Handelsbetingelser

Enhver leverance mellem parterne finder sted på grundlag af nærværende almindelige salgs- og leveringsbetingelser.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Zoey Elinor accepterer ordren. Alle priser faktureres med moms. 

Betaling: 

Betaling skal ske via mobilepay eller bankoverførsel, med mindre andet er aftalte. En bookning er først endeligt gennemført når betalingen er registeret hos Zoey Elinor.
Overholdes betalingsdatoen, faktureres kunden rykkergebyr for forfalden betaling.  Der sendes 3 rykkere af 100 kr, dernæst overgår sagen til inkasso.

Fortrydelsesret: 

Sessioner og fotograferinger: 

Køb af sessioner og ydelser er bindende. Efter endt session eller modtaget ydelse gives der ikke penge retur. 

Print produkter: 

Printede produkter bestilles personligt til kunden, og er individuelt fremstillede varer. Dette gælder både papirbilleder og elektroniske billeder. Derfor er der ikke fortrydelsesret på disse produkter. 

Digitale produkter:

Ved køb af digitale produkter, gælder 14 dages fortrydelsesret, indtil du logger ind første gang og derved kan gøre brug af og downloade produktet. Derefter bortfalder fortrydelsesretten.
Ved digitale produkter der leveres omgående via mail efter køb er der ingen fortrydelsesret.

Udeblivelse: 

Hvis du er nødt til at flytte din tid kan det som udgangspunkt godt lade sig gøre. Det er dog vigtigt at du kontakter mig hurtigst muligt, og minimum 24 timer før. Ved flytning af aftalen mere end to gange, frafalder muligheden, og det fuldebeløb betales. 

Afbestilling af session eller fotografering.

Vi forsøger altid at ombooke fotografering. Fotograferingsprisen tilbagebetales kun, hvis der er tale om alvorlige omstændigheder, og det ikke er muligt at finde en ny tid, eller hvis aflysningen er fra min side, og I ikke ønsker at ombooke.

Fra-sorterede billeder:

Jeg bliver engang i mellem spurgt, om man kan få lov til at se de ikke redigerede billeder. Dette er desværre ikke muligt. 
Når jeg fotograferer tager jeg altid flere (mange flere) billeder end du som kunde får at se færdigredigeret. Min process med sorteringen foregår i 3-5 trin, alt efter det aftalte antal færdige billeder. For hver gang jeg sortere, sletter jeg de frasorterede billeder. Det gør jeg dels for at lette min arbejdsprocess og derved frigive rum til den kreative process med dine billeder. Dels med baggrund i persondatapolitikken (GDBR), hvor jeg ikke ligger inde med billeder, som ikke er udvalgt til redigering.  

Re-redigering af færdige billeder: 

Ønsker du ændringer af de fremsendte færdigredigerede billeder koster dette 500 kr ink moms pr. billede. 

RAW-filer:

Med mindre der forinden fotograferingen ligger en klar, skriftlig aftale om udlevering af raw-filer udlereres disse ikke. 

 

Ophavsret:

Ophavsretten på billedmaterialet ligger altid hos fotografen. Det vil siger at det er mig, Zoey Elinor, der er den eneste, som har har ejendomsretten på billederne, både råmaterialet og de færdige billeder. 

Kunden og fotografen deler brugsretten til materialet. Det vil sige at jeg kun må offentlige billederne efter aftale med dig som kunde. 

Vedr. salg af digitale billeder, så må der på ingen måde ændres eller redigeres i billederne. Dette gælder også diverse filtre på instagram og facebook. Da der er copyright på billederne, kan overtrædelse af dette, medføre en bøde på kr 1500,- hvis du ikke har mit samtykke. Det samme gælder for udleverede gratiswebfiler. Disse må dog frit deles på privat og på sociale medier.

Det er på alle måder forbudt at kopiere billederne. Dette gælder også affotografering, scanning mm, af printede billeder. Overtrædelse af denne regel, kan medføre en bøde på kr 1500,- for brud på copyright. 

Læs mere på: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=129901

 

Persondata: 

Efter den nye persondatalovgivning, har jeg pligt til at oplyse dig hvordan jeg behandler og videregiver dine personlige oplysninger.

Her kan du læse min persondatapolitik.