Klar til at forvandle din virksomheds visuelle identitet?
Spænd selen og kom med på Portræt Road Trip!

Portræt Road Trip
- med god energi og smukke billeder

Portræt Road Trip for iværksættere

Er du selvstændig, der brænder for at bringe din unikke stemme og personlighed frem i din virksomhed? Ønsker du en særlig og autentisk måde at præsentere dig selv på? Så er du kommet til det rette sted!

Portræt Road Trip er ikke blot en fototur; det er en oplevelse designet til at forstærke din brandidentitet og skabe uforglemmelige billeder, der fortæller din historie.

Efter seks timer i godt selskab, vender du hjem med en mangfoldig samling af professionelle portrætbilleder, klar til at styrke din online tilstedeværelse og markedsføringsmateriale.

Lad os sammen skabe billeder, der fortæller din historie og skiller sig ud fra mængden.

Portræt Road Trip

Netværkstur med et væld af billeder
kr 3.299 + moms
  • Designmøde på zoom
  • 6 timers fototur den 7 april.
  • Frokost på cafe
  • 80+ billeder til udvalg leveret i digitalt galleri
  • 20 filer i fuld opløsning til download
  • Fri brugsret over de endelige billeder

På selve dagen styrer jeg både bilen, tiden og kameraet, så du kun behøver at koncentrere dig om at læne dig ind i min energi og nyde oplevelsen sammen med de to andre, der er med på roadtrip. Det bliver en magisk dag!

Udtalelser fra selvstændige kvinder, der har været med på tidligere Portræt Road Trips:

Forretning kvinde med feminint udtryk som kigger ind i kameraet

”Jeg synes virkelig, at du skal give dig selv denne her gave, hvis du ønsker at åbne virksomhed – eller at du vil booste din nuværende. Zoey har lavet en vanvittig skarp pris, så nystartede virksomheder også kan være med. Der er pt. Kun 1 plads tilbage… Grib den! Seriøst, det vil du aldrig fortryde.
– og så får du oven i hatten mega god sparring af Zoey til din virksomheds udvikling – og udvidet dit netværk ved at møde de to andre iværksættere, der er med denne dag.”

Zeliina Everdeen – Guiding Studio

“Jeg sidder og kigger fotos og er bare YEAH!! Hvor er det fuldstændig vildt at have stået på den anden side af kameraet og ikke haft nogen anelse af hvad der kunne komme ud af det. Og så får man bare sådan en guldskat serveret. Jeg synes det ser mega fedt ud alt sammen.”

Helle Luna – Moon Creative
portrætfoto landingside for ydelse

“Jeg kan ikke udtrykke min begejstring tydeligt nok med ord. Jeg er så glad for at se de billeder og faktisk også lettet og ufatteligt taknemmelig. Uden at vil virke selvfed, så tror jeg aldrig at jeg kunne forestille mig så gode billeder af mig. Jeg er faktisk helt rørt Zoey. Tusind, tusind tak! “

Angeliina Virve – Health Leadership

“Jeg var lørdag den 25/3 på Road trip med Zoey sammen med 2 andre dejlige kvinder.
Det at opleve Zoey arbejde og mærke hendes glæde og energi hele dagen, var en fantastisk oplevelse. Zoeys glæde for sit job smitter af, så de timer vi var sammen var jeg et stort smil og fuld af energi.

Vi var så mange fed steder omkring Vejle, jeg er ikke kendt i Vejle, med de ønsker jeg kom med inden turen, blev alle tilgodeset. Min krop og sind var godt træt, da jeg kom hjem, af gode indtryk.

Jeg kan anbefale en Road trip, da det at være sammen med andre højner energien.”

Annasophia Larsen – Coach for kvinder efter skilsmisse.

Har du spørgsmål om Portræt Road Trip? 

Har du spørgsmål eller andet jeg kan hjælpe med, så sig endelig til! du kan sende mig en mail her: 

Er du klar til mere til synlighed?