Moderne familiefotografering er historiefortælling

Book jeres familiefotografering nu

Ta' hinanden i hånden og få en uforglemmelig fotooplevelse. Vi tager udgangs punk i jeres familie og fortæller jeres histoire gennem billederne.

Når livet gerne må stå stille

Smukke og anderledes familiebilleder

Drømmer du om at samle hele familien og få taget smukke autentiske portrætter? Om at kunne hænge unikke og anderledes billeder på væggene i stuen? Fotografier som man ikke finder i et hvert hjem, noget som er skabt personligt til- og med dig og din familie ? 

mor og søn, udendørsfotografering, smuk mor,
I mor og fars hænder, tryghed, lillemand
udendørsfotografring, børnefotograf, oppe hos far, smilende dreng, far passer på

Fotografering af dig og dine børn

Hvor mange billeder har du sammen med dine børn? Billeder som fanger jeres kærlighed og forbundenhed. Billeder som virkelig viser hvordan I er, når I er sammen? 

At få taget billeder sammen med dit barn, er den smukkeste gave du som forældre kan give dig selv, men også dit barn. For dit barn vil du for altid være det store smil og den varme farvn. I dit barns øjne vil du altid være den smukkeste på jorden. Der hvor alt kærlighed begyndte.

Ved du hvorfor børn bliver født med to hænder?

Så der er en at holde i til mor -og en til far

Skumbad, gammel balje, zink balje, badebarn, børnefotograf, udendørsfotograf, fotografering, lifestyle fotografering,

Fotografering og mobiltelefoner

Du har sikkert taget flere tusind billeder med din mobiltelefon – og mange har med garanti fanget nogle skønne og smukke øjeblikke med dine børn eller børnebørn. Men det kan være at de aldrig er kommet længere end til telefonen eller måske facebook. Du kender det sikkert, at når du så gerne vil gense billedet, så kan du ikke finde det i kamerarullen. Eller endnu værre at du har slettet det, fordi der manglede plads på telefonen eller computeren. 

Fotografier fortjenter plads på væggen

Vores skønneste minder fortjener at komme på væggen. Den tid vi oplever lige nu, fortjener at blive husket.. Og dine børn fortjener at have billeder sammen med dig, hvad enten de er 2, 27 eller 60 år. 

Fortællingen, fotograferingen og forberedelsen.

Når jeg laver fotograferinger er det altid med udgangspunkt i jer og jeres historie. Sammen bruger vi lang tid og meget energi på at spore os frem til hvilken histoire, det er I gerne vil have fortalt, og hvordan vi gør det bedst muligt.

Halvdelen af fotografering bliver skabt i forarbejdet. 

Jeg mener at halvdelen af en fotografering bliver skabt i forarbejdet. 
Hvis ikke du har en klar ide om hvad det er I gerne vil have skabt, skal du ikke droppe ideen om en unik fotografering. Jeg ser det som en del af mit arbejde, at kunne vejlede og hjælpe dig med at finde ind til jeres historie. Ingen bliver fotograferet af mig, uden vi har haft et formøde, hvor jeg sikre mig at jeg kender dine ønsker og vi sammen har udtømt både mine og dine ideer.

Fotograf med holdning

En familiefotografering skal være noget særligt. Det handler om meget mere end bare billeder. Selv fotograferingen skal også være en oplevelse i sig selv. Et dejligt minde at se tilbage på.  

De gode billeder kommer, så snart du slapper af. Dit smil bliver ægte, der kommer ro i din krop og det er DET der skaber smukke billeder.

Jeg ved hvor grænseoverskridende det kan føles at stå foran et kamera, men jeg ved også præcis hvordan jeg kan få dig til at se bort fra det og nyde dagen. Jeg ser det som min vigtigste opgave at give dig en god oplevelse, hvor du slapper af og er fuldt ud til stedet i nuet. Det er her vi sammen skaber fantastiske billeder.

børnefotograf, pyjamasfest, pudekamp, fotografering, lifestyle fotografering,

Vores børn bestemmer ikke selv hvilke billeder de får fra deres barndom.

Giv dem dine smukkeste smil som minde.

Generations fotografering, familie fra Vejle fotograferet af fotograf Zoey Elinor

Ta' bedsteforælderne med - det koster ikke ekstra.

At have smukke og professionelle billeder af sig selv sammen med sine bedsteforældre, er desværre de færreste børn forundt. Og hvilken skam!

Jeg har selv mistet min bedstemor. Og selvom jeg har et par billeder af hende og mig sammen, så ville jeg ønske at jeg havde langt flere, og ikke mindst i bedre kvalitet.

Jeg ønsker for alle børn, at de må have billeder sammen med deres bedsteforældre, og oldeforældre, hvis de er så heldige at opleve det.  

 

Ingen maximum på antal personer, der skal fotograferes.

For at i imødegå dette har jeg ikke noget maximum på hvor mange personer, der må være med til fotograferingen – så længe i kan redegøre hvorfor, I skal fotograferes sammen. 

Jeg kan kun opfordre til at blive fotograferet sammen flere generationer. Og selvfølge tilrettelægger vi fotograferingen efter det, hvis der skal tages særlige hensyn pga alder. Lige meget om det er fordi man er 8 uger eller 80 år. 

Location fotografering frem for fotostudie

Jeg har valgt ikke at have studie, men kun fotografere udendørs eller hjemme hos jer. Omgivelserne billederne bliver taget i, er med til at fortælle jeres histoire – det gør en grå baggrund i et studie ikke. 

Når vi designer jeres fotografering tager vi udgangspunkt i hvad i kan lige at lave som familie, og hvor i kan lide at lave det henne. Er i typerne der altid bager boller om søndagen er det oplagt at vi fotografere i køkkenet. Er det badning i Gudenåen der er jeres yndlings hobby, så skal i selvfølgelig en tur i åren! 

Det handler om at vi skal finde et sted hvor alle i familien er trygge, noget som betegner jer. 

Børnebilleder, børnefotograf, billeder i naturen, vejle, Horsens, herning, Kolding, fotografering i hjemmet, hjemmefotograf
Børnebilleder, børnefotograf, billeder i naturen, vejle, Horsens, herning, Kolding, fotografering i hjemmet, hjemmefotograf

Fotograf i børnehøjde

Det er en kæmpe gave at få lov til at fotografere børn, men det er også et ansvar man skal være sig bevist om. 
Når børn skal fotograferes er man nødt til at slippe perfektionismen. 

Da jeg ikke har studie fotografere vi altid hjemme hos jer, eller et andet sted børnene er trygge. Det er en kæmpe gave. Vi vender rollerne på hovedet i forhold til en traditionel fotograf. Børnene er værter og jeg er gæsten. De kan viste mig rundt med stolthed. Og det gør at de tør lynhurtigt op, så vi kan gå igang med at fotografere. 

Læs mere om børnefotografi

Vil du vide mere om min tilgang til børnefotografering så læs mit blogindlæg: “God fotograf til børn”

Når vi fotograferer fastfryser vi tiden...

Derfor ser jeg det som min vigtigste opgave at få dig til at slappe af og nyde oplevelsen

Børnebilleder, børnefotograf, billeder i naturen, vejle, Horsens, herning, Kolding, fotografering i hjemmet, hjemmefotograf
Børnebilleder, børnefotograf, billeder i naturen, vejle, Horsens, herning, Kolding, fotografering i hjemmet, hjemmefotograf
Børnebilleder, børnefotograf, billeder i naturen, vejle, Horsens, herning, Kolding, fotografering i hjemmet, hjemmefotograf

Hvad tøj skal vi have på til fotograferingen?

Når vi skal skabe unikke billeder, som fortæller jeres familiehistoire, arbejder vi ikke kun med location. 
En vigtig del af forberedelserne til fotograferingen er at finde frem om i evt skal have rekvisitter  med. Og så selvfølgelig hvad tøj i skal have på! Sammensætningen af jeres tøj afhænger af hvor mange der skal være med på billederne, og selvfølge årstiden. Men i høj grad også hvad det er for en histoire i gerne vil fortælle med fotografierne. 

I får altid en grundig gennemgang af hvad der fungere godt og mindre godt på billeder. Jeg instruere jer i hvordan i få skabt sammenhæng i jeres fremtoning og hvor i bedst signalere, hvad i måtte ønske af billederne. 

En familiefotografering hos Fotograf Zoey Elinor er for dig:

Book jeres familiefotografering nu

Ta' hinanden i hånden og få en uforglemmelig fotooplevelse. Vi tager udgangs punk i jeres familie og fortæller jeres histoire gennem billederne.

Når livet gerne må stå stille

Fotograferingens opbygning

Når du booker en fotografring hos Fotograf Zoey Elinor består den altid af 3 trin

Formøde

Inden selve fotograferingen holder vi et formøde. Her kan vi lære hinanden at kende. Vi finder sammen frem til hvilken form for fotografering, vi skal lave, hvad stil I kunne tænke jer, og hvem der skal være med. Jeg kan guide jer i forhold til tøj, accessories, farver, hår og make up. Formødet foregår altid via telefonen og kan ikke erstattes af email.

Fotografering

Vi mødes på den i forvejen aftalte location. Jeg afsætter altid 3 timer til en fotografering. Om vi bruger alt tiden kommer an på hvor godt et flow vi får.  Men med en tidsramme på 3 timer er vi altid sikret at have tid nok – lige meget om det foregår ude eller inde.  

Fremvisning

Når jeres billeder er færdigredigeret, modtager i et kodebeskyttet galleri på en online hjemmeside. Her efter har i 7 dage til at bestemme hvilke billeder i ønsker at købe. Der er mellem 20-30 billeder at vælge i mellem. Der er ingen købsforpligtigelse forbundet med en fotografering, og har du brug for hjælp til udvælgelsen, så står jeg altid klar til en telefonsamtale. 

Jeres Investering

Formøde, fotografering og fremvisning er tre fortløbende trin og sælges derfor altid som en samlet pakke.  Investering er 1500 kr. og forudbetales ved bookning.
Ønske du efterfølgende at købe nogen eller alle billederne afregnes disse enkeltvis efter à la carte princeippet. Det vil sige at du kun køber det du virkelig elsker. Nedenfor kan du se alle priserne på fotoprodukterne. 

Priser

SE EN GENNEMGANG AF PRODUKTERNE I VIDEOEN NEDEN FOR

Når vi mødes til fotograferingen, medbringer jeg et demoudvalg af mine produkter. Det at altid lettere at træffe en beslutning når man har haft produkterne i hånden. Jeg inviterer jer også gerne til at kigge fordi til en kom kaffe i mit private hjem, når i skal udvælge. Så giver jeg mine bedste råd til at udvælge de allerbedste billeder og de rigtige produkter til dem.   

Få 30% på produkter

Efter min mening hører billeder til på væggen. Når man vælger at tage en dag ud af kalenderne og investere i at få familien fotograferet, så skal de billeder altså ikke kun ligge på en ipad. De skal på væggen og nydes hver evig eneste dag. Derfor har jeg valgt at give 30% på alle produkter, hvis man køber hele galleriet digitalt.

Book jeres familiefotografering nu

Ta' hinanden i hånden og få en uforglemmelig fotooplevelse. Vi tager udgangs punk i jeres familie og fortæller jeres histoire gennem billederne.

Når livet gerne må stå stille

Spørgsmål og Svar

De mest stillede sprøgsmål

Når du booker en fotografering betaler du 1500 kr. Det dækker telefonisk formøde, selve fotograferingen og 7 dages adgang til et personligt onlinegalleri, hvor du kan udvælge dine billeder fra. Prisen på printede og digitale produkter er ikke inkluderet i denne pris. Se priser på produkter længere oppe på siden. 

Jeg sætter 3 timer af i min kalender. Det er meget sjældent at vi bruger så meget tid, men det gør at vi ikke skal stresse, hvis ungerne fx lige trænger til en pause. 

Ja, det gør jeg! 
De kommer smukt pakket ind, så du kan komme med en rigtig gave til gavebordet. 
Du bestemmer selv beløbet fra 500 kr. og de har en udløbsdato på 3 år. 

Når du trykker på knappen med “Book Her” bliver du ledt videre til en side, hvor du skal udfylde dine kontaktinformationer. Når jeg har modtaget dine informationer sender jeg en faktura på fotograferingsprisen; 1500 kr. Herefter har du 5 hverdage til at betale fakturaen, hvor jeg har reserveret din tid imens. Tiden er først endeligt booket, når fakturaen er betalt.

Hvis I er nødt til at flytte jeres tid kan det som udgangspunkt godt lade sig gøre. Det er dog vigtigt at I kontakter mig hurtigst muligt, og minimum 24 timer før. Hvis I aflyser inden for 24 timer før fotograferingen, pålægges et gebyr på 500 kr. 

Vi forsøger altid at ombooke fotografering. Fotograferingsprisen tilbagebetales kun, hvis der er tale om alvorlige omstændigheder, og det ikke er muligt at finde en ny tid, eller hvis aflysningen er fra min side, og I ikke ønsker at ombooke.

Har du vundet et gavekort på en gratis fotografering betales et depositum på 500 kr ved tidsbestilling. Dette beløb fraregnes ved bestilling af produkter. Ved udeblivelse fra fotograferingen tilbagebetales depositummet ikke.  

Det siger tidligere kunder

Book jeres familiefotografering nu

Ta' hinanden i hånden og få en uforglemmelig fotooplevelse. Vi tager udgangs punk i jeres familie og fortæller jeres histoire gennem billederne.

Når livet gerne må stå stille