Blog

Udendørs navneskifte session

Udendørs navneskifte

Nyhed: Udendørs navneskiftesession Moder Jord er højfrekvent i sin vibration, og det bruger jeg ofte som sommeren til at understøtte når jeg laver en navneskiftesession.

Læs mere »
hvad kan jeg hedde til efternavn? Frie danske efternavne, den komplette liste

Frie efternavne

Lovgivningen omkring efternavne Der finde 197 frie efternavne i Danmark pr. 28 januar 2019. Et efternavn er frit, når det bæres af mere end 2.000 personer. 

Læs mere »
Merkur retrograd betyder at Merkur går baglæns set fra jorden.

Merkur retrograd

Share this post Hvad er Merkur retrograd? Planeten Merkur går i retrograd 3-4 gange årligt. I dette blogindlæg vil jeg forsøge at redegøre for hvad

Læs mere »
Synkronicitet og numerologik. så er man altid godt hjulpet

Synkronicitet

Synkronicitet og rent numerokop Der er sket mange gode ting for mig efter at jeg har skiftet navn og fået et rent numeroskop. Nogle gange

Læs mere »
årstalsrækker, numerologiske årstalsrækker, skæbe, livsskæbne, numerologi, numerolog, navneskifte, numerologisk navneskifte

Årstalsrækker

Hvad er årstalsrækker? Årstaltrækker er en sammenlægning af tal fra dit personlige numeroskop, der udgøres af dine navne og fødselsdag, og så de globale numerologiske

Læs mere »

2 kommentarer til “Blog”

 1. Kære ZOEY,

  Jeg har med stor interesse set din video om husnummer energier, og hvad det betyder for den energi man bor i.

  Jeg har et par spørgsmål som du måske kan og vil prøve at hjælpe mig med.
  Mit navn er Christi Louiza Alexandrine Raschkau, hvilket er et navne skift jeg fik i slut 2018.

  Jeg har 3 børn , piger – tvillinger på 20 født d. 8 nov, 2000 og en pige født d. 7 aug. 2011.
  Jeg er selv født d. 27 aug,, så hvis jeg har forstået din tolkning korrekt så er jeg 9 , tvillingerne en 8 , og den mindste en 7,er. i vores grund energi.
  Jeg har en bolig der er no 18.D , så det må være et 4, er hus. ( 9+4 = 13 )
  De 3 piger kan ikke enes i dette hjem , og de bliver konstant uvenner, og jeg har undret mig over det længe. Men det er nok klart at tvillingerne trives ikke da de er 8,er. Hvad tænker du ellers. ?
  Det slog mig at jeg har et meget unikt hjem , med mange skæve ting, en samling af alt muligt, og jeg føler mig altid kreativ med mange ideer og projekter om renovering og møblering , samt sy og male.
  Hvis nu at jeg skulle prøve at få et hjem hvor vi alle 4 kunne harmonere bedre , og specielt de 3 piger , og dem indbyrdes, så de i stedet kunne hygge sig og være mere på bølgelængde , hvilken energi ville da passe bedre end 4,er. til os alle….( vi er 9 , 8 og 7 ) ?
  Hvilke huse var behagelige for alle? var det 1, 5 og 6 evt

  De bedste hilsner
  Christi

  1. Hej Christi

   Tak for din besked. dejligt at du synes om videoen.

   Ja 1, 5 og 6 er alle gode huse og i vil alle kunne trives godt i de energier. Hvis det er ro og harmoni i relationerne som er dit hovedformål så vil jeg forsøge mig med at skabe et 6er hus. I så fald skal du have et 2 tal på døren.

   Rigtig god fornøjelse med det.
   /Zoey

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *