Mod til Synlighed - Portrætfotografering

Foto i natur og klinik - 1-3 personer - mindst 20 unikke brandingbilleder

Har du prøvet at arbejde med kunder, der ikke var det rigtige match? Kunder, der hverken forstår eller værdsætter det, du gør? 

Måske kæmper du for at vise skønheden i din proces? 

Alt dette kan den rette fotografering ændre på.

Det handler om at finde den sang, som dit brand synger, og oversætte den til et sprog, som dine drømmekunder nemt kan forstå og forelske sig i. Og det vil jeg rigtigt gerne hjælpe dig med.

Med gode portræt- og brandingbilleder kan du fortælle din virksomheds historie og sætte stemning for, hvordan du arbejder. På den måde kan du give dine potentielle kunder et autentisk og nærværende indtryk af dig og din virksomhed allerede inden, de har mødt dig.

Fotografering i de helt rigtige rammer - dine rammer

Dine kunder ville aldrig møde dig i fotografens studie, så det skal de heller ikke på dine billeder. Hvis du arbejder i en klinik eller butik, er det vigtigt, at dine kunder allerede kender dine rammer, inden de træder ind ad døren hos dig.

Vi kan enten fotografere i din klinik eller butik eller skabe stemningsfulde billeder i naturen.

Inden dit photoshoot sporer jeg mig godt ind på din forretning og energi, og sammen beslutter vi hvilken lokation, der giver mest mening for dit brand. 

Fotografering tilpasset til dig og dit brand

Inden din fotografering mødes vi online eller hos mig og holder et designmøde. Vi taler sammen om, hvad der gør dig unik, hvad du gerne vil signalere, hvilke kunder du ønsker at tiltrække og hvad de gerne vil vide om dig, når de møder dig i dit markedsføringsmateriale.  Du behøver ikke kende alle svarene på forhånd – jeg hjælper dig i mål.

På vores møde sørger jeg også for at guide dig i valg af tøj, make-up, om der skal modeller med osv.. Jeg ved, at mange kan være nervøse inden de skal stå foran et kamera, og derfor gør jeg meget ud af, at du skal føle dig tryg.  

Du kan roligt læne dig ind i min energi, og tappe ind i dit eget bedste jeg. Sammen kommer vi til at skabe magi!

Mod til synlighed

Er du i tvivl om indholdet i ‘Mod til synlighed’ passer til dit behov og brand? Så er du meget velkommen til at kontakte mig for en snak, så finder vi ud af det sammen. ‘Mod til synlighed’ kan tilpasses, hvis der er flere i dit team eller klinik, der skal være med på billederne – eller hvis du ønsker mere end 2 timers fotografering.

Kvinder med mod til synlighed

1:1 portrætfotografering

Mod til Synlighed
kr 5,990 + moms
  • 60 min formøde via Zoom
  • 2 timers fotografering
  • 1 person i fokus
  • 2 modeller*
  • 50+ motiver til udvalg i online galleri
  • 20 billeder til download**
  • Kørsel i Region Syd
  • Fri brugsret over billederne
  • Mulighed for tilkøb af flere timer
  • Mulighed for flere personer på billederne
Populær

Tidligere portrætfotograferinger af selvstændige kvinder